Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intim fejlövés

24 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intim fejlövés Szabályos flört 2009.07.24 15:23:00
Fesztiválok idején könnyű ismerkedni. Minden súlytalan, bódító a szabadság érzése. Egy találkozás varázsa, a hirtelen közelség összezavarja az embert. Még az sem tűnik komoly gátnak, hogy nős az illető, elvek ide, elvek oda... van, amikor csak a pillanat számít. Vagy ahogy a…..
Intim fejlövés Szex női szemmel 2009.06.17 16:37:00
Intim fejlövés Seggrepacsi 2009.06.16 17:19:00
Nem tudhatod, mi jön be amíg nem próbltad...Megőrült a hormonháztartásom tavasszal és egyik kalandból ki, a másikba be...Íme az egyik kis tavaszi hormonzavar: összeakadt a tekintetünk a pultnál egy fickóval, rövidesen úgy belemelegedtünk a szemezésbe, hogy a világ…..
Intim fejlövés Hasítás 2009.06.11 22:47:00
Who's Gonna Save My Soul   "Amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell" - így hangzik Wittgenstein híres mondata...azt persze nem mondom, hogy ezzel kíméletesek vagyunk a környezetünkhöz. De van úgy, hogy tényleg nem tudjuk mit miért teszünk. Olyankor tényleg…..
Intim fejlövés Evolúciós para 2009.06.10 17:56:00
                         photo by Master_tim on FlickrVan úgy, hogy magunk előtt is ciki, ami miatt nem kell a másik. (Szerintem mindenki szívesebben gondolja magáról,…..
Intim fejlövés Erotikus népdal 2009.06.04 23:23:00
"...mert ahány deák vagy úrféle megfütykölne tovalépne..."  Egy kis népzenei finomság Palya Beától. Örök érvényű téma a férfiak vadászösztöne...
                                       photo by Esther Kirby"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri…..
A nők még a legfejlettebb civilizációban is rendelkeznek egy hatodik érzékkel, ami segít kiszűrni azokat a hímeket, akik utódnemzés céljára kevéssé alkalmasak. A genetikai para nem kamu. Kivéve, amikor igen. Esetemben nem én nem mertem kimondani valamit, hanem a másik fél. A…..
Nem a méret a lényeg. Vagy mégis? Találkoztam egy jóképű, kedves férfival. Sokáig udvarolt, randiztunk, de szex nem volt. Aztán egy nap eljutottunk odáig, hogy lekerült végre minden ruha rólunk. Alig vártam ezt a pillanatot. Utoljára kamaszkoromban volt részem ennyi előjátékban,…..
Intim fejlövés Apa 2009.05.03 20:28:00
                                        photo by sophilou.ch on flickrKislányként apa a szerelmünk.…..
"Mikor oldalra néztem, azt láttam éppen, te szájon csókoltad őt, nem a vastag szájú nőt, nem a festett szőke kurvát, aki a téglagyárnál várt rád, hanem egy férfit, igen egy férfit, és megfogadtam akkor, hogy rád se nézek többet, mert ez volt az az utolsó eset, mikor…..
"Kurvázás kizárólag arra kijelölt helyen" jeligére.Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban egészen addig a percig, amíg bekérdeztem valamit, amit nem kellett volna. Nem számítottam rá, hogy ezt váltja ki belőlem. Kíváncsi voltam, hogy fizetett-e már nőért.Szóval…..
Intim fejlövés Intim fejlövés 2009.05.20 17:00:00
Ez a blog úgy indult el, hogy megnéztem egy barátom első nagyjátékfilmjét a Szemlén. Ez volt az. Az Intim Fejlövés című film hétköznapi problémákat dolgoz fel. Emberi problémákat az intimitás terén. Szexuális, érzelmi vonatkozásúakat. Az a különlegessége, hogy megmutatja…..
Intim fejlövés Pornó. Nézed? 2009.05.20 11:57:00
Jó az őszinteség. De csak ha elég erős hozzá a kapcsolat. Ha nem az, akkor kinyírja a látszólag boldog viszonyt/házasságot. Ha az, akkor átmenetileg kemény időszak vár ránk, de a leleplezés után jöhetnek a valódi kérdések. Leginkább, hogy képesek vagyunk-e a valósággal…..
