Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalandoor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lebeg a tömegsír felett? Csapatszellem! Ez a bénácska vicc a multis világban különös gellert kap, amitől azonban csak az első pillanatban igyekszik némi mosoly kitüremkedni a megcsömörlött alkalmazottak orcáján. Aki megjárta már a vállalati…..
Kalandoor 2009.02.18 12:54:59
Sziasztok. Nem tudom van-e még rajtam kívül valaki ezt olvasta mostanában....
Megnyerő sorok, mélységesen degradálva több munkakör is. 3. oldalról jöttem, tréner vagyok, és köszönöm az értékelést. Talán megpróbálok idén hozzátok hasonló mondatokkal nyitni egy-egy programot....
Értelemesebb programokra lenne igényetek? Ritka kivétel. Már egy éve próbálunk egy programot "eladni", de vevő az nincs, pedig szinte semmibe kerül, jó levegő, hasznos dolog, és kíváló környezet! Idén megemeljük az árát!- biztos befutó lesz. Tényleg szűklátókörűségre utal, hogy csak az a jó, ami fényes, ami drága, ami trendi... Higgyétek el: szinte igény sincs másra. Pedig annyi mindent lehetne kihozni 1-1 meghökkentő helyzetből (és hangsúlyosan: NEM megalázó).
Szóval ha van valami fura ötletetek, ami kizökkent a mindennapi problémákból szóljatok a HR-nek, mert előbb-utóbb összejön, hogy mindenki javára váljon egy csapatépítő nap. Legyen az akár 7végén ... ne azt nézd, hogy mi a negatív egy dologban, mert akkor nehéz lesz élni az életet... ha meg minden csak negatív a munkahelyen hát hagyd ott, mert a legpompásabb "összekovácsolónap" is csak kidobott idő és pénz... Nézzétek a tréningek előnyeit is, ne csak a kötelezettségeit!
Gondoljátok nekünk jó egy csapat duzzogó felnőttet feldobni?
Ja, és mi vagyunk azok, akiket sose visznek tréningre, nekünk nincs céges családi napunk.... :)
Na szóval, csak ötletelgessetek, mert nem reménytelen dolgok ezek! Még egy kicsit várunk a felfogásbeli változásra, de ehhez rátok is szükség van!
Kellemes csapatépítős tavaszt mindenkinek!