Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heyerdahl (törölt)

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EP-választás nem főműsoridős program, ha a két kereskedelmi csatornán múlna, akkor délután kettőkor lenne az urnazárás, hogy még az esti film előtt meglegyenek az eredmények. Persze azért a közszolgálati adók, és a pártcsatornák lelkesen készültek, élőben kapcsoltak,…..
Heyerdahl (törölt) 2009.06.08 14:53:16
@Fue: Este 22-kor zárták az urnákat egy Portugáliához tartozó szigeten, ezért kellett várni itthon is a magyar eredményre, hogy ne befolyásoljon sehol senkit. A magyar adás kb. 1/2 12-körül ért véget, addigra szerintem még nem mindenhol volt meg az előzetes eredmény.
Már jó ideje csámcsogunk azon, hogy jujj, Kepes András Győzikével forgat, miközben egy csomó sokkal értelmesebb témáról is forgathatna, és hogy Győzike másik arcát akarja megmutatni, miközben tudjuk, hogy Győzikének nincsen semmiféle másik arca. De keddenvégre levetítették a…..
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Heyerdahl (törölt) 2009.05.13 19:23:00
@Zalay: remélem, te nem vagy pilóta a magyar utakon! Jobbra tarts, mond valamit???
Heyerdahl (törölt) 2009.05.13 19:23:51
@Zalay: a fotón látsz lezárt külső sávot? Vagy szólt erről a beszámoló?
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Heyerdahl (törölt) 2009.05.04 13:37:47
Heyerdahl (törölt) 2009.05.04 14:31:08
Heyerdahl (törölt) 2009.05.04 14:32:01
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
Heyerdahl (törölt) 2009.05.04 11:14:53
A nyolc negyeddöntősből hat megvan, ma kiderül, kik csatlakoznak még a legjobbakhoz. Estére kialakulnak a párosítások is, egy ezek közül ismert, az oroszok a fehéroroszokkal csatázhatnak a legjobb négyért. És meglesz a válasz még egy fontos kérdésre: Dánia és Ausztria…..
Heyerdahl (törölt) 2009.05.04 10:35:38
@Rock me Amadeus: Ezzel meg a magyarok mennyivel jutnak előrébb? Magunkkal foglalkozzunk, ne velük.
Heyerdahl (törölt) 2009.05.04 10:37:01
@Szenti: Ez a beszéd! Büszkén és kicsit nagyobb önbizalommal fejlődni kell!
"Ez a valaha volt legnagyobb pupilla, amit láttam" - mondja Anton Corbijn híres fotója előtt állva. A képet egy rémült fekete férfi arca tölti ki, de a szája elé emelt, virgácsszerű ujjak, pergamen bőr, kókuszdió haj mintha nem is lenne a képen. Mindent elhalványít a…..
Talán a világ két legjobb csapata találkozik kedd este a Bajnokok Ligájában. Ezt úgy értjük, hogy szerintünk a Barcelona és a Chelsea is jobb csapat, mint a másik ág két elődöntőse, így ha odáig nem is merészkednénk, hogy előrehozott döntőnek tituláljuk a meccset,…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Heyerdahl (törölt) 2009.04.28 18:57:26
@Rock me Amadeus: sebaj, ünnepnap!!!
Heyerdahl (törölt) 2009.04.28 19:05:19
28-04-09
Szeretné ezeket a sorokat beidézni az iihf honlapjáról, ami beszámol a meccsről. Ld. alul a magyarokról írott válogatást. Emberek, ez állat, hogy ilyen pozitívan látják a dolgokat rólunk.

www.iihf.com
ZURICH-KLOTEN – In a game that had ramifications for both sides, Belarus defeated a much-improved Hungary team 3-1.

For fifty-five minutes, the game could have gone either way. Hungary showed its ability to generate scoring chances and move quickly to the puck. As well, Levente Szuper rebounded from a difficult game against Canada to a solid performance.

Once again, Hungarian spectators were out in full force with drums, chants, and the usual enthusiasm that has been emblematic of Team Hungary’s experience here in Kloten.

Teams traded chances throughout the first period. Hungary had several close quarter chances on Andre Mezin, who was making his second straight start.

"We had a little problem with our start again," said Szuper. "I don't know whether we get nervous or what but that is the third game in a row. We have to learn to calm down."