Make The Girl Dance "Baby Baby Baby" ( official video ) Uploaded by placeblancherec - Regardez la dernière sélection musicale.   Izgalmas érzés lehet meztelenül végigsétálni egy forgalmas fővárosi utcán. Mi járhatott a csajok fejében? És a…..
Intim fejlövés Pedofil vagyok? 2009.05.15 18:49:00
A törvény, az ösztönök és a valóság találkozása. Szerinted?   Lefeküdtem egy tizenöt éves lánnyal. Ilyenek ezek a mai fiatalok, rá vannak pörögve a szexre, úgy öltöznek, mintha felnőttek lennének. Kirakják mindenüket, kirakják a mellüket, a feneküket, a tetkós…..
Egy összekacsintás, izgalom, bizsergés. Elfog a vágy, mindkettőtöket elindít egymás felé. Aztán egyszer csak bevillan valami a fejben. Egy hang, egy kép, egy érzés, egy emlék. És elveszíted a kapcsolatot. A tested mozog, teszi a dolgát, de te kívül kerülsz. És figyeled magad,…..
intim fejlövés 2009.05.13 14:40:10
@hiruu: szerintem az önismeret sokat segít. ha már nem a bizonygatás a lényeg. addig lehetetlen élvezni bármit szerintem. a legrosszabb, hogy ebben nehéz segíteni, főleg ha te is kiváltod ezt a kényszerességet.
Nincs igazság. Ösztönlények vagyunk és néha teszünk olyan dolgokat, amiket később megbánunk. Ez van."Van egy férfi. Nagyon szereti a feleségét. Én vagyok ez a férfi. Tizenegy év alatt elvileg nem csaltam meg a feleségemet egyszer sem, legalábbis ez van a saját fejemben is.…..
Intim fejlövés Óvszertündér 2009.04.11 12:07:00
 Óvszer. Már a gondolatától hidegrázásom van. Elveszi az intimitás érzését, megtöri a szerelmeskedés varázsát. Egyéjaszakás kaland, felesleges energialavezetés, hódítás, egopolírozás esetén intimitásnak nyoma sincs. Ilyenkor az óvszer kötelező! ..jobb is ha nem…..
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a munkahelye egyéb izgalmakat is tartogat. Ha mégis, és a kémia hívószava erősebb annál, minthogy a munkaidő végét kivárva essenek egymásnak a felek, azért néha nem árt az óvatosság.Te szexeltél már a munkahelyeden? A videóban említett…..
Intim fejlövés Sex sells 2009.04.08 11:08:00
Sex sells..úgy tűnik nőknek is, itt éppen arckrémet.seemoresideeffects.caAz ötlet: a termék használatának mellékhatásait nézheted meg video formában, amiken egy szexi fickó a lakásodban csak azt lesi, hogyan kényeztethet téged! ...izgi, humoros, pajkos, okos darab. És ha nem is ad…..
Intim fejlövés Foglalt 2009.04.06 10:43:00
  Mit keres egy nős férfi egy másik nőnél? Szexet? Nem feltétlenül. Minden Henry és June-nal kezdődött. Több hónapot töltöttem azzal, hogy egyenesbe hozzam viharos szerelmi életemet pár nagyon rosszul sikerült és igencsak rövid kapcsolat után. Ez nagyjából abból állt,…..
Intim fejlövés Csók király 2009.04.02 23:09:00
photo by Jac.ed on flickrÁlljon tanulságul mindenkinek, óvakodj azoktól, akik rosszul csókolnak!Imádtam a pasimat de a csókja... minden alkalommal mintha egy zsiráf nyalt volna arcon. És ez még nem is a legrosszabb. Imádok csókolózni, de vele el kellett hitetnem, hogy az ajkaimra dott…..
Intim fejlövés Mi tetszett benne? 2009.04.01 22:07:00
 photo by aknacer on flickrEgy tanárom mondta mindig még a gimiben, amikor csókolózó párokat látott a folyosón "Juliskáim (így hívta a lányokat) nem szerelmesek vagytok ti, hanem hormonzavarosak!" Hát, ami azt illeti, nem árt néha kordában tartani a saját…..