Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e-papi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromkerekű oldalkocsis biciklit alakított hókotróvá a Milwaukee-ban élő Craig, ami ugyan hatalmas hótömeggel nem tud megbírkózni, de mérsékelt mennyiségnél kifejezetten szórakoztatóvá teszi a hóeltakarítást. A Makezine-nek számolt be a haszonjármű használatáról. …..
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..
e-papi 2009.01.26 20:25:04
@Secnir: "baszod, te nem olvasol homárt?"

baszod, ha ez számítana, már rég egy barlangban lakna remeteként! Se net, se mobil, se autó, se lakás.
Vagy van még olyan szolgáltató, kereskedő, akiről nem jelent meg elmarasztaló post a Homáron? :o)
Legutóbbi parkolós posztunk zárásaként láthattatok már egy a bicikliutat parkolóhelyként hasznosító rendőrautót, tökéletes átvezetésként mai válogatásunkhoz. Sajnos egyet kell értenem azzal, hogy a fővárosban még mindig nincsen elég kerékpárút, ami van, az meg sokszor…..
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..
e-papi 2008.09.17 15:04:46
A backdoor kommunikáció egy olyan gyöngyszemét küldte el nekünk Laci, ahol nem a felirattól, hanem az elhelyezés módjától kezd el tikkelni a Homár ollója. A Tesco a fotocellás ajtóra ragasztja a vásárlói tájékoztatót, ami látótávolságba érve természetesen eltűnik a…..
A tarisznyarák, vágja rá afatálistévedés egy ihletet kommentjében, mi meg hentergünk, mint egy megbolhásodott rendészeti miniszter. Olvasónk a következő kérdést tette még föl a hozzászólásban: kiváncsi lennék, hogy ezt tényleg magamtól találtam ki, vagy szakállas és csak…..
Gyászhírrel folytatjuk az önfeledt kárörvendést, ugyanis mint az várható volt, a mávosok a mai közgyűlésen nem szavazták meg az 5 milliárdos hiány visszatermelésére irányuló pótdíj befizetését, így a PSZÁF hamarosan felfüggeszti az egyesület működését. A 195 ezer naiv…..
Koli bebizonyítja, hogy Osztrákiában is lehet olyan szituációba keveredni, amiből csak fogcsikorgatva lehet kiszállni, kisebb lehúzás után: Itthon, nálunk, kies kis hazánkban divat szidni az autópályahasználatért pénzt elvet, és ennek gyakorlati kivitelezőit, az…..
30 millióra büntette a Versenyhivatal az Auchant azért az arcátlan hazugságért, amit minden hipermarketlánc minden egyes akciós újságjában folytatólagosan elkövet, miszerint olyan cuccokat hirdetnek fantasztikusan jó áron, amiket eleve egy pillanatig nem lehet kapni sehol. Részletek…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
e-papi 2008.02.26 01:44:21
A Homár nem érti, miért akarhat valaki házasodni, amikor csak a baj van vele. András például már megtanulta, hogy rögtön az elején, neje névváltoztatásánál adódhatnak problémák, mert sem az önkormányzat, sem az OTP nem asszisztál túl lelkesen egy ilyen művelethez: A magyar…..