Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Laci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..
Kétrészes sorozatunk első kisfilmjében Csikós kolléga igyekszik bemutatni legalább a töredékét az Oldtimer Expo érdekességeinek. Jól áll neki a mikrofon, ugye?Az Oldtimer Sokadalommal foglalkozó második részt egy-két napon belül láthatják majd ugyanitt...
A Laci 2009.04.25 12:44:36
Jó napot mindenkinek! Kinn süt a nap, remek az idő, a Tuning-show pedig elkezdődött. Sikeresen vettem a bejutással járó akadályokat és jelenleg menekültként az O.CT Tuning standjára húzódtam be. A rengeteg KW futómű-alkatrész közül jelentkezem, talán nem hiába. Kicsit…..
Belsőség Válságmentes övezet 2009.03.12 17:56:00
Gyulavitéz egyik barátja, Marjai Péter Genfben járt, és leírta, milyen volt a szalon látogatói szemmel. Nem sajtónapon volt ott, hanem a hús-vér érdeklődők látogatói napján, és megírta nekünk, hogy mit látott. Illetve, annak egy részét, azt, amit érdekesnek talált, hiszen…..
Belsőség Babarendszám 2.0 2009.03.05 11:31:00
Végül is nincs ebben semmi furcsa. Egy hátsókerekes, 3 literes, benzines sorhat mindenképpen az. Angyalföldön lőttük tegnap.(Mi lehet a SIKER-2? Egy 118d?)..
Anyám szomszédjába koreai család költözött. Ezt egyrészt magától anyámtól tudom, másrészt abból, hogy egy hétig furcsa fotelekkel volt eltorlaszolva a folyosó. Nap mint nap csekkoltam a különös faragványokat, amik az egykori Tutto Mobili beragadt készleteire emlékeztettek…..
Belsőség A maranellói gyors 2009.02.23 09:33:00
  A vevő zsebeiben diszkréten dagad az ötvenmillió forint, meg is veszi az F430-at, de nagy valószínűséggel az lesz az utolsó Ferrarija. Vélemények az azonos című cikkünkről...
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...