Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trulll

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14"-os Molto's pizza, egy feltéttel, csak 5$!Ez a hirdetés jelent meg Amerikában az iskolai teszteken. Természetesen ez nem egy vizsgafeladvány volt, hanem reklám. A szokatlan marketingeszközt Pocatellóban, egy 55 ezer fős városban vetették be, ahol -talán a válság hatására- a…..
Mindezt a Néprajzi Múzeum fejlesztése okozza majd. A Kossuth téren álló impozáns épületre a tervek szerint 254 millió forintot fognak költeni, melynek köszönhetően új múzeumi bolt, kávézó, kerékpár- és babakocsi-tároló, csomagmegőrző, valamint közönségkapcsolati…..
Magyarországot bírálta Robert Fico miniszterelnök, amiért a szlovák titkosszolgálatokat sejtik a magyarországi romák elleni támadások hátterében. Fico szerint déli szomszédunk a szélsőségesség útjára léphet. "Ha egy országnak komoly szociális és gazdasági problémái…..
trulll 2009.03.17 18:29:20
Többek közt a budai Vár is áldozatul esett a válságnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy holnap buldózerrel esnek neki városunk büszkeségének, de sajnos a Vár felújítása még „várat" magára…De a szóviccek áradatát rövidre zárva, a lényeg, hogy a budai Váron…..
Két cigány szervezet emellett ötvenfős állami tanácsadó testületet, a cigányság erőfeszítéseinek bemutatását segítő tévés alapot, parlamenti albizottságot és igazságszolgáltatási munkacsoportot szeretne.Kormányzati szintre emelnék roma szervezetek a magyarországi…..
trulll 2009.03.04 12:29:26
@Grafter: Hogyan lehet felelősen belevágni valami olyasmibe, amiről nem is tudjuk, hogy mekkora falat? Anno a kisebbségek védelmében született olyan rendelkezés, hogy nem lehet nyilvántartani a származást, úgy tűnik, ez most kezd visszaütni és sajnos a kisebbségek kárára.
Szomorú és elkeserítő a következő hír:Az oktatási tárca és a szervezők vitája miatt leállt a hátrányos helyzetű egyetemistákat segítő Katapult Mentorprogram.A 2005-ben indult Katapult az első évben segíti a felsőoktatásba bejutott hátrányos helyzetű hallgatókat, egy…..
trulll 2009.02.23 18:35:22
PROSzeptember végére -elvileg- minden hazai érettségiztető középiskolába eljutott a Diákhitel Központ tájékoztató filmje. A rövid, mindössze 9 perces film közérthető stílusban és tárgyilagosan sorra veszi a diákhitelezés legfontosabb tudnivalóit, szabályait és hátterét a…..
Nagyon fontos egy jelenleg felsőoktatásban résztvevőnek és még a középiskola padokat koptatónak is, hogy tisztában legyenek a munkaerőpiaci helyzettel és hogy milyen tendenciák várhatóak a jövőben.Ebben nyújt segítséget a HVG ezen cikke.Az írás a jelenlegi nehéz gazdasági…..
Bajnai Gordon ma bejelentette, hogy az új pályázatokhoz új pályázati portál indult, a penzterkep.hu.A könnyen használható pályázati kereső jó ötlet, kár, hogy van már ilyen. Ott van ugye az emlékezetes, annak idején 300 millió forintból indított lendulet.hu. Ezt annak…..