Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falazzo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Falazzo 2013.12.02 23:41:49
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
Falazzo 2013.11.27 00:17:54
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
 "Minden legyen az, ami. A krumplileves legyen krumplileves elvtársak!" Ezt magam sem tudtam volna jobban összefoglalni, mint anno Kádár János. Ebben az étteremben sajnos semmi sem az aminek látszik. A Balaton déli partján, Szemesen fekszik a Kistücsök. Nagyon jó…..
Falazzo 2013.01.14 00:31:51
Szlovákiában digitális átállást, analóg lekapcsolást az Új év, vagy pontosabban a tavalyi Szilveszter. Ezzel, ahogy a MindigTV blog írja a szomszédos országok közül már a negyedikben került sor az analóg lekapcsolásra, hiszen korábban a szomszédos országok közül Ausztriában,…..
Falazzo 2013.01.04 15:29:21
Lesz végre mire vigyáznia a Balatoni Hajózási Zrt.-nek is. Pénteken ugyanis ünnepélyesen felavatták a szigligeti kikötőben a Balaton új hajóját, ami a Szigliget nevet kapta. A 40,4 méteres, 90 tonnás hajó tavaly decemberben érkezett meg Siófokra, azóta is dolgoztak rajta a…..
Sorkizárt T-hülye 2012.05.28 18:15:00
Nyíltan lehülyézni a vásárlót nem a legjobb marketing fogás. A magentásoknak kicsit nagy lett az arcuk mostanában. Ráadásul tolakodva sértegetik az embert. A modern technika világában egyre kényelmesebb az életünk. Az okostelefonunk gondolkodik helyettünk, ha éppen azt akarjuk.…..
Falazzo 2012.05.29 09:25:56
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Falazzo 2012.01.31 07:05:39
@Fan....: Teljesen igaz, általában olcsóbb. Sőt, másodperc alapú, úgyhogy a gyors "hogyvagy-köszjólvagyok" pár forintból megoldható.
Naiv ügyfél először találkozott a tudomány és a technika csodálatos fejlesztésével, az egy darab alkatrészből álló hűtővel. Szerencsétlenségére 2,5 évvel később kilyukadt az Indesit hűtőcsőve, amit csak az egész doboz 100 ezer forintos cserélésével lehetne…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
  "....FIGYELEM! OLVASSÁTOK EL, OSSZÁTOK MEG, KÜLDJÉTEK MINDENKINEK EL, AKI ÉRINTETT! KÜLDJÉTEK EL NYUGODTAN A BANKOTOKNAK IS. A BANKOK VEZÉR IGAZGATÓINAK! A párizsi Sorbonne Egyetem doktori iskolájának a kutató professzora Dr. Lentner Csaba által a holnapi Demokratában…..
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
Aki dolgozott már print lapnál, az tudja, miről beszélek, amikor azt mondom: az újságíró és az olvasószerkesztő között örök háború dúl. A Times étteremkritikusánál gyakran szakadhat el a cérna, legalábbis erre enged következtetni az az olvasószerkesztőknek írt levele,…..