Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanyattlökött Lúdtalp

1 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor tér vissza a Homeland, az előző évad legkellemesebb meglepetése. Ha valaki szereti a lassan építkező történeteket, a jó színészeket és a tévés átlagot messze meghaladó intelligánciával megírt forgatókönyveket, az pótolja az első ávadot, míg nem késő.  …..
Hanyattlökött Lúdtalp 2012.06.20 16:21:50
Egy hónapot kellett várni az utolsó bejelentéshez képest. Legalább azt is megtudtuk, hogy az Instagramnál ezt jelenti a "very soon". Akinek a telefonján még nem jelent meg a Playben az alkalmazás, az látogasson el erre a linkre a laptop böngészőjében, és küldje le az…..
Holnap egy konferencián beszélgetek pár emberrel arról, hogy mi történt az IRC-korszak kezdete és a lájkolás kultúra között. Az igazat megvallva, az IRC annyira régen volt, hogy nekem elsőre ez ugrott be a témáról:  Randall Munroe érdekes kísérletbe kezdett. Megfigyelte…..
Kedvelt scifi-toposz a világégés, kismillió regény, novella, film és sorozat foglalkozott az atomcsapást, vírust, idegen inváziót, természeti katasztrófát átvészelő, hangsúlyozottan maroknyi túlélő történetével, a társadalom újjáépítésével és így tovább. A tévében…..
Az nem kérdés, hogy egyedi és rendhagyó ez a lakóház, de a bejegyzés címében feltett kérdésre mit válaszolnál?..
Hanyattlökött Lúdtalp 2012.02.04 14:16:05
Megdobbant a szívem, angliából jött a levél, tudtam mi van benne! Kaptam rendesen, néha, de többször + visszacsatolást. Ez a 7 pénzérme igazán nagyon jól esett! A desktopomon ott volt a képe, zseniális tervezés! (ezt a képet raktam be, nem tudnám ilyen minőségben produkálni,…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2012.02.03 21:27:57
Takoca köldött egy blogbejegyzést, ami számomra felháborító. Szerencsére az Inphot.blog.hun ilyen nem fordulhatna elő, legalább a 200-250 olvasó 22% ismerné a képet. 3 napig gondolkoztam berakjam-e, berakom. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. A bejegyzés itt olvasható.Szerintem a…..
R.C. eléggé meggondolatlanul lehetőséget biztosított számomra, hogy garázdálkodhassam a blogján (ezért a fejléc csere). Mindenkit megnyugtatok, ez csak egy rövid trip lesz, de lehet megismétlődik... Ja a képet Rodcsenko követte el és Lilja Brik szerpel rajta, akit Pablo…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.12.09 12:19:14
Elég lassan indult ez az évada a Fringe-nek, de az utolsó 3-4 epizód már visszahozott valamit az előző évad tökösségéből, és Oliviának is jót tett, hogy már nem szerelmes Peterbe. Nekem mondjuk jobb lenne, ha John Noble (Walter) többet lenne szem előtt, mert istenigazából csak a…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.11.30 15:15:35
Skandinávia vezetői építészei tervezték és alig egy évvel ezelőtt adták át a Harads [Svédország] környéki erdőkben az ország egyik legújabb idegenforgalmi látványosságát, a fák lombkoronájában, úgy 4-6 méter magasságban, szinte észrevétlenül megbújó szobákat, melyek a tervek szerint folyamatosan…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.11.03 15:21:56
comment:com Hírek kávé mellé 2011.10.28 09:30:00
Az American Horror Story nézettsége stabilan növekszik, a negyedik epizódra már elérte a 2,2 milliót (a bemutatót illetően, ez az egyhetes összesítésben simán 5 millió).Tessék megnyugodni, Matt Smith NEM száll ki a Doctor Who-ból egy ideig. A Southland negyedik évada január…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.10.28 09:58:56
Az Egyesült Államokban folyó, közérdeklődésre számot tartó bírósági eljárások során gyakorta plasztikus, hatásvadász elemek tömegével bombázzák a sajtót a felek. Ne feledjük ugyanakkor, hogy az esküdtbíráskodással felálló igazságszolgáltatásban a szűken értelmezett…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.10.07 08:05:54
Az új magyar sorozat, a Hacktion első része október 5-én este negyed kilenckor kezd az m1-en. Egy titkos alakulat, az úgynevezett Infrastruktúra-védelmi Osztag munkájáról szól a sorozat, aminek főszerepeit Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc alakítják nem kevés beleéléssel. A…..
  Fullasztó tömeg verődött össze a Land Rover standjánál a DC100-as leleplezésénél, pedig gálánsak voltak a britek, előre megmutatták fényképen, mire számíthatunk a rongyok alatt. Csakhogy két lepelbe burkolt prototípust hoztak ki Frankfurtba, ami némi izgalomra adott okot.…..
Shawn Ryan, a Kemény zsaruk című sikeres és a Chicago Code című bukott sorozat készítője az ABC-nek adott el egy első hallásra nagyon izgalmas sorozatötletet, aminél jobbat mostanában nem nagyon hallottunk, komolyan.A The Last Resort című dráma a közeljövőben játszódik, amikor…..
A vasárnapi jóidő lehetővé tett egy kis kiruccanást a nem túl távoli Tihanyba, ami a kedvenc balatoni településem. Fekvés, kilátás, rezgésszám: tökéletes. A sétám során figyelmes lettem egy házikóra és annak kitárt kertkapujára, ahol ez a kép fogadott. A ház lakója, a…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.08.15 08:54:47
Az ezotéria és a New Age rajongóktól gyakran hallani azt az elméletet, miszerint létezik egy úgynevezett "kollektív tudat" vagy "effektív tömeg". Azt állítják, hogy ebbe beleavatkozva nagyszerű dolgokat vihetnénk véghez. Csökkenthetjük a bűnözéseket és eltörölhetnénk a háborúkat a Föld színéről.…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.07.26 20:23:04
Nem egy tudományos cikk, de azért megteszi: www.youtube.com/watch?v=-euMlL9O1Kc

És igen, eleinte, Attenborough szerint a koszt mosták le, később vették fel a sósvízben való lemosás szokását, feltehetően az íz miatt.
Aki eddig nem tette meg az újraszavazázprocetúráját, legyen olyan drága,szavazzon még ma éjfélig! Köszönöm!Már beélesítettem, kinek a képei szerepeltek a pályázaton? 00:01 kor megnézhetők!..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.07.05 23:07:40
És vége! Akkor a szavazás menetéről. A Mai Manó Ház jóvoltából 3 tiszteletjegy, és 3 kiadvány lesz a díj. 2 kiadvány és tiszteletjegyet a két legtöbb szavazatot kapott kép (sorozat) kapja, és lesz egy Inphoto díj, amit én fogok eldönteni. Mindenki 5 számot írjon, annyira…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.06.04 11:23:02
Ambivalens érzéseim vannak a finálét illetően, mert a várakozásoknak megfelelően ütött ugyan, de izgalomban a felvezető két rész többet hozott, a történet pedig nekem elég nagy csalódást okozott. Még szerencse, hogy John Noble színészi játéka megmentette a The Day We Died…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.05.09 13:31:44
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
Közkedvelt világsztárral lepi meg Valentin napon a Comedy Central nézőit. A magyar humorcsatorna nem mást, mint Hugh Laurie-t adja ajándékba a szerelmesek ünnepén. Igaz, hogy Dr. House kicsit más szerepben, ősz haj és sztetoszkóp nélkül látható majd a Comedy Centralon. A magyar…..
Hanyattlökött Lúdtalp 2011.02.11 16:02:53