Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak ülök és olvasom a híreket. Csodálkozom, nem akarom elhinni. Évek óta gond a váci kórháznál a parkolás. Aki délelőtt, vagy kora délutáni időben érkezik  a rendelési időkre az nem tud parkolni, mert nincs parkolóhely. Tudomásul kell venni, hogy a 40.000 város kórházának…..
Fidi 2015.04.28 12:33:43
@konyak: "Autós feljáró vezet a füves területre, betonozott résszel" már mint a volt helikopter leszálló? oda felfér vagy 4 autó? már ha szabályosan csak a betonra parkolnának és nem a fűre letarolva a fél hegyoldalt..
Nyugodtan felfoghatja az sosem volt "szabályosan" parkoló..
Szemét ellen meg nem kampányolni kell hanem tenni.. vannak akik tesznek és vannak akik nyavalyognak pár parkolóhelyért.. erről ennyit
Drága búcsúajándékot ad Orbán Viktor - a budapestiek nevében és kárára - Pokorni Zoltánnak: a nagypolitikából távozó XII. kerületi polgármester a miniszterelnök által szignált kormányhatározat szerint megkaphatja a Normafát, hogy oda - régi álmát megvalósítva -…..
2011. november 23. Évek óta szerettem volna már megcsodálni milyen is az, amikor a ködfelhők tengeréből csak a legmagasabb csúcsok emelkednek ki szigetként, mert sajnos eddig csak Erdélyben láttam ilyet. Igazából  meglepetésként ért a dolog, habár különféle időjárással…..