Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cartshee

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[FIGYELEM! Az alábbi írás irodalmi alkotásként olvasandó, valóságtartalma töredékes, a benne szereplő információk szándékosan el lettek ferdítve! Nem bátorít semmire, legfeljebb csak ironizál.] Magyarországon részben a szabályozás kiskapui miatt van annyi kamu 50-es, meg hát a kiskapus foci nálunk…..
Nem véletlen, hogy elég sok (egyre több) két keréken közlekedőt, legfőképp robogóst látni a városban… számtalan előnye van annak, ha autó helyett egy ilyen kis szerkezettel próbálsz eljutni A-ból B-be. Talán az egyik legfontosabb maga az idő-tényező. Egy mopeddel nem létezik…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
Ha ezek a kedves népek, az oroszok magukba döntenek egy kis fagyállót vodkát, akkor képesek ám olyat alkotni, ami még a sokat látott káeurópait is nyomorba dönti. Ez bizony egy BMW. Volt. Oldalsziluett amolyan vonalzóval tervezett. A kályhacső elég gyenge kifejezés. Ez bizony…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
cartshee 2012.01.11 15:33:36
@gumikigyo: Szívemből szóltál..!!! ezért nem írok kommentet, mert ugyanezt írnám !! Még ennyivel kiegészíteném : Rohadjon meg a sok mocskos ingyenélő, idegen érdekeket szolgáló, zsidóseggnyaló szarházi...
Úgy tűnik, a kerek fenék, a hegyes mellek és a hosszú combok mindent képesek eladni. A milánói motorkiállítás éppen ezért a csinos hoszteszek fellegvára – ilyenkor még az is Olaszországban dolgozik, akinek amúgy bérlete van a dubaji járatra. Néhány kellemesebb hölgyet mi…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Agyhiány A gyilkos macska 2011.04.16 10:57:00
cartshee 2011.04.23 14:51:46
Robogó Kész a Vespa! 2011.04.17 08:15:00
Tibi bejáratós Vespája szét lett kapva, hogy az újszerű állapot visszaállítódjék, másrészt megszűnjön az áldatlan helyzet, hogy egy olasz jármű nem piros, hanem zöld - amely szerintem nagyon jó szín egy békának és a Vespa sem mutat vele rosszul, de van amikor az ember…..
CoolLike A szökés cukiság módra 2011.03.30 11:30:00
cartshee 2011.03.30 13:09:22
Ahogy lenni szokott, idén is megrendezték a Carstyling Tuning Show-t, amelyen nem csak szépségek voltak láthatók, hanem bizony előkerültek a JDCS-kompatibilis elemek is. Ezek közül mutatunk párat. A képek tükörfúrótól, sanyi105-től, és farönktől származnak.…..
Robogó Az MZ tovább robog! 2011.03.26 14:13:00
 Az MZ a világ egyik legrégebbi motorkerékpár gyára, ezt sokan tudjuk. De vajon mi újság robogó-fronton?Először is: az MZ régebben relációban állt néhány robogó típussal. Másodszor: a gyár a kalandos megmentési kísérletek ellenére bekövetkezett 2008-as csődje óta…..
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Norcsi írása, egy emlékezetes Kawás élményéről.   "Sziasztok, Varga Norbert vagyok. Élek a Kawasaki által kínált lehetőséggel és megosztom veletek miként került hozzám a terep színű ER-6n még 2009ben. Tudjátok a "festegetős…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Tisztességes kertvárosi gyerekként hamarabb volt autóm, mint jogsim. Nem tudom, hogyan spóroltam össze az árát, de gyanítom, hogy valami nyári munka során raktam össze nyolcezer koronát, amibe a libazöld Trabant 601 Universal került. Amikor az előző tulajdonos kezembe nyomta a…..
Subba Megtanulni 2011.01.06 17:27:00
Minden lépését.  ..
Jó motorosnaptár nélkül semmit sem ér az év vége. Tavaly flexszel hadonászó félmeztelen csajokkal kedveskedtünk, idén motoroké a főszerep – a Metzeler 2011-es kiadványai a klasszikus értékek kedvelőinek szólnak. Jól olvassák, többes számban beszélek, két anyagról van…..
Kisautó blog Na most a tuti! 2010.11.26 13:50:00
Pár hónappal ezelőtt azzal fejeztük be aktuális Carrera Digital-beszámolónkat, hogy lesz még róla szó. Igaz, azóta sok Barátok közt eltelt, de ami késik, nem múlik, mi nem lazsáltunk: becsületesen játszottunk ezerrel. Balázs boldog, megjöttek az új verdák! Elégedettek voltunk…..
cartshee 2010.11.27 16:10:42
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..