Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás1987

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melnek Tamás blogja Ilyen az élet 2009.04.20 13:56:14
Egy nőt nem nehéz boldoggá…..
Egy régi falubanEgy régi faluban,Töltöttem a napomat,Egy messzi faluban,Visszavágyódok azóta.Csodálatos nézni, Ahogy kell fel a nap,S a baromfi udvar elkezd élni,Ezt látom nap mint nap.Szellő lágy dallamra kél,Ahogy a gyerekek játszanak kint,Arcomat simogatja a szél,Ez a mai napig…..
 A Szexrandi.hu oldalára kikerült az első 5 helyezett neve illetve a sztorik címe.Íme:1.helyezett: Keni22- Venus leckéje2.helyezett: Mick- Egy férfi lelke3.helyezett: Anikó- Egy csodás álom4.helyezett: Tóth Gyula- Történet5.helyezett: Titocs- Rajongó Nemsokára írok a…..
Kiválasztottam a legjobb 5 történetet és egyben kiküldtünk a legjobb 5 történet írójinak egy levelet miszerint bekerültek az utolsó fordulóba. Kérem a kedves történet írókat, hogy küldjék el az emailben megadott címre a telefonszámaikat, hogy tudjunk velük beszélni a…..
Mottó: "Tudni akarom, hogyan teremtette isten a világot!"- Az üröltség nem más, mint ugyanazt tenni újra meg újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.- Ha csak az ismert dolgok érdekelnek, lakatosnak mentem volna.- Aki még sosem követett el hibát, valószínűleg még…..
Vége van a 2 hetes Király Kati fantáziák történet író versenynek. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki benevezett a versenyre és írt egy vagy több történetet! Most következik az én feladatom és izgalommal várom, hogy kivel is vacsorázom hamarosan. Nem is mertem…..
- Jöjjön velem elkísérem a cellájába. - mondta a rendőr. - Mindent elhisznek amit mond az a nyomorult CIA parancsnok? - kérdezte Tamás. - Igen ő a mindenható. A cellájában várja a laptopja. Használja egészéggel. Ja és lesz egy cellatársa. Elvitte a cellájához. Kinyitotta az…..
Hajdanában, nem is olyan rég volt itt egy klikk, nagyon összetartó volt és védték egymás érdekeit. Mindenkiről mindent tudtak. Sokak után nyomoztak is. Rólad is szinte mindent tudnak. Rólad, aki te most olvasod ezt a történetet.... Hogy kik voltak ezek? Honnan ismernek téged?…..
Gondolatok a szeretetről     Többféle szeretet létezik: a csalástagok közötti, barátok közötti, egy közösséghez tartozók közötti, stb. A lényeg, hogy a szeretet alapvető emberi szükséglet. Az egészségünk megőrzéséhez kell, hogy valaki szeressen bennünket és…..
 Az utóbbi 2 napban megjelentek cikkek a versennyel kapcsolatban, de sajnos sok dolgot elferdítettek. Olyan címmel látták el a cikkeket, ami felháborító sőt még úgy is jelent meg cikk, hogy meg sem kérdeztek.Téves információk kontra Helyes információk:1 számú cikk: -Már…..