Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volbeat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
volbeat 2010.02.18 10:56:38
@borzash: Tiszafüredre jártunk a Flotta campingbe vagy 10 évig, átszálláskor mindig ott bandáztunk!
Type O Negative, 1997. július 19., Budapest, Petőfi Csarnok Az October Rust volt az aktuális lemez, amivel kapcsolatban még a rádióbarát jelző is felmerül, de erről majd később. A koncert előtt az MCD lemezboltban volt egy dedikálás, ahol nem csak aláfirkantották a jegyemet, de…..
Év elején minden Soundgarden-rajongót elönött az öröm, mivel Chris Cornell énekes megszellőztetett valamit, ami arra engedett következtetni, hogy a seattle-i zenekar újjáalakul. A Pulse of Radio viszont kicsit jobban megnézte, mi is lehet a háttérben, mivel kissé gyanús az egész…..
volbeat 2010.01.08 11:01:32
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
Villány ősidők óta lakott település, ahol bronzkori cuccok is kerültek elő a föld alól és ahol a kelták óta folyik a jó bor. A rómaiak Viliannak hívták, amely elnevezés Vylyan formában köszön vissza XV. századi iratokból. Ezt a nevet védette le néhai Debreczeni Pál, a szegedi tanács pénzügyi…..
Volbeat @ Diesel 2009.02.06. No, kérem szépen, sok mindent láttam már metálkoncerten, de olyanra nem emlékszem, hogy az énekes két szám között előkapja a fésűjét, és szépen belövi a sérót. A dán Volbeat tavalyi Sziget utáni második budapesti fellépése, tegnap a Dieselben,…..
volbeat 2009.02.19 07:17:07