Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orv

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..
Szeptember 21. Csütörtök, portugál partok, Marín. Éjfélkor a Vili rátett a fordulatra, mondván, így nem érkezünk meg délutánra. Negyed egykor jött a barba, visszavett a fordulatból, mondván, így hamar érkezünk. Délután 16.45-kor szállt be a pilot. Kikötés, és mehetett…..
Új MÁV blog WC-front 2011.05.20 13:37:00
Ezért jó ha levelet küldtök, Zsu levele például kellemetlen emlékeket ébresztett bennem - gondolom nektek is hasonlóak jutnak eszetekbe. Volt már olyan, hogy rátok tört a hugyozhatnék a Keletiben? Mert jobb esetben csak az, ugye .. Férfiként még egész jól meg lehet oldani,…..
Volt egyszer egy MAHART, ahol több, mint 1500 tengerész dolgozott. Közöttük volt Moha és Seafalcon is. Milyen is volt ez a cég, amikor fénykora volt, és ez a hatvanas, hetvenes évekre esett? Hát, megmondom az őszintét, én ezt igazából nem tudom, mármint azt, hogy milyen is volt ez a…..
Kocsmablog Olimpia borozó 2011.02.17 14:30:00
Helyszín: 1077 Bp., Dob u. 69. Látogatás: 2011. január 26. 17:45-21:15 > Irén felkiáltott: - Öljél, geci! Adatlap Elérhetőség: +36 1 321 9261 Web: http://legjobbkocsma.hu/pub/bemutatkozas/olimpiaFacebook oldal: www.facebook.com/olimpiaborozo Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P:…..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
orv 2010.12.04 10:24:30
@Gólvágó: Bővebben is lehetne? Azért kérnélek rá, mert engem keményen zaklatnak, már vezetői szinten is. Csak azért nem tiltom le, mert az egyik broki segített régebben egy személyes ügyben. Amúgy nagyon komolynak tűnő ajánlatokkal jönnek, csakhát én meg a magam útját járom, így idáig nem sikerült beszipkázni.
Köszönettel ORV
Remek posztot kaptam Styxx-től, aki a Final24 és Zoltán atya kalandjai mellett mostanában a Srbjába írogat az Új Primitivizmusról. Profi bloggerrel van dolgunk, vagyis nekem semmi más szerepem sincs, mint hogy felkonferáljam remek szösszenetét Dalmáciából:   GICCS 2.0…..
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
- Egyesek! - ordított fel mögöttem valaki, midőn kitérdelt mackónadrágban és papucsban éppen készültem kapukulcsom segítségével, hónom alatt két és fél liternyi narancsízű Fantával bejutni az objektumba, amit jobb híján otthonomnak nevezek - Egyesek, itt laknak az…..
Régen volt egyklikkes játékunk, és a Smiley Showdown igazán megérdemli a posztot, mert szép is, jó is. Csak sajnos rövid is. Hamar végi lehet klikkolni a pályákat, aztán már csak legfeljebb a plecsnikre hajthatunk, meg persze a pontszámra. Amúgy jól ki van találva, emotikonokat…..
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
 Ezt a kifejezést sok helyen hallani és olvasni, és nekem mindig kicsit értelmetlenül hat. Ha valami elveszik, akkor eltűnt, nincs meg! Az hogy valahol, valamelyik pusztában évtizedek óta rohad és zabálják a termeszek, még nem jelenti azt hogy „elveszett”. Nekem…..
PTinfo Újabb orosz város esett el 2010.04.21 08:16:00
Míg nyugaton sorra épülnek az új villamosvonalak, és nyílnak az új villamosüzemek, addig keleten mindez ellenkező előjelű tendenciát mutat. Sorra zárják be a városok villamosvonalaikat, rosszabb esetben az egész üzem megszűnik, jobb esetben csak a viszonylatokat ritkítják meg. Az…..
Év: 1998Ez a szombat este nem maradhat igazi 90-es bulizene nélkül! Mivel ez volt a Soho Party búcsúslágere, sokak keserédes utóízzel emlékeznek rá, hiszen valóban egy korszak lezárását jelentette. Náksi és Brunner a lágyabb denszről tucc-tuccra váltott, amit a belvárosi…..