Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZilZol

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
ZilZol 2010.01.14 12:44:03
@kleinmeister: "sniclikre" helyett jobban néz ki ha miszklikre szaggatja :-)
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Megjöttem ebédből, közben meg filozofálgattam azon, hogy wtf kéne írni. Merhogy ugye az nem olyan eccerű, de mondom majd csak jön a kommentekből az ihlet, meg azért csodaszép kajapartneremet is illett szórakoztatni, mert milyen hülyén nézett volna már ki, ha elviszem a cég legszebb…..
ZilZol 2009.06.26 11:59:50
@golyo1974: Én az elsőt meg se éreztem. Na de a második! Ott volt baj.
ZilZol 2009.06.26 22:04:39
A második.
Anyámék kitalálták hogy túrázni mennek a hétvégén. Jó szülőhöz híven megfőzött előre a két napra hogy a két fia nehogy éhen haljon. Na üres a ház egyből adott volt a dolog hogy szombat este nem csak ketten leszünk. Összeverődött a társaság köztük öcsém haverjai is akik nem kezdők voltak a füves cigizésben. Ők nem cigit hoztak hanem alapanyagot, és ott tekerték meg valamelyik félre eső helyen a házban.
Mivel az elsőt meg se éreztem a másodiktól sem vártam nagy durranást. De a kíváncsiság és öcsém unszolása hogy a második biztos beüt, beszálltam a körbe. Éreztem hogy na ez már valamit csinál de nem volt nagy durranás másodjára sem. Gondoltam én. Kis idő múlva a sáskahad ráeszmélt hogy enni kellene valamit, és figyelmük a hűtő irányába fordult, ahova jó anyám szépen szortírozva bepakolta a túlélő csomagokat. Nem is izgattam magam a kaják többségén, de mikor a tepsis tejszínes hús került a terítékre tudtam hogy azt az életem árán meg kell védenem. És itt kezdődött a probléma. A konyhánk nem nagy, lévén hogy annak idején még spájznak és padlásfeljárónak építették, de apám oda telepítette, a régiből meg gyerekszoba lett. Tehát ezek után gondolhatjátok hogy nem volt az a távolság amit max 2 lépésből meg nem lehetett volna oldani.
Én a boltíves ajtóban álltam volna, de mivel nagyon elfáradtam így csak ülni tudtam a körbefutó dísztégláknak támaszkodva. Na ekkor került terítékre a kedvenc tejszínes húsom amit próbáltam megvédeni. Legalább is csak akartam mivel nem igen tudtam felkelni és csak ordítottam hogy azt ne merjék megenni. Na a kajabálásomon ők csak röhögtek, én meg mivel nem tudtam felkelni szintén elkezdtem röhögni.
Másnap csak én ettem ebédre a húsból, mivel öcsém tettestárs volt az éjszakai fogyasztásban.
Tardás kerti partyról jutott az eszembe, amikor egyik volt munkahelyemen mentünk el céges csapatépítő tréningre.Tamás barátom, aki még siheder korunkban volt osztálytársam, szintén a cégnél dolgozott, és az ő autójával mentünk le. Igazából ő nem szeretett túlságosan…..
Gondolkodtam, hogy mit is csináljak, miután Sohaország kapuit bezárta Feco, Nathanp késik, Tibor sem túl aktív, mi meg ugye ki vagyunk éhezve a szépre és a jóra. Persze ez a két fogalom eléggé relatív dolog, de nekünk, akik a fenti blogokat olvassuk, mind a szép-, mind a…..
ZilZol 2009.06.25 13:56:21
@golyo1974: :-DDDD
Nathi gyengébben kezdte.
Hajrá!
:-DDDD
Tardai történetek Hatvannyolc 2009.05.28 10:00:00
A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti…..
ZilZol 2009.05.29 14:01:00
A tardai particsapat már tavaly is rendesen rákészült a fesztiváltúrára. A Kocka konkrétan átvette a muterja üdülési csekkét nyolcvan százalékon, azzal, hogy ott a kert, anyám, különben is, a kutyát kire bíznád, meg nem gáz, ha hat részletben fizetem ki? A faterján keresztül…..
ZilZol 2009.05.27 11:54:08
@Dreamair: Olyan gyors! De jó neked. :-)
Tardai történetek Hatvanhat 2009.05.25 10:00:00
Ibolya egy büdös kurva, karfiolos a segge, és az elbaszott szájfeltöltése miatt úgy néz ki, mint aki folyamatosan fütyül. Az arcok találgatták is, kit kellett leszopnia az első helyért. Közvetlenül az eredményhirdetés után egyedül a polgi lehetett esélyes, mint zsűrielnök,…..
ZilZol 2009.05.25 13:00:22
@Tomi from Space: Te nagyon túlspilázod a dolgokat. Sokak nevében mondhatom hogy azért járunk ide és olvassuk el hogy utána vidáman nézzünk szembe a napi robottal. Nem keresünk mögöttes értéket bennük. Ez nem az az oldal! Ha valami tartalmasat szeretnék akkor előveszek egy kemény fedeles vaskos könyvet. Ez nem szídítés mert nem hisszük el csak jókat szórakozunk rajta! Capire?
ZilZol 2009.05.25 13:50:35
@Teasing Angel: Igazad van, én fogalmaztam rosszul. Nem vagyok az a kommentes felhasználó inkább olvasom a történeteket és a ti hozzászólásaitokat. De az ilyen értékes emberkéket soha nem értem hogy miután elolvassa ami számára értéktelen még veszi a fáradságot és csinálja itt a vihart a biliben. Ezzel a fölös energiával kiküldeném kapálni vagy árkot ásni.
Tardai történetek Hatvannégy 2009.05.19 11:00:00
A szakács Bandi végre dugott! És nem csabai karajt, amivel a spanjai baszogatják. Mondjuk, kellett neki mondogatnia, hogy már olyan hiánya van, hogy a végén langyosra mikrózza a felszúrt karajt, azt' lekúrja. Azóta, ha a Petinél valami hidegtálas rendezvény készül, mondogatják…..
ZilZol 2009.05.19 12:19:09
@-Feco-: Te egy állat vagy! Most takaríthatom a monitort. De a klaviatúrából hogy piszkálom ki a kaját még nem tudom. :-D
ZilZol 2009.05.19 15:02:29
@Labasmaz: A 64-nél még tudtam magam tartani de a Feco félénél már utat tört magának a paradicsomoshúsgombóc.
@Wita.hu Joe: Beindult az agyam hogy hosszú 7végén arra kellene csatangolni.
@mocc: Szerintem ezek a szösszenetek mindenhol megtörténhetnek ahol a helyi csomópont előtt több a drótszamár mint a muskátli.
Tardai történetek Hatvanegy 2009.05.13 10:00:00
Egyelőre lövése sincs senkinek, hogy megkerült-e Raban kelyhe, de hogy a Vladi meghalt érte, elvileg elég csúnyán, az tuti. Ráadásul nem sokon múlott, hogy a szakács Bandi basz a fejébe egy buzogányt, de végül aztán egy baltaarcú szlovák faszi nyársalta fel egy trükkösen…..
Tardai történetek Hatvan 2009.05.11 10:00:00
Fasz tudja, mi van a Fajával, mostanában mindenfelé izmoskodik. Persze rendre ő húzza a rövidebbet. A vége az, hogy kap egy sallert, vagy egy gyomrost, amitől megül, aztán hagyják pihenni, mert alapban nem olyan a feje, hogy felkeljen, azt' virtusból beleálljon egy keményebbe. Inkább…..
Tardai történetek Ötvenkilenc 2009.05.08 09:00:00
Gabi bácsit már jóval azelőtt lekapta jövendőbeli apósa a tíz körméről, mielőtt az Gabi nénivel összejött volna. De konkrétan. Az egész sztori úgy indult, hogy az ifjú Gabi bá'-t Gabi néni korábban sebészorvos apja saját konyhaasztalukon szabadította meg fertőző…..
ZilZol 2009.05.08 13:03:20
@Bukowszky: Erősen meglepődik. Lát valamit amire vissza lép egyet és azt mondja - húbazd+.
Belsőség Mosley monnyon le 2009.02.18 11:41:22
  A Formula−1-et is irányító nemzetközi autós szövetség, az FIA elnökének megbízatása az idén ősszel lejár. Max Mosley állítólag újra indulni akar a címért. Szerintem nagyon nem kéne. Vélemények az azonos című cikkünkről...