Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez-a-nick-már-foglalt

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma frissítettük az akciófigyelő rovatunkat három, kockákat rejtő, frissen megjelent könyvvel. A CITY-verzíót Véreskezű Haynau Ausztriában vásárolta meg, és játszotta végig képekkel alaposan dokumentálva. Lássuk, érdemes-e elzarándokolni a legközelebbi teszkóig a…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
ez-a-nick-már-foglalt 2011.01.30 15:04:41
A bécsi Schönbrunn Állatkert különös installációkat helyezett el az állatok életterében. A német művészpáros, Christoph Steinbrener és Rainer Dempf "szobrai" napjaink ökológiai rémálmait jelenítk meg, némileg a élővilág szempontjából, de mindenképp egymás…..
ez-a-nick-már-foglalt 2009.07.07 13:54:05
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..