Towards the end of the first and for the rest of the game, Hungary took the action to Belarus. Imre Peterdi tied the score scored off a no look pass from Balazs Ladanyi at 5:14 into the second period. The goal was Peterdi’s second of the tournament. Marton Vas picked up the secondary assist.

Hungary came out in the third and dominated the first ten minutes of the period. They peppered Mezin with shots from close range. Ladanyi had a dead on scoring opportunity that Mezin saved and two minutes later Janos Vas fired a snapshot that Mezin knocked away.

"This was a hard game, a tough game," said Mikhail Grabovski. "They played smart in the defensive zone. They always had five men back."

Hungary now moves to the Relegation Round.

Our main goal is to stay up and keep dreaming the dream," said Szuper. "We want to show our fans and the world we want to be here."
A magyar kreatívok figyelmébe ajánljuk az alábbi vetélkedőt, ami olyan egyszerű, mint a faék, nem kell hozzá semmi más, csak egy pár csöcs meg pár jelentkező. A cél: olyan közel kerülni a bikinis csajhoz, amennyire csak lehet, de ha a versenyző hozzáér a mellekhez, akkor a…..
Heyerdahl (törölt) 2009.04.27 13:57:36
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Heyerdahl (törölt) 2009.04.27 00:48:24
@blöff: Szerinted a kajak-kenu kultúra öröklődik Magyarországon?
Heyerdahl (törölt) 2009.04.27 00:53:36
@blöff: Ugyanúgy, ahogy az volt Schumacher és a többiek között. Ugyanúgy, mint Mo. a vízilabdában sok más országgal szemben. Ugyanúgy, mint az ázsiai azstaliteniszezők mindenki mással szemben.. Millió példa van rá. A 16 csapatból itt 6-nak van reális esélye megnyerni a tornát. A többiek más osztályt képviselnek. A foci vb-ken is ez a helyzet, a 32-ből igazából 5-6 szokott kiemelkedni.
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
hogyvolt Szomszédok 1x09 2009.04.21 11:53:00
Ott hagytuk abba, hogy Vágásiék elindultak a Balatonra nyaralni; Taki elküldte a szemét Vizest a jó anyjába, Lenkét és Almát a rendőrség vegzálta, Lacit is gyanúba keverték, neki Alma le is adta rögtön a drótot; Juli kozmetikai versenyt nyert, megismerte Gábor Gábort, aki egyből…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Tardai történetek Negyvennégy 2009.04.03 08:00:00
Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de…..
Tardai történetek Tizenhét 2009.02.18 16:00:00
Ilonka lenullázott pár arcot a Panorámában. Ki más, mint a Kocka volt ezér' is a felelős. Kocka, bazmeg azért Kocka, mert amikor rááll a ritmuskockára a buliban, megáll egy oszlopnak támaszkodva, azt' négyzeteket rajzol a levegőbe a két mutatóujjával. Ott lehet hagyni órákon át,…..
Heyerdahl (törölt) 2009.04.01 16:10:45
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
Heyerdahl (törölt) 2009.03.12 10:59:14
Nem olvastam minden beírást, de feltűnik valakinek, hogy a bértollnok stílusa azért durva? Ismerve a putyini világrendet, főleg egy ilyen kényes kérdésben, mit csodálkozunk, ha balfa@nak van bemutatva Vengrija Putyinja? Halljuk és lássuk az eredeti szöveget, aztán ítélkezzünk. Ja, és ha a fele is igaz, amit GYF mondott, arról miért nem beszélünk, hogy az oroszlán ketrecében milyen kis bátor volt?

DIVERZIFIKÁLNI KELL. HA KELL A NORVÉGOKKAL IS!
 Mit érdemel a férfi, aki éjjel 1-kor a Blahán szakít a nőjével? Várjuk az ötleteket. Mit érdemelsz 25 hónap után??!!!!! avagy, amiről azt hiszed veled sohasem történhet meg.... Biztosan mindenki hitte már, hogy rátalált az igazi szerelemre. Pontosan 25 hónapig én is hittem…..
Heyerdahl (törölt) 2009.03.03 11:57:52
@Panda1500:

Egy nő hisztis akkor, ha szinte betegesen mindig beparázik mindentől és minden tekintetben ultraérzékeny. A legegyszerűbb kