Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neolith

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
Neolith 2013.05.22 10:24:33
@thetriggerhappy: mindig az aktuális albumról szedik a nyitószámot, ez már jó ideje így van. Amúgy amit írsz, hogy "az újak nem ütik meg a szintet".. Nos én 2006-ban voltam így a Playinggel.. aztán most már az "történelem" és máshogy nézek rá.
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Neolith 2013.04.19 16:43:49
@Monster Lewis: ez a tipikus demagóg válasz, iszonyatos közhelyekkel. Észre kellene venni, hogy a kommentelő nem látja ennek a városnak az általad leírt pozitívumait. Ahogy a kommentelőket minősíted, az pont magára a posztolóra illő jellemzés.

Személy szerint iszonyatosan irritáló az egész bejegyzés, és hihetetlenül naiv. Nem kezdek neki az elemzésének, de a falnak lehet menni az ilyen jellemű nulla emberektől.
Ah, Oscar! Pár óra múlva megint ünnepet ül az amerikai filmgyártás vaksága, konformizmusa és töketlensége, és mivel minket nem hívtak meg, hogy a helyszínen röhöghessük ki a hülyeségeiket, helyette jót szunyókálunk majd az éjjel - de előbb még bosszúból sorra vesszük az…..
Neolith 2013.02.24 22:01:14
@REMY: és a Remény rabjai is 1994. Durván jó év volt. Az elmúlt lassan évtizedben nem volt olyan, ami erre a 3 filmre ráverne.
Neolith 2013.02.24 22:04:10
@Rusznyák Csaba: igazából a Ponyvaregény nálam inkább komédia, mint a Forrest Gump. Mert az azért többé-kevésbé történelmi alapú, és nem egy elég keserédes témát dolgoz fel. Persze az amerikaiaknak ez még többet mondhat, akik át is élték ennek nagyját.
Nem csillapodik a vita az idei World Press nagydíjas fotó körül. A képről az első pillanatban látszott, hogy hiába erős és fontos (minden kegyetlenségével együtt) a tartalma, a valóság nem így néz ki. Több szakmai oldal és rengeteg fotós támadja a képet emiatt, mindenki az…..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Alkesz ellenőrök dolgoznak a Batthyány térnél? Naiv tömegközlekedőt minden ok nélkül basztatni kezdték, amikor felmutatta a bérletét: A sztori röviden,amit a BKV ügyfélszolgálatnak is megírtam: A mai napon (január 9-én) 13 óra után a M2-es metró utaztam. A Batthyány…..
Neolith 2013.01.11 20:58:23
@Bálintka.: Ez a dolguk, majd mindjárt sajnálom őket.
Január 11-én kezdődik és 27-ig tart a férfi kézilabda világbajnokság, amelynek eseményei Magyarországon kizárólag a Sport TV-ben lesznek láthatóak. A magyar válogatott szereplése természetesen kiemelt figyelmet kap, de a műsorra kerülő 40 mérkőzés azt mutatja, a Sport1 és a…..
Neolith 2013.01.11 15:52:03
@fehérzorro:

Eurosport 2 kommentátorai a legjobbak - már ami a focit illeti, nálam mindenképp. De jó volna, ha Hajdú B. ismét PL meccset kommentálna. Sajnálom őt valahol emiatt, viszont a sokszínűségét dicséri, hogy a napokban hallottam őt futsalt, síugrást, sífutást és jégkorong meccset is közvetíteni. Nem gyenge... :)

Persze tudom sokan nem szeretik (vagy legalábbis van egy réteg amely nem), de jelenleg talán a kommentátor szakma legnagyobb neve. Na Faragó Ricsit is bírom én spec, sőt még Gundelt is...

Régi Telesportos generáció... elég elkeserítő, hogy hozzájuk képest most kiket nevelt ki az M1. Pl Menczer Tamás....
Neolith 2013.01.11 18:05:04
@fehérzorro: Hát ez tényleg ízlés dolga, de Digis kommentátoroknál erősebb a SportTV stábja azért. Faragó R, Matúz K, Horváth (Blanco) Feri, Katalán Norbi.. :D Meg vannak a hibák, de szerethetőek. Én speciel Fülöpöt nem bírom, de elmegy ő is, nb1-es bajnokikhoz. Ez van amúgy, ilyen a bajnokság színvonala, csodát ne várjunk. Maga a Harmadik félidő speciel szerintem is nagyon erőltetett. Noha a kezdeményezés jó, csak a szakmaisága alacsony színvonalú. Pl Puhl-nak nincs 2 összefüggő mondata, Bognár (Casino) György pedig... hát.. hagyjuk is.

A Digisek jobbak ahhoz képest, mint amilyenek induláskor voltak, frissült is a stábjuk... ugyanakkor Sallóit én speciel nem csípem, Bánkit igen, Monoki Lehel meg tényleg olyan, hogy valakinek vagy szimpatikus vagy nem... Én azt mondom nézhető. Nagyon szeretem az angol bajnokikat, szóval lesem őket rendesen. ( Profilképemen is ha előveszel egy nagyítót, az Emirates Stadiont láthatod mögöttem :D )
Neolith 2013.01.11 19:41:30
@fehérzorro: Én ezen nevettem: "A fociban csodák nincsenek. Az, hogy a BATE megverte a Bayern, az egy csoda volt." (Mindezt így egymás után.) :D
  Víztisztítóműből kialakított luxus villa Angliában- fotó Hatszögletű erőd a Wight-szigeteken, még a francia invázió ellen épült- fotó Klassz téglából rakott könyvespolc a Keleti Károly utcában- fotó Kígyó az ágyban? (15. kép)- fotó A vécé az…..
A várakozásnak vége. Ma öt hete, hogy lerántottuk a leplet a szerkesztőségi lista utolsó öt helyezettjéről, hogy aztán hétről hétre újabb ötösfogatokról mondjunk véleményt. Ma végre kiderül, melyik filmeket tartottuk mi a legjobbnak, és főleg, hogy milyen…..
Neolith 2012.12.29 17:06:33
@kaamir: Nálam a SinCity iszonyat gyenge. És nem az, hogy nem értettem, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem tetszik, olyan hatásvadász az egész. Ettől függetlenül az egyedi színvilága miatt szerintem is azért egy top10-es listára ráférne.
Jövő tavasszal új Depeche Mode-lemez jelenik meg, amit nem sokkal később egy turné keretében be is mutat az angol zenekar, az állomások között pedig természetesen Budapest is ott szerepel május 21-én. A Lángoló Gitároknak lehetősége nyílt, hogy részt vegyen a zenekar őszi,…..
Neolith 2012.12.18 00:05:34
@petesejt: jajj ne má'
Az amerikai Fox televíziós adó úgy döntött, nem vetíti le a hétvégére tervezett Family Guy- és American Dad-epizódokat, helyettük ismétléseket adnak majd. Az ok a Sandy Hook általános iskolában történt tegnapi lövöldözés, amiben eddig 28-an vesztették életüket…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Neolith 2012.10.11 10:04:22
@don brada: Az alapító már kilépett (időben), szóval... :)
Gondolom, a blog olvasói közül többen belefutottak már Kevin Butlerbe, a Sony vicces(nek mondott) kabalafigurájába, aki az elmúlt években eléggé uralta a cég nyugati piacra készített Playstation-reklámjait. (A kampány amúgy elég jól mutatta, hogy a Sony hogyan képzeli el a…..
Neolith 2012.10.10 09:16:59
Mindkét félnek igazat lehet adni, majd a bíróság dönt, ott biztos előkerülnek azok a fránya szerződések.

@Stöki:

Egy kis off: nyári leveleket mikor szoktátok feldolgozni / válaszolni rá? :)
Neolith 2012.10.10 09:18:21
@Stöki: Apropó bulváros címnek javasolnám:

"A Nintendohoz igazolt a Sony kabalája"
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
    A film, amit még nem is láttunk, de már kiakadtunk. Ezt kell mondjuk. Vártuk már, hogy a világ egyik legnagyobb szexszimbólumának tartott nőjéről, Marilyn Monroe-ról elkészüljön a mozi. Emitt a trailer. Hű - ezt tudtuk mondani rá megtekintés…..
Volt ő már minden: honi futballisten, örökké sértődött ember, fehérvári díszpolgár és a hazai kispadok ura. Mezey György hetvenéves. Mezey György megítélése a magyar futballszurkolók körében olyan hullámvasutat járt be az elmúlt 30 évben, hogy ennél nem is lehetne…..
Kedvenc Lotharunk kiakadt a bolgárok valóságérzékelésének hiányától, de persze a 2014-es vb-re ki akarja juttatni a csapatot. Ismerős duma. Matthäus az angolok elleni Eb-selejtező előtt a Sunnak adott nyilatkozatot, amelyben a bolgár válogatottban szereplő futballistáira…..
Neolith 2011.09.04 13:43:30
@nadivereb: próbálgatni kell a játékosokat, sajnos az aktuális keret egy lepkefing szintjén volt AKKORIBAN. Az utána következő edzőfenomének mutatták meg igazán, hogy Mattheus azért mégiscsak tudott valamit. Nyilván nem sztáredző, de többet tett a magyar labdarúgásért mint sok magyar, ami azért elgondolkodtató.
Subba Barlangrajz: Szalonspicc 2011.03.15 11:12:00
Neolith 2011.03.15 11:45:26
Neolith 2011.01.14 14:02:03
Neolith 2011.01.14 14:51:22
@ċsirke72: miért ott van az alom, nem tenném az ajtóhoz (: Amúgy most így másodszori nézésre határozottan vicces kép :D
Subba A büdös hippije: Baba jóga 2011.01.10 13:53:00
Vegyék el tőle!..
Neolith 2011.01.10 17:53:34
@corsair: a szédülést pedig azért említettem, mert ha arányosan hozzád képest egy óriás 2x ugyanígy megpörget, pár másodpercig azt se fogod tudni mi a neved... az, hogy nem sír egy gyerek, az nem jelenti azt, hogy élvezi amit vele csinálnak. Ezt nem felismerni ugyanúgy primitívség.
Neolith 2011.01.10 18:58:51
@corsair: nem mennék bele :) Attól még simán kicsúszhat a kezéből és annyi volt :)
Neolith 2011.01.11 11:27:44
@kangep: a hozzászólásom azon részét nézd el, a lényeg a második fele. Ne a kertbe- hanem gumiszivacson csináld legalább ha már ennyire nagyon e módszerek híve vagy...
Neolith 2011.01.05 14:59:36
@Thisisthecollapse.: De azért ugye, hogy a magyar nyelv mennyivel választékosabb oltási lehetőséget kínál? (: