Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imrus Falworth

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PoliPraktika Elrendeltetett? 2016.02.20 12:48:06
Apostoli Magyar Királyság és Szent Korona Bank. A magyar politikai élet zagyvaságának lakmuszpapírja az a Facebook-csoport, amely közel 3 ezer taggal rendelkezik, egy magát kormányzónak kikiáltó pártelnök irányítja, a tagok pedig elhiszik, hogy adósságaikat "virtuális" pénznemben, egy állami…..
Imrus Falworth 2016.03.01 00:30:38
@diamondagi: szerintem pattanj le a szerről, mert hülye leszel.
ja, már nem.
Egy amúgy nehezen induló hétfő reggelt már a troli lerobbanása nagyon fel tud dobni. Az meg egészen különösen álmosságűző pillanat lehet, amikor a kisegítő járat egyszer csak szó nélkül másfelé kanyarodik, és a város egy véletlenszerű pontjára szállítja utasait. Jó reggel Budapest! Tisztelt…..
Imrus Falworth 2016.01.26 09:29:07
@rarabel:
"Civil-pajzs feliratos bunkóval, szólni egy sem szólna,"
Esetleg nem próbált meg kommunikálni velük? Tudja... A néma gyereknek...
Azért mert maga bunkónak tartja őket, még lehet hogy tudnak beszélni. Minden egyébként magunkból indul ki...
A Médiatanács az ügyészséghez fordult a Klubrádió ügyében kialakult jogszerűtlen helyzet feloldását kérve. Blogunkon mától részletekben közöljük az ügyészséghez eljutatott indítvány szövegét. Az első részből kiderül, hogy az új médiatörvény teremtette meg annak a…..
Lapszemle a múlt hét eseményeiből Október 28, szerda Elvesztette a frekvenciát a Sláger és a Danubius! (VG, 2009.10.28 11:55) Az FM1 Konzorcium és az Advenio Zrt. nyerte a két országos j... (Magyar Rádió, 2009.10.28 12:03) Botrány lesz? - Elvesztette frekvenciáját a…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
Imrus Falworth 2009.10.28 11:24:58
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Imrus Falworth 2009.07.27 10:04:17
Helyi idő szerint délután 2 óra 26 perckor Michael Jackson, a poplegenda ötvenévesen elhunyt. A hazai zenecsatornák egyből reagáltak a tragikus hírre és megváltoztatták napi programjukat. Az MTV egész nap Michael Jackson-klipeket sugároz ma. A Viva TV az egész nap vetített…..
Nem csak Budapest, vidéken, Székesfehérváron is zajlik az élet. Olvasónk bérletét egy székesfehérvári buszon elvette az ellenőr, mert nem volt hozzá fényképes igazolványa. (Bár az ellenőr semmilyen papírt nem adott a bérlet elkobzásáról, tehát mondhatnánk azt is, hogy…..
Imrus Falworth 2009.06.23 18:39:53
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
Imrus Falworth 2009.06.23 03:03:07
Új rovatot indítunk, amiben olyan cuccokat mutatunk meg, amiket szívesen látnánk Joshi Maunika helyett a képernyőn, mert ezektől talán nem éreznénk óhatatlan vágyat arra, hogy egy felhevített villával önnön szemgolyónknak essünk. A mai darab egy japán szívatós műsor, amiben…..