Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vga

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a rendhagyó részben Dr. Cuddy egy napját követjük nyomon, végre meglátjuk az érem másik oldalát is. Azt, hogy van élet ebben a kórházban House-on túl is, és hogy mennyire nehéz egyszerre jó orvosnak, jó főnöknek, jó anyának és jó nőnek lenni, és hogy lehet mindezt…..
Az MTI adott hírt arról, hogy jövő nyártól újraindulhat a vasúti közlekedés Budapest és Isztambul között. Azon kívül, hogy a két ország lakóinak könnyebb lesz a másik országot megközelíteni, számos külföldit is várnak, akik körében egyre népszerűbben az ilyen…..
vga 2011.05.19 11:27:54
@ruba: hát hányszor akarsz még menni? :))
Mike Portnoy saját maga vallotta be honlapjának forumán, hogy a napokban megpróbált visszatérni a Dream Theaterbe, ahonnan nagy sajtónyilvánosságtól övezve még szeptemberben szállt ki. A dobos elmondta, hogy átgondolta a helyzetet, és már csak a rajongók kedvéért is, de…..
vga 2010.12.20 19:46:48
@Aaron Ross: Mai legjobb trollposzt :)
Tervezz saját fotókönyvet vagy naptárt az Indaprinttel, és rendeld meg 2010. december 5-ig 15% kedvezménnyel!Az Inda új szolgáltatásával legjobb fotóidból csodaszép könyvet szerkeszthetsz, ami remek ajándék lehet anyunak-apunak, vagy a saját könyvespolcodon is jól mutat. A…..
vga 2010.12.17 17:08:21
@Külföldi Viktor: a vaterás tök gagyi, én is megnéztem. ráadásul csak szép szabályosan pakolhatod a fényképeket, nem úgy, mint az indaprintesnél.
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..
A jelenleg kapható hibridhajtású (benzin-elektromos) autók inkább csalódást, mint csodálatot okoztak a vásárlókban. Ennek oka valószínűleg éppen az, hogy elsősorban környezettudatos emberek választották ezeket, akik - az átlagosnál általában tudatosabb vásárlók lévén -…..
vga 2010.08.23 09:59:08
@Hátezmármi: csak 18-30 e km-t mész évente? itt már a taxi is alternatíva lenne.
vga 2010.08.23 10:01:09
@nemeseri: dízel nem személyautóba való, el kéne már felejteni. hamarabb szét is megy, mint a benzines. viszont mutass már nekem egy hibridet, amiben akksit kellett cserélni! pedig az első prius elég régi már. sztem a döntő többség csak városban használja az autót, tehát lehet értelme egy hibridnek.
Appleblog Tanker az iPhone-hoz 2010.07.27 10:13:00
Írtam már Twitteren is, hogy egyre gyorsabban merül az iPhone-om, gyakran úgy is eljut a piros sávba alig fél nap alatt, hogy egy percig sem használtam. Aztán vannak jobb napjai, amikor gyötörhetem, használhatom, tartja magát. Nem az akku ment tehát tönkre, inkább arról lehet szó,…..
Valami bunkó sportot űz itt abból, hogy különféle indokokkal megbüntesse az autósokat. A barátnőmmel időnként felbukkanunk a környéken, itt van ugyanis a város egyik legmegbízhatóbb, legjobb fogorvosa, aki az agyamat is képes lenne fájdalommentesen kifúrni a fejemből.…..
vga 2010.07.21 14:26:18
@simon mondja: bocs, de most védhetetlent magyarázod. A bilincs hülye módszer, de a büntetés jogos, nem indok, hogy mindenki ezt csinálja. Kritika miatt alázni valakit meg nem túl szép dolog, főleg ha jogos a kritika.
A parkolóóra meg gáz, a videó elkészítése után én nem is foglalkoztam volna vele, ha nem kell a pénzem nekik, ne fogadják el.
Mostanában a cseh vasúthálózatot járom be, és egyre inkább rájövök, hogy számunkra a "dráhy" az igazi bezzegvasút, nem a svájci SBB/CFF/FFS (és a rétorománok kimaradnak?), mert utóbbit egy kőgazdag szuperország tartja fönn, a cseheket viszont hasonló méretű,…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Újabb megkeresésem, a chromygy becenevű olvasónktól érkezett történet, nem mágnesezési ügy, de egyértelműen kiviláglik belőle, hogy az áramszolgáltatóra nem vonatkoznak a saját belső szabályzatai, csak a fogyasztóra!"2008 őszén tapasztaltam, hogy indokolatlanul (nem…..
Ma kaptam egy újabb történetet, mely kisértetiesen hasonlít az eddigiekre. A kiemelt rész igencsak elgondolkodtató!!! Ezért a cikk elejére is kiteszem! Hátha végre valaki a fejéhez kap, és vége lesz ennek a terrorszervezetnek, ami ma áramszolgáltató néven becézgetünk, és…..
Még csak nem is Amszterdam, hanem lakosszám szerint a negyedik helyen álló holland város, Utrecht egyik bicikliútjánál cövekelt le kamerájával egy expresszív dokumentarista videós, hogy megmutassa milyen egy szokásos szerda reggel. 2010. április végén felvett nyolcpercnyi anyagot,…..
vga 2010.05.18 15:49:51
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
vga 2010.04.27 21:12:55
@Bambano: jó szöveg, de a hírből nekem nem jön le, hogy a sünök bárki ellen is indítottak volna eljárást. Tehát lukra futottak. Plusz megaláztak néhány embert. Ha meztelen nőket akartak volna megerőszakolni, azt is megtehették volna, ahhoz most nem volt kedvük éppen, csak a vetkőztetésig jutottak. Remélem lefejezik az egész rendőrséget, brfk, orfk már ugrott is.
vga 2010.04.27 21:27:31
@Bambano: tényleg így kéne működnie, de ahogy a 2006-os események utáni tárgyalásokon láttuk, a rendőrök egymásnak falaznak, hamisan tanúznak, letagadják a csillagot is az égről, hogy mentsék az irhájukat (kedvencem az az oszlatóbrigád, ahol mindenki hátul állt, egyenként kérdezték őket, hogy hol voltak a csapatban), és így megúsznak mindent. Kíváncsi vagyok, itt készült-e videófelvétel az akcióról. Lefogadom, hogy nem, vagy a tárgyalásig eltüntetik a kompromittáló részeket. Sajnos a magyar rendőr ma bármit megtehet, meg is úszhatja, és semmi esélyed ellenük. Ha ezt a felhatalmazást jó dolgokra használnák, az sem tetszene, de így pláne. A rendszerváltás óta nem sikerült egy nagyobb horderejű ügyet sem felgöngyölíteniük. A politikusok védelme, az megy ezerrel. Zsoldosok.
"Mi toljuk a babáinkat kis babakocsikba szíjazottan a dübörgés és hömpölygés közepette, amelyben minden egyes olajüzemű motorizált-páncélozott test életveszélyes minden egyes szív-tüdő és vérüzemű puhatestűre... Mi emeljük a kerékpárokat a fejünk fölé, csillognak…..
vga 2010.04.24 21:58:53
@Poll: "Nem kellett volna hozzá sok ész, hogy megértsd az utalást, nem a munkáltatód által levont adóról volt szó. Súgok: benzin jövedéki és egyéb adók, teljesitmény adó, regisztrációs adó, műszaki vizsga, luxusadó stb-stb. "

most komolyan, erre vagy büszke? ezeket én is fizetem az autómra, de munkába járásra használni nem kicsit luxus, napi 20 km-re, ráadásul sokszor hamarabb bent is vagyok bringával. Persze adózhatnék még többet a több benzin után.
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..
vga 2010.02.09 13:40:34
Ez igen! Az Ogylvy reklámügynökség és a Pannon szakítanak, amit előbbi ezzel a filmmel ünnepel meg. Úgy látszik, a magyar reklámszakembereket hülye helyzetbe kell hozni, és rögtön képesek valami épkézláb alakításra. Érdemes egyébként megfigyelni, hogy a hazaireklámszpotokban…..
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
vga 2010.02.05 11:40:50
@xstranger: nem, ennek most van alapja sajnos. El tudom képzelni, hogy valaki rosszul reagál egy ilyen szituációban és halálos balesetet okoz.
A Népszabadság riporterének feltűnt, hogy az ügyészség mintha kampányidőszakig kisebb ütemben, és most mintha erősen tárgyalná azokat a korrupciógyanús ügyeket, amelzek a kormány(párt)nak kellemetlenek:"Zuschlag János ügyében nagy csinnadrattára lehet még számítani a…..
Szerettem volna a múltkori Kálloy Molnáros vérciki Szerencsejáték Zrt. reklám után egy üdítőbb példát hozni a reklámszemle rovatba, de Tahi Tóth önmegsemmisítő alakítása mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Egyszerűen elképesztő az a lendület, amivel a hazai reklámok…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
vga 2010.01.18 11:37:12
@thimas: mekkora fasz vagy öcsém, csak szajkózod itt a bolgárgyuris dumát. október 23 és szept 19 között pár nap volt csak? gondolkozz már. értem én, hogy nem mész ki megemlékezni a nemzeti ünnepeken, de azért te sem örültél volna, ha az Igen!Igen! vörös táblákat tartva épp kilövik a szemedet.
Az amerikai újság idén is összeállította a nemzetközi fronton felbukkant újításokat, terveket. A listára felkerült a bringasztráda (bicycle highway eredetiben) is, amely forradalmasíthatja a városi közlekedés infrastruktúráját.A lap szerint ebbe az irányba még az Egyesült…..
vga 2009.12.17 11:06:11
Dutch move into fast lane with 'bicycle highways'

The plan is part of a government initiative to promote bicycle use, especially among those who commute to work everyday by car.

The Hague – The Netherlands plans to invest EUR 25 million to build more bicycle highways and increase bicycle usage among commuters, announced the ministry of traffic and waterways Monday.

The plan is part of a government initiative to promote bicycle use, especially among those who commute to work everyday by car.

“Cycling is a practical, healthy and good for the environment,” deputy transport minister Tineke Huizinga wrote in a letter to the lower house of parliament.

Bicycle highways are broad cycling paths without intersections which allow cyclists to quickly cover long distances. The ministry plans to double the number of such highways in the Netherlands over the cabinet period.

At present, the Netherlands has five bicycle highways, including two connecting Amsterdam with Utrecht and Breda with Etten-Leur. There are currently plans for a bicycle highway connecting The Hague with Leiden and Arnhem with Nijmegen.

Municipalities and provinces are invited to submit plans to the ministry for more bicycle highways in their region.

In addition to bicycle highways, the government has planned other measures to increase cycle use.

By 2013, the ministry hopes 100,000 additional bicycle parking places will be added around train, tram and bus stations. At least 20 municipalities will co-operate with the ministry in removing discarded bicycles from bicycle stalls, which will free up existing spaces.

The various measures and projects are in close collaboration with established players in the cycling field including bicycle industry representatives and civil societies, said the traffic ministry in a press release.

Radio Netherlands / Expatica