Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dub spencer

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..
dub spencer 2011.11.08 14:05:46
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Jogszerűtlenül tagadja-e meg egy szolgáltató ügyintézője, hogy a hivatalos beszélgetést rögzítse az ügyfél, miközben a szolgáltató is ezt teszi? Első olvasatra abszurdnak tűnik a tilalom.Tisztelt Zugügyvéd,A következő rövid incidens történt: "Telenor…..
dub spencer 2011.03.18 01:44:48
Amikor először láttam az alábbi videót, szó szerint tátva maradt a szám. Na nem a történettől vagy a színészi játéktól, mert azon lehetne csiszolni valamennyit (bár még így is magasabb színvonalon mozog, mint teszem azt, a Diplomatavadász), hanem a megvalósításon. A…..
November elején debütált az első magyar, kifejezetten a netre készült thrillersorozat trailere a youtube-on. Akkor interjút készítettünk a rendezővel, Horgas Ádámmal, aki elmondta, hogy minimális szponzori támogatásból, színészbarátai ingyen közreműködésével készítette el…..
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
Tegnap nem ajánlottunk semmit, mert elfelejtettük, de ahol fát fágnak, ott forgács is, ugye, meg amúgy sem volt semmi lényeges a tévében. Bezzeg ma! Rockénekes kutatja a spontán emberi öngyulladást a Viasat Explorer műsorán 19:00-től, a műsorvezető az Iron Maiden frontembere, Bruce…..
Minden tévés újságírónak van valami csak rá jellemző húzása. Mint Héder Barnának a nőalázó, futball témájú szóviccek sütögetése vagy Léderer Ákosnak a váratlan, hisztérikus "bedobás!!!" felkiáltás. Na, a Duna Tv elnökének, Cselényi Lászlónak a jelek…..
dub spencer 2010.08.26 11:07:32
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
A Blikk Nők új gasztronómiai kiadványa maga a súlyos középszer: negyed kiló igénytelenség egy teáskanálnyi ízléstelenséggel összekeverve, és már lehet is tálalni. Mármint a standokon, még szerencse, hogy a borítója alapján úgyse fogja senki megvenni, legalábbis nehezen…..
dub spencer 2010.07.08 13:01:29
Mi is az alcím? "PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ fogások MINDEN napra"
Mit jelent ez? NEM nekiállunk kertből összeszedni a zöldségeket. NEM nekiállunk levágni a kerti disznót. NEM ba***uk az anyánkat grill-lapáttal a kertben.
Konklúzió: Aki ezek után kerti partit csinál hétköznapra való, gyors receptekből az vagy gyermekien igénytelen vagy hülye.
A löncshúskonzerv, mirelit, leveskocka, babkonzerv stb. néha igenis játszik egy ilyen kontextben. Hogy legyen egy kis szubjektív is: az a jó 90-es éveki kifőzdés borsos tarja meg rozmaringos csirke na, az viszont már nálam manapság nem igazán játszik.
Sajnálom "barb" ez ma neked nem jött össze. Tudom naív vagyok, hisz blogolóiskolában logikát nem, de még értő olvasást sem tanítanak. Comment.com jó szokott lenni pedig. Épp ezért nem vágom: Miért "kell" tegnapelőtti önjelölt névtelen bloggerek következetlen <húzzuk le az egyszerű recepteket, amiben nincs szusi meg gilingalang> típusú konzerv-írásait olvasnom? Mi is az alcím? "PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ fogások MINDEN napra"
Mit jelent ez? NEM nekiállunk kertből összeszedni a zöldségeket. NEM nekiállunk levágni a kerti disznót. NEM ba***uk az anyánkat grill-lapáttal a kertben.
Konklúzió: Aki ezek után kerti partit csinál hétköznapra való, gyors receptekből az vagy gyermekien igénytelen vagy hülye.
A löncshúskonzerv, mirelit, leveskocka, babkonzerv stb. néha igenis játszik egy ilyen kontextben. Hogy legyen egy kis szubjektív is: az a jó 90-es éveki kifőzdés borsos tarja meg rozmaringos csirke na, az viszont már nálam manapság nem igazán játszik.
Sajnálom "barb" ez ma neked nem jött össze. Tudom naív vagyok, hisz blogolóiskolában logikát nem, de még értő olvasást sem tanítanak. Comment.com jó szokott lenni pedig. Épp ezért nem vágom: Miért "kell" tegnapelőtti önjelölt névtelen bloggerek következetlen <húzzuk le az egyszerű recepteket, amiben nincs szusi meg gilingalang> típusú konzerv-írásait olvasnom? + egy stílbéli tanács: kapard oda a neved, ha kritikát írsz.
IDDQD A legdrágább játékok EVER 2010.02.23 15:02:00
A Digital Battle-nél láttunk egy érdekes összállítást arról, hogy mik voltak eddig a játéktörténelem legdrágább projektjei. Bár az ilyen adatokat nemigen szokták a pórnép orrára kötni, így a legtöbb szám becslés, no meg több cím is hiányzik, ami erősen odaillene (World of…..
dub spencer 2010.03.05 18:11:14
BtheBest Zenekultúra 2010.02.04 08:00:00
Itt már valaki kérte hogy írjak neki a zenéről de nem mintha magamtól nem írtam volna. Ugyanis a zene nagyon fontos, az ember személyiségének egy részét is meghatározza hogy mondjuk mit hallgat, mert akkor úgy fog kinézni, olyan stílusban. Az igénytelen zenét szerető emberek…..
dub spencer 2010.02.05 11:52:56
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
dub spencer 2010.02.03 18:46:02
Nemhogy azt nem sikerül eltalálni, mi nem jár a hó miatt, azt se, hogy mi van amúgy a menetrendben. Ismét tél van, sok hó esett, ez gondokat okoz a vasúti közlekedésben. A magam részéről hajlamos vagyok pozitívumként értékelni, hogy a MÁV-csoport rendkívüli menetrend…..
dub spencer 2010.01.31 19:23:40
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
dub spencer 2010.01.21 15:28:27
@Hámozott Lufi: azt ugye vágod hogy ez a fenti cikk kurvára nem a "Nyolc rádiós állásába került a Bumeráng" c. hírről szól?? meg a kommentek többsége sem.
dub spencer 2010.01.21 15:58:40
@_korim_: basszus megutáltam olvasni mindig muszájból kellett, de való igaz: én már látom a fényt egy matt dionüszioszi villanásban melyben a gonosz képére gyúrt bárány a világ elpusztításának végtelen módozataival - melynek egyike egyben a fenti cikkben taglalt - kíván napalmot szitálni az agyvelőnkbe majd minket is entellektüell finnyás finomkodásra ítél hát a kurva istenkére könyörgöm ne hagyjuk ezt!
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
w Lenin a Marson 2006.11.19 10:00:00
Kárörvendő könyvajánlat következik, olyan regényről lesz szó, amit gyakorlatilag lehetetlen beszerezni. (Az Antikvárium.hu-n elvileg előjegyezhető, de lehet, hogy egy életet kell várni rá.) Alekszej Tolsztoj Aelitája vagy megvan a háznál eleve, és már kamaszkorában elcsaklizza…..
Hogy mi a 2009-es trendi férfi alapkelléke? Egy finom bőrből készült, tökéletesen elegáns kesztyű! És, hogy mi a 2009-es év újdonsága? Az öltönyök újraértelmezése. Ne gondoljuk ugyanis ezentúl, hogy az öltöny csak nyakkendővel hordható, vagy hogy csak inget lehet alávenni,…..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
dub spencer 2009.12.14 12:13:26