Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xahib

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Régi kérdés, hogy nyilvános kávézás során illik-e lenyalni a kanalat, vagy jobb, ha a csészealjon gyűlik a nem épp esztétikus tócsa? Erdem Selek, Oluk névre hallgató megoldása sem oldja fel az ellentmondást, ugyanakkor alternatívát kínál azoknak, akik egyiket sem érzik…..
xahib 2010.07.10 08:53:57
@röntgenszeműlány: Bazzeg, mondom, de barom vagyok, hogy ügyészségit olvastam, erre tessék... I'm not the only one :)
Kigondoltam A család 2010.06.27 07:58:00
A címlapgeciknek üzeni rada apátok, hogy először olvasni, aztán gondolkodni, utána írni, elolvasni, tanár nénivel leláttamoztatni, és csak a végén kommentelni, mert itt alkotó munka folyik, amit nem illik meggondolatlanul megzavarni! ***Címlaptündér, Petike, köszi a…..
xahib 2010.06.27 13:32:12
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
Az autóvezetés oktatók legegyszerűbben úgy szokták elmagyarázni a záróvonal fogalmát, hogy arra falként kell tekinteni és tilos átlépni. Nyilván ez abban az esetben nem igaz, ha valami fix akadály miatt kerülni kell rajta keresztül, de ilyenkor ezt fokozott óvatossággal kell…..
xahib 2010.05.20 17:15:12
@Daily Shark: Egyetértek maximálisan.
A záróvonal nem azért van ott, mert maradt még egy vödör festék.

Ha valami oknál fogva erős és visszafoghatatlan vágyam van arra, hogy kikerüljem a buszt, kurva lassan teszem, ha a busz közben elindul, én megállok és kusslok, ha valaki közben kijön abból a nyüves utcából szintén megállok és kussolok.
Mert nem léphettem volna át a záróvonalat.
  Nem tetszik az MSZP-nek, hogy Orbán üzletembert is bevett a kormányába Fellegi Tamás személyében. Fellegi Tamásra, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leendő irányítójára utalva Mesterházy Attila azt mondta, kétségeik vannak az alkalmasságát illetően, mivel itt szerintük…..
Horváth Csaba MSZP-s főpolgármesterjelölt-aspiráns épp dugódíból finanszírozott ingyenes tömegközlekedést ígér. Ezzel a konkrét javaslattal sokat nem is foglalkoznék, egyrészt mert az egyre inkább komolytalanná váló MSZP-vel sem éri meg, másrészt mert sem politikailag sem…..
Szeretem a látványpékség szót, mert őszintén utal a lényegre, miszerint az ilyen helyeken minden áru nagy, csinos, csillogó, de nincsen bennük tartalom. Hogy azonnal megmutassam, milyen igazságtalanok az efféle általánosítások, íme itt van J. bolognai papucsa, amiben igenis van…..
A Deák tér forró hely faji identitás szempontjából. Itt zsidózta le egyszer ordítva egy ellenőr a Homár egy barátját, aki a világon csakis a zsidókra jellemző módon szakállt visel. És itt teljesít szolgálatot egy másik fajkutató szakember, aki olvasónk, Szilvia, és még…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Sok fantomtartozást látott már a Homár, de Galócáé kitűnik mind közül. Ellopott személyi igazolványával 10 évvel ezelőtt valaki csinált egy 50 ezer forintos számlát, amit most próbál beszedni tőle a T-Mobile, sőt még előleget is kérnek tőle ezentúl, mint hogy…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
Klasszikus hoax, de elég régen került elő, és pokolian vicces: a joghurtellenes kamulevél szerint függőséget okoz a bifidusz eszenzisz. A konzervatív értékek kedvelőinek figyelmébe! Sziasztok! Nem vagyok támogatója a mindenféle E-kből készített kajáknak de nézzetek már ennek…..
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..