Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JESTER

45 bejegyzést írt és 390 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
JESTER 2017.04.05 14:50:09
<3
labdabiztos Ünnepi üzenetek 2016.12.21 12:55:52
Év végén hagyomány, hogy az üzleti partnerek köszöntik egymást. Így van ez a hazai futball életben is. Szerencsére néhány email hozzánk is eljutott. Ezekből válogatunk...
labdabiztos Játékost vegyenek! 2016.08.17 15:05:43
Pár napja már megénekeltük Dzsudzsák klubváltását. Erősen leszállóág jelleg, azóta ő és menedzsere is elismerte, a PSV után el lett ez rontva. Azért Vörösbaranyi József ma még feltette a „Van visszatérés a Bundesligába” lemezt. Ennek kapcsán megnéztük, kikkel is dolgozik ős és néhány konkurens, és a…..
JESTER 2016.08.17 15:20:34
<3
Sírva vigadunk. Úgy nyert a Ferencváros bajnokságot, hogy kikapott. Úgy nyert, hogy mindenki tudja, csak nem mondja, hogy ez a csapat már nem az a csapat, amely kiharcolta ősszel az első helyet. Először azt mondtuk, Böde Dani sérülése, hiánya miatt nem megy. Most már Böde is van. Csak nem Batik…..
Múlt heti fordulónkra a beérkezett kommentek jelentős része foglalkozott a paksi vírusgazdákkal, még több Egér bá misztrálkodásával, de leginkább a Tankcsapda Loki-szívének megfáradása volt a hot topic...
Bastille múlt heti merengős beharangja annyira meghatott, hogy legszívesebben én is ilyet írtam volna, de a csak-on már kapnak eleget a szentimentáljesterből a szerencsétlen kispesti drukkerek, így besírás helyett maradjon a más területen történő elmélkedés. Olvasom tegnap Csonk szöttyögését, 444.hu…..
Véget ért a football-tél / Jaj de jó hogy megjöttél.....és itt van ez a latyakos-szeles-trutymós-havasesős izé, ami nem kimondottan labdarúgásra tervezett idő, de ahogy a régi dakota mondás tartja : "Ki a kicsit nem becsüli, szerezzen TAO pénzt nagyobbra."  Nekünk ez több mint ideális,így mi sem…..
Kispesten megtartották a szokásos évadnyitó társulati ülést. Cordella távollétében kevésbé szórakoztató mint tavaly. Egy ismerős mondatra azonban felfigyeltünk. Visszatérő kispesti motívum több tételben, avagy keresési találatok "Hemingway + balhátvéd" kifejezésre...
Miután good old vérfarkas kétségbeesve kérlelt a napokban e-mailben, hogy ugyan ne feledkezzek meg a komment-értékelésről, és ezzel a lendülettel csapjam hozzá Hanta két körét is, nem bírtam ellenállni. Innen is persze nagy üdv az alapító atyák utáni közvetlen…..
Közelít az évvége, egyre jobb az idő (mondjuk most a héten pont vállalható), egyre jobban rátelepül Bohócra a csodás, klasszikus nihil, de hát ezt ismerjük, minden őszvég ilyen, főleg ha az őszvég az már téleleje. Múlt héten is a kellemesen ótvar hasvasesőben csapatok a…..
Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem. Ugye Storck szövkap…..
Imádok vidéki kiskocsmákban lenni. Általában a szomszéd asztalnál telepedek le, elmerülök a helyi lapban, és hallgatom, ahogy az asztalokhoz, székekhez, lambériához hasonlóan szinte leltári tárgynak számító mindig jobban tudja kollega elmondja a tutit a többieknek. A többiek…..
Focit nézni mindig jó, magyarfocit perszehogy, és sokféle társasággal persze, de a legjobb az ultrapikírt Honvédos maggal a korzókorlátnál a Bozsikban, egy másik fronton pedig Öccsel és Dokival, aki meg csak vér szerint nem tesóm, de lélekben az, és amúgy egy czukk. Viszont persze…..
Az origo szerint valami ilyesmit mondott Bernd Storck a norvég tévéseknek. A mondat már elsőre is megnyugtató, rövid alátámasztást is csináltunk hozzá. ..
JESTER 2015.11.10 11:21:17
Kevesebb, mint 24 órára vagyunk attól, hogy - ha izlandi és lett felebarátink is úgy akarják - 30 év után először jusson el a magyar válogatott világversenyre. (A Dunai-féle csapat olimpiai részvételét ne vegyük ide, de annak is közel 20 éve). A vérfarkas kolléga által…..
Tegnap még lemaradt a múlt heti kommentek értékelése, ezt most pótoljuk. A 9. forduló sajnos a kommentelési aktivitásban is fékezett habzást hozott, így kb. úgy lehetünk e kör szösszeneteivel, mint a feröeri EB-selejtezős vendégjátékunkkor a csapattal: értékeljük a hajtást,…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..
2018. június. A négy éven belül negyedszer átszervezett magyar bajnokságban tavaly óta ismét 16 csapat küzd a nemzetközi kupaindulást érő helyekért, a kiesés elkerüléséért, no és persze a nagy büdös szürke középmezőnyért. "Látni kell, a 12 csapatos megoldás jó ötlet…..
JESTER 2015.05.29 14:57:04
@Artie: persze a személyes kedvencemről, a sokak által kiátkozott X Factor-ról egy idézetet sem látok, ejnye :)
Dübörög a bajnokság, célegyenesbe fordult a kazah wellness túráért illetőleg a Siófok-Zalaegerszeg-Sopron-Szolnok-Szeged körtúráért folyó csata, vagy ahogyan az MLSZ-ben nevezik az európai indulásért, és a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem. Hihetetlen izgalmak,…..
A 21. fordulóval folytatódik a Bohóc esztrádműsora. A múlt héten megújult MTVA sporthíradójából közlünk dőlt betűvel rövid szösszeneteket ennek örömére jövő hétfőről. (Az apróbetűs részekért a felelősséget nem vállaljuk). "Minden igényt kielégítő talajon,…..