Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jean Reno

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hitel Valo vilag 5 2011.12.21 23:55:00
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők. weboldal látogatottság növelés..
Friss hirek VV5 2011.12.21 23:51:00
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők.weboldal látogatottság növelés..
Új típusú drogokat foglalt le a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a rendőrség kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; az ügynek három gyanúsítottja van - közölte a rendőrség hétfőn…..
Az Új Magyarország Mikrohitel Programban eddig 914 kisvállalkozás vett fel 4,7 milliárd forint mikrohitelt - derült ki a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. legfrissebb összesítéséből.Az európai uniós támogatással megvalósuló Új Magyarország Mikrohitel Programban 2008…..
Akár három évre is rács mögé dughatják az egyik Megasztáros apját, akinek teljes nevét az ellene folyó büntetőeljárás miatt nem írhatom ki.K. Tamást tegnap hamis tanúzásban való bűnsegédlet miatt várták a II.-III. Kerületi Bíróságon, de a tárgyalás végül elmaradt. Az…..
Egy hét alatt több mint 1 százalékponttal lett olcsóbb a magyar adóskockázat árazása a londoni piacon. Jelenleg minden 10 millió euró magyar adósság nem teljesítővé válás elleni biztosítása öt év futamidőre kevesebb mint 530 ezer euróba kerül, a múlt hét végi 630 ezer…..
"Nem tudta stabilizálni a magyar pénzügyi rendszert a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitele, sőt a helyzet ma lényegesen rosszabb, mint a csomag előtt" – mondta Heim Péter, az Aegon Alapkezelő Zrt. elnöke. Szerinte a magyar gazdaság súlyos strukturális problémákkal küzd,…..
A tavaly október óta folyamatosan gyengülő forint, a magas forint alapkamat és a magas kockázati prémiumok miatt egyre több háztartás számára jelenthet problémát a hitelek törlesztése. Ilyen esetben viszont nem csak a lakás eladása az egyetlen kiút.A tavaly óta folyamatosan…..
A legnagyobb hazai banknál 2008 utolsó negyedévében közel 180 milliárd forinttal, 2420 milliárdra nőtt a lakossági betétállomány, ami az emberek ésszerű magatartását, egyúttal töretlen bizalmát tükrözi. Az idei év első két hónapjában változatlanul nagyobb az érdeklődés…..
A tartozások tavaly óta csaknem a duplájukra emelkedtek. Mi tehetnek, akik jenben vettek fel hitelt?Tuza Máté befektetési tanácsadó nem sok jó hírrel szolgált: "A jen a legkockázatosabbnak mondható devizanem, amiben az utóbbi időben el lehetett adósodni" - árulta el.…..
Nem számíthat több uniós támogatásra Magyarország. Az Európai Unió pénzügyi biztosa gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy hiába kért segélyt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a kelet-közép-európai térségnek.  Joaquín Almunia a Vasárnapi Híreknek adott interjújában…..
A legveszélyesebb számítógépes játéknak ítélte egy svéd internetes portál a Blizzard közösségi internetes szerepjátékát, a World of Warcraftot (WoW). Állítását alátámasztja egy svéd gyermekvédelmi szervezet is, amely nemrég azt nyilatkozta, hogy a "WoW" az új…..
Több százezer nem fizető ügyfelét tette a bankközi adatnyilvántartó rendszerbe – közismert nevén BAR-listára – a Provident Zrt. az utóbbi nyolc évben. Az uzsorások ellen küzdő Mali Zoltán szerint mindezt törvénytelenül tette, ugyanis ehhez nem voltak meg a…..
Távozik posztjáról Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK)szóvivóje - erősítették meg az MTI információját rendőrséghez közel álló források pénteken.Az MTI úgy tudja, más változások is lesznek az ORFK sajtóosztályán, amelyeket a későbbiekben…..
Újabb negatív rekordot döntött a forint: az árfolyam 317,45 forint/euróig jutott pénteken délelőtt. Az euró előző napi rekordja 315,58 forint volt a budapesti bankközi kereskedésben. Pénteken tíz órakor 315,60/80 forint volt az aktuális árfolyam. A csütörtöki budapesti…..
A fiúcska sorsjátékkal nyerte a lehetőséget Négyéves gyerek nyerte egy lakatlan sziget féléves használati jogát Tajvanon. A fiúcska sorsjátékkal nyerte a lehetőséget, a tombolát egy önkormányzat szervezte, amelyhez az aprócska, de festői szépségű trópusi sziget…..
Budapest - Áthidaló kölcsönnel támogatnák a bajba jutott lakáshiteleseket. A mentőöv azonban csak azután érkezhet, hogy a törvényt az Európai Bizottság jóváhagyja, a jogszabály pedig az azt követő 15. napon lép hatályba.  A bankokkal folytatott egyeztetése után…..
Az európai fogyasztói bizalom történelmi mélységeket ért el 2008-ban, az 1-től 10-ig terjedő skálán az egy évvel korábbi 4,9-ről 4,3 százalékra esett vissza – derül ki a Cetelem Körkép 2009 című, 13 országra kiterjedő felmérésből.A magyarok pedig különösen…..
Az IMF igazgatótanácsa 540 millió dolláros, 28 hónapra szóló azonnali hitelkeret megnyitását mérlegeli Örményország számára, mivel a volt szovjet köztársaságot a globális gazdasági válság sújtja. Mint az az IMF keddi közleményében olvasható, a nemzetközi szervezet…..
Az adó és járulék csökkentés önmagában nem oldja meg a foglalkoztatottság növelésének problémáját. Nem jutnak könnyebben munkához az alacsony iskolai végzettségűek, a halmozottan hátrányos helyzetűek — jelentette ki a Szociális és Munkaügyi Miniszter. Szűcs Erika…..
Már négy éve annak, hogy Előd Álmos színészt eszméletlenre verte két kidobó a Süss Fel Nap nevű klubban. A színész azóta rájött: nem hagyja magát megfélemlíteni, néha még ma is eljár bulizni."Mai napig bennem van, hogy hiába jártam évekig kick-boxolni, mégis…..
Az orosz Gazprom – hétfői bejelentése szerint – megállapodott Ukrajnával, hogy eltekint a bírságtól azért, mert Kijev a szerződöttnél kevesebb gázt importált februárban, azzal a feltétellel, hogy Ukrajna a március 7-i határidő előtt teljes egészében kifizeti a…..
A Cozma-gyilkossággal összefüggésben feljelentették a Veszprém megyei rendőr-főkapitányt és szóvivőjét a veszprémi Patrióta lokál üzemeltetői, mert hozzájárulásuk nélkül nyilvánosságra kerültek a lokál belső kameráinak felvételei.A lokál megfélemlített üzemeltetői…..
A hitelállomány az árfolyamhatás miatt emelkedett. A lakossági kölcsönök 65 százalékát svájci frankban jegyezték.Rendkívüli módon megviseli a hazai háztartások pénzügyi mérlegét a 200 forint környékén ingadozó svájcifrank-árfolyam: a szektornál kinn lévő hitelek…..
Wellness Koporsós menet 2009.03.02 23:39:00
Szentgotthárd - A városközpontban felállítottak egy koporsót, amit szombat délután szekéren áthúztak Heiligenkreuzba, tiltakozva a tervezett égetőmű ellen. Mintegy ezer demonstráló kísérte. A bűzmű építése lerombolná a wellness-turizmust, és akár az egész térség…..