Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nézőke

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rick párás szemekkel követi Carl búcsúsorait, melyben a fiú a kedves, közös emlékekre utalva egy ideális világot idéz, kéri hogy kössön békét Negannal, hogy ismét biztonságban lehessen szülinapokat ünnepelni, ne kelljen leadózni a torta kétharmadát, és Judith is…..
A Westworld készítői nem hülyék. Pontosan tudták, hogy ha az HBO 20 év után újra elkölt egy szlovák másodosztályú csapat stadionjára elég pénzt ahhoz, hogy a Super Bowlban reklámozzon valamit, akkor egy sima előzetes nem lesz elég. Rejtett kódok, easter eggekre van szükség, ami miatt felpörög a…..
A hétvégén megérkezett a Stranger Things második évadának előzetese, amelyben a főszerepet az előző évadban megismert Will Byers és csapata kapta, valamint Michael Jackson 1982-es, Thriller című slágere. A tavalyi év slágersorozata október végén (egész pontosan: 27-én) folytatódik, és jó hír, hogy…..
Carrie visszatért az USA-ba és menekülteket segít, Saul meg Dar Adallal karöltve kavarja a szart - nagyjából innen indul az új Homeland évad 2017 elején, ami mindössze 72 napot fog majd át, az új amerikai elnök(nő) megválasztása és beiktatása közötti időszakot. Az előzetes…..
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Nézőke 2016.10.26 09:00:07
@menjünk a moziba be: elárulnád hol láttál te két baltát? Negan nem ki,hanem a busz tetejére dobja, hallani is a koppanást. Utána meg a a tarzankodás közben kiesik a kezéből a földre.
Elég jól sikerült az HBO új sorozatának, a Westworldnek a bemutatkozása. Egy igazi nagyszabású első részt kaptunk, nagyon látványos jelenetekkel, nagy színészekkel és rengeteg kérdéssel. Ezeknek egy részét ki is tárgyaltuk a Kultrovat Podcast kilencedik részében. Ha esetleg lemaradtatok volna róla,…..
Jó, nem mintha bárki, bármikor is gondolta volna, hogy Ricket csak úgy kinyírják a sorozatból. A baltás ijesztgetés viszont érdekes, mert ugyan azt többször lenyilatkozták, hogy a sorozat szempontjából semmi értelme annak, amit a képregényben még a Kormányzó lépett meg, azaz levágta Rick jobb kezét…..
Szerette volna, ha brutálisan kivégzik a sorozatban. Nem kellett kétszer kérnie. (A bejegyzés enyhén spoileres, úgyhogy aki nem szeretne tudni arról, hogy egy ismeretlen szereplőt megölnek a Trónok harcában - micsoda meglepetés! -, inkább ne kattintson a továbbra.)..
Kösz, Német Tomi!..
Nézőke 2016.05.17 15:32:04
Nem tudhatom, hogy másnak e sorozat mit jelent, nekem kedvencem itt e lángoktól ölelt karibi vidék, krónikási ténykedésem világa. Itt hon vagyok, és ha néha lábamhoz gurul egy fej, nevét is, szakmáját is tudom. Tudom, hogy ki vágta le és merre ment az úton, s tudom, hogy mit…..
Roper és Pine előbbi magángépén repülnek a fegyverszállítmány után, és útközben beszélgetnek. A góré megmutatja a kiszivárgott iratokat, még azt is tudja, hogy Angelához kerültek. Meggyőződése, hogy ezeket rajta és Sandyn kívül senki nem láthatta, mire Jonathan kijelenti,…..
Most nincs idő bevezetésre, mert rögtön izgalmas üldözési jelenettel nyitunk! Hornigoldék hajója kétmérföldnyire jár a Rozmár nyomában, a Rabszolga-sziget közelében. Flint lemegy a kabinba és közli a szerelmesekkel, hogy Silvernek van egy meredek terve, ami ha sikerül, akkor…..
Szerelő egyensúlyoz egy villanyoszlopon, valamiféle elektromos dobozt szerel le és helyez helyette másikat üzembe, miközben a hírek arról szólnak, hogy az ország elektromos rendszere túlterhelődött. Az irodában Harold és Forrás konstatálja, hogy a Szamaritánus vszg bemérhette a…..
Nézőke 2016.03.16 21:47:14
@AaannnaaA:
köszönjük,és várjuk nagyon, beírtalak a naptárkába.

Azt azért ígérd meg,hogy nem leszel Candieparfumegirl,aki csak úgy otthagyta a House-t,mert sok volt,,és amúgy is részhegyekkel el volt maradva mindig(értsd: hónapokkal), élvezhetetlen volt, nem emlékeztünk már semmire...
A Coolra hamarosan érkező Blindspot - Rejtjelek főszereplője egy nő, akinek a teste teljesen tele van varrva, de nem emlékszik semmire, arra sem, hogy ő maga kicsoda. Bezzeg a varrások azok mesélnek, mindenféle bűntetthez adnak nyomokat, és az FBI nyomoz, és a nő is nyomoz, hogy…..
Elérkeztünk a hetedik részhez, ez már a sűrűje! Hogy is szoktuk kezdeni? – kérdezem a kedves olvasóközönségemet. Visszatekintés az előző részekbe és főcím! – vágja rá egy szemfüles kis copfos az első sorból. Ügyi vagy, tessék egy pirosponty! A többiek pedig a TOVÁBB gomb után megtudhatják, hogy …..