Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timotheus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete vezeti Obersovszky Péter a közmédia legfontosabb közéleti-politikai műsorát, Az Estét, és bár már a hír is felborzolta a kedélyeket, az, ami azóta folyik ki a képernyőből, minden károgó varjú legszebb álmát  überelni tudta. Eleve látszott már, hogy a Schmitt…..
Az ének iskolája egy olyan műsor, amit néhol nagyon lehet szeretni, máskor meg legszívesebben Gencsapátiig szaladnánk idegességünkben tőle. A Tv2 megint megcsinált egy felemás műsort, amiben a giccs, a cukiság, az őszinte viselkedés és műmájerkedés keveredik másfél órán át,…..
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..