Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fckyou2

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
fckyou2 2011.03.19 15:40:06
@Minden ingyen: Lol :) Best ever!
fckyou2 2011.03.19 15:43:24
@ubetterwatchout: Igen, Plútó nagyon rossz kutya volt!
fckyou2 2011.03.19 15:59:10
@ubetterwatchout: Ne feltételezd, váratlan dolgokról beszél... kérdés mi van neki odalent ami borotvált vagy sem ;)
Tom, a grafikusunk kénytelen volt autót venni. Nem örült neki, de a kisfiát kell naponta eljuttatnia a speciális óvodába Budapestre, vidékről. Eleinte megpróbálta tömegközlekedve – ahogy munkába is így járt azelőtt – de pár hét alatt belátta. Ezt már nem bírja…..
fckyou2 2011.02.19 07:16:50
@Szsrobert: Forgalomból úgy kell kivonni saját használatra, hogy egész egyszerűen nem fizeted be a kötelező biztosítást, a hatóság meg kivonja szépen magától automatikusan a forgalomból. Ők ideiglenes kivonásnak hívják:) Ki lesz vonva addig, amíg nem fizetsz kötelezőt...tehát végleg.
fckyou2 2011.02.19 07:18:53
@geegee: A svédeknél vélhetően szakemberek és nem mutyi haverok dolgoznak a hivatalokban. Vélhetően ez a különbség.

Szerinted egy állami alkalmazottak miért félnek a kirugástól? Rendes üzleti életben senki nem akar hallani róluk, aki egyszer hozzászokott a léhűtéshez, maradjon is a meleg szarban de ne jöjjön az én cégemhez dolgozni.
Agyrém! A Kedves Vezér és az Öszödön, pardon, Siófokon alkotmányt rögtönző közvetlen vazallusai most azt találták ki, hogy plusz szavazati jogot adnak a gyermeket nevelő szülőnek. Ami kapásból azt jelenti, hogy vannak első- és másodrangú állampolgárok, mert van, akinek a…..
fckyou2 2011.02.13 10:18:50
@Pistike_: biglájk:)
fckyou2 2011.02.13 10:19:54
@az_igazi_trebitsch: Persze de nagyon egyszerű, férfiként keresek és felcsinálok egy 18 éves naiv csajszit, és megszül és otthagyom. Fizetem a tartásdíjat ami jóval az adókedvezmény alatt van amit kaptam :) Grat...
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
fckyou2 2011.01.24 21:57:46
@A "dagadt" srác:
Rendben, akkor valamiért nem engedtek be. De ez olyan, hogy ők döntik el, lehet róla háborogni fórumokon 500 évig, nem volt és nem is lesz másképp sosem.:)

Nagyon sok helyre nem engednek be, mert "dress code" van, nincs rajtam ing, akkor mehetek a picsaaaaba. De nem sírom el magam a fórumokon, hogy jajj de csúnya bácsik.

Vélhetően sok helyen jártál már, és sosem mondták ezt, és most nagyon rosszul esett, sajnálom, de ilyen az élet.
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
fckyou2 2009.02.19 08:17:32
@hadrianus: Nem értem mi köze az ott dolgozóknak ehhez. A munkájukat végzik. Ne magyarázd hogy én biztos ott dolgozom, mert nem:)

Nem zsidók csak szemfülesek, az emberek meg hülyék. Ha van egy bolt, ahol 100 forint egy kockacukor, és veszik, akkor az nem egy köcsög drága bolt, hanem egyszerűen egy jó profitot hozó üzlet.

Ide jössz és anyázol azért, mert van akinek van miből és felháborítónak tartod, hogy ezek az emberek kitaláltak egy üzletet.

Senki nem kötelez, hogy felvedd a hitelt, ha olyan ostoba vagy hogy felveszed, ez nem bűn, de nem is a hitelt kínáló hibája.
fckyou2 2009.02.19 08:19:16
@ny-afi: A THM számoláshoz nem értek pontosan, de 12 hónapra számolják ki. Tehát ha csak 10 hétre veszd fel a hitelt, akkor az alatt van 10% kamat, az nem 10%-os THM, hanem ennek 52 hétre kivetített értéke.
fckyou2 2009.02.19 08:21:42
@belekotty: Igazad van. A providentnek van értelmes célpiaca.

Hozzáteszem nagyon gyorsan hozzák a pénzt, és előtörleszthetsz. Tehát ha egyik héten kell a mani, és jövő héten megjön a nagy pénz, abból visszanyomhatod az egészet. Tudtommal az 1 heti kamaton.