Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiei

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Addig, amíg nem kerül ki a konkrét információ az oldalra, itt pótlom mulasztásunk: Akkor fogadj döntetlenre, ha azt gondolod, hogy a meccs a 2x15 perc hosszabítás után, 11 rúgásokkal fog eldőlni. A Svájc - Ukrajna és a Spanyolország - Franciaország mérkőzés…..
iWiW Gépház Foci VB játék 2006.06.07 18:00:37
Sziasztok! Elindult az András által már említett meglepetés fejlesztésünk a Foci VB játék. Nagyon rákattantatok nagy örömünkre, mivel már most 23.000 regisztrált játékos van a rendszerben.:-) Csak így tovább. A játékot úgy fejlesztettük, hogy amennyire csak…..
Sziasztok! Ma délután óta ismét működik a "Kit ismerhetek?" funkció. A fejlesztő csapat keményen dolgozott a hibák és a teljesítménygondok kijavításán, ami egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Még folyamatban vannak további teljesítményjavító…..
Mindenek előtt: ismét kérem hogy NE terjesszétek a hamis körleveleket, soha nem írnak az üzemeltetők üzenetet, csak a weben keresztül kommunikálunk! Sziasztok, átbeszéltük ma, hogy mi a gond a háttérben, amin a fejlesztő csapat egy hete dolgozik keményen: a wiwd, a…..