Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endre69

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hónappal ezelőtt a szíriai hadsereg gránátokat lőtt ki török területre, megölt öt embert, amelyből négy kisgyerek volt. A világ akkor a török katonai választ törvényesnek tartotta. Vajon Izraelt miért mérik kettős mércével? Aszád, szíriai…..
endre69 2012.11.22 15:10:08
Ajánlom a figyelmébe a cikk írójának az alábbi cikkket:

index.hu/kulfold/2012/11/17/indulhat_a_szarazfoldi_offenziva_gaza_ellen/#

"Gázai egészségügyi szolgálatok adatai szerint az áldozatok fele civil, van köztük nyolc gyerek és egy várandós asszony. A sebesültek száma meghaladja a 300-at. A gázai fegyveresek által indított rakétatámadásoknak eddig három izraeli halálos áldozatuk van."

Ennyit Izraelről. Izrael jelenleg etnikai tisztogatást és népírtást követ el, azaz emberiség elleni bűncselekményeket tömegesen. Ugyanazt csinálják, amit a szerbek a boszniai háborúban. Tömegmészárlás felső fokon.
endre69 2012.11.22 15:24:58
@milyen szép a Vértes, ó:
Hát ezaz, hogy nem onnan lőnek. De Izrael pszichológiai hadviselést is vív, ami annyit jelent, hogy képesek mindenre lőni, és bármit lerombolni, nem számít nekik semmi. A földdel akarják egyenlővé tenni Gázát.
Igen, már mind tudjuk, hogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont. Az, hogy valójában kivel, mikor és miért csak mende-monda így nem is alapoznánk ezekre, mert azért  sztárcsináló gépezetben még az sem arany, ami fénylik.. Viszont vannak, akik ebből a…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
endre69 2012.08.06 22:56:00
Kész, ennyi, hölgyeim és uraim, vége. 16 hónap alatt építettek egy nagy homokvárat, csakhogy a homokot a vár alól ásták ki, és most az egész beledőlt a gödörbe. Újabb epic fail: az "egykulcsos, sávos adórendszer". Csak nem gazdaságtörténelmet írunk? Nem volt elég…..
endre69 2011.09.21 15:01:41
@sagia77: Az ország már rég tönkre van menve. 1946 óta folyik ez a folyamat, de az utóbbi 20 évben gyorsult fel.
Kedvenc agyfitness portálam zöld teákat forgalmazó cégek honlapján hirdet, de legmegdöbbentőbb észrevételem tegnapról, hogy egy zöld teás süti receptje előtt reklámozták magukat. A portál nevét kérésre elküldöm, egyenlőre legyen elég, hogy a Stanford, UCSF, Harvard, és…..
Buddy Holly, a rock and roll hőskorának egyik legendája ma lenne 75 éves. Holly mindössze másfél évet tudhatott maga mögött a karrierjéből, mikor 23 évesen repülőszerencsétlenség áldozata lett. Az eredetileg Charles Hardin Holleynak anyakönyvezett zenésznek 1956-ban jelent meg…..
  Augusztus 20-án debütál az Országház új díszkivilágítása, ami olyan lesz, mint a fenti képen látható. Emlékeztetőül: korábban csak a kupolát, valamint a fontosabb oszlopsorokat emelték ki fémhalogén-lámpás fehér fénnyel. így nézett ki:     "Minden homlokzat…..
Vidámság és rock & roll címmel tizenkét év szünet után készített ismét stúdióalbumot Nagy Feró és a Beatrice; október 8-án a Körcsarnokban a csapat a frontember egész pályafutását áttekintő koncertet ad számos vendéggel.A 65 éves Nagy Feró szerint az új lemezzel…..
endre69 2011.05.26 00:11:28
Tisztelt Praxis! 33 éves vagyok, eddig semmiféle egészségügyi problémám nem volt, így a tapasztalataim is átlagosnak voltak mondhatóak az egészségügyről. Tudtam, hogy sokat kell várni, hogy vannak gondok, de azt vettem észre, hogy az orvosok erőn fölül teljesítenek és jól…..
endre69 2011.05.15 00:46:03
@VRbagoly: A probléma csak ott van, hogy ez egész egyszerűen nem igaz. Az államnak az az érdeke, hogy csak addig élj, amíg nyugdíjbe nem kerülsz. Onnantól kezdve jajj neked. Jajj neked, ha egészségügyhez fordulsz, ott hagynak felfordulni, mert nem érdekük, hogy életben maradj, mert már nem fizetsz TB járulékot, nem fizetsz adót, stb. Felőlük akár meg is dögölhetsz. Eljön hamarosan az az idő, meglássátok, amikor az öregeket egész egyszerűen lelövik.
endre69 2011.05.15 00:49:17
@VRbagoly: hű de szép szavak, csak az a baj, hogy ezek csak nagy szavak, és hazugságok. Az állam nem jóságos nagybácsi, hanem egy "erőszakszervezet", barátom. Nem érdeke, hogy nyugdíjas legyél, hogy öreg legyél. Nyűg a nyakán az öreg.
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
Május 1 -én a HírTV a Gyógyhír c. műsorában leadta az I. Magyar CCSVI Szimpóziumról készített riportfilmet, itt megtekinthető a HírTV oldalán is, vagy itt:Maximális tisztelet és köszönet a HírTVnek, Pataky Enikőnek és a megszólalóknak: Csókay dr.-nak, Garamvölgyi…..
Reckl Amál blogja Es gibt 2011.03.28 19:46:36
Vannak hasznavehetetlen pártemberek messzi kiküldetésben. Vannak negyvenes naplopók, akik még egy napot sem dolgoztak életükben. Vannak, akik még sportminiszternek is csak leendőek voltak. Vannak magukkal nem bíró szoknyapecérek. És van D. Tamás.A pillanatképet köszönjük a…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Most hogy egyre másra változnak az utcanevek ("elvisz a szabadság szele") eszembe jutott a címben szereplő első kérdés, ami régóta foglalkoztat. Bár a válasz szerintem egyértelmű "nem", egy tanárom váltig erősködött az egyetemen, hogy a 40-es, 50-es években…..
endre69 2011.03.28 10:25:55
@AkarkiJ: Andrássy út sosem volt Néphadsereg útja, ellenben Népköztársaság útja.
endre69 2011.03.28 10:33:57
@na__most__akkor: több sebből vérzik. Hitler tér sosem volt Budapesten, sem Mussolini út. Vilmos császár út azonban volt, ez volt régen a mai Bajcsy-Zsilinszky út. A Nagycirkusz pedig ugyanaz az állomás, mint az Állatkert. nem beszélve a végállomásról, ami régen valamikor tényleg a Cirkusz volt, de már több évtizede a Mexikói út.
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
endre69 2011.03.20 23:18:20
@Torokgyík: ugyanolyan arrogáns vagy, mint Lázár. Elmondanám, hogy én elég jól keresek, nem a TESCO-ba járok, és nem a magam nevében beszélek, hanem azok nevében, akiket ez az ország folyamatosan kirabol, azért, hogy a felső százezernek jobb legyen, hogy az ilyen Lázár-félék dőzsöljenek a nyomorultak pénzén. Arrogáns vagy, mint mindegyik olyan, aki hasonlóan gondolkodik, mint Lázár. Ők azok, akik tönkreteszik az országot, ők azok, akik elherdálják az ország vagyonát, akik Audit vetetnek maguknak a mi pénzünkön, a szerencsétlen bérből élők tömegeinek meg csak rosszat tettek a legutóbbi adóváltozások. Arról nem tehetnek ezek a szerencsétlenek, hogy a gáz-, és villanyszámlájuk az egekbe nő, arról sem, hogy a kenyér, a tej ára egekbe nő, és arról sem, hogy Borsodrettentőn élnek, ahol kénytelenek elmenni a helyi harácsoló vállalkozóhoz minimálbérért szart lapátolni. A Lázár-félék minderről persze mit sem tudnak. Borsodrettentőn már nem tudnak enni adni sem a gyerekeiknek az emberek, hétvégén nincs otthon kaja, a gyerekek az iskolában egymást verik a kajáért, dúl az erőszak, a bűnözés az ország szegényebb részeiben. Persze, ha majd eléri Budapestet ez a "szenny", akkor majd Lázár-fajtái is észbekapnak talán. Akkor majd meglátjátok, mi folyik az országban. De én félek, hogy akkor már késő lesz, tudod? Ennyi te köcsög.
Frissítve 2013. április 6. A szerb kormány által támogatott független kutatások (nem fizetős magánpraxis!) eredménye megszületett és megjelent a Phlebology -ban, valamint a pubmeden is:  72 SM/CCSVI beteget vizsgáltak (44 relapszusost, 4 primer progresszivet, 20 másodlagos…..
Február 13-án, egy nappal a Grammyk átadása előtt kapta meg életműdíját a Ramones. Az alábbi videón sorrendben Linda Cummings, Johnny Ramone gitáros özvegye, John Cafiero, az Osaka Popstar énekese, (Dee Dee Ramone basszusgitáros részéről), Mickey Leigh, Joey Ramone énekes…..
Sziasztok!   Van Magyarországon olyan multicég ( Zalában) amely családcentrikusságra hivatkozva bevezette a 12 órás munkaidőt. Reggel 06 - 18 ig tart és 18 -06 ig. Több ezren dolgoznak 12 órát állva. A nagyfőnökök azt mondják, ha nem tetszik, el lehet menni.   Nem…..
endre69 2011.02.11 15:57:26
@Anti Anyag: de igen, éépenhogy sajnos kényszer odamenni, mivel más munkalehetőség vidéken nincs, mint a multi. Ja, van még utcaseprés, meg trógermunka bagóért, az tényleg van.
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
Nigel Jones és Roger Moorhouse brit történészek, a Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása címmel szerveznek németországi luxus Hitler-túrát. A nyolcnapos program keretében felkeresik az 1923-as sörpuccs helyszínét, a Sasfészket, Hitler szülővárosát,Braunaut és…..
endre69 2011.02.08 12:52:01
@-Sarq-: Braunau van írva oda, nem Berchtesgaden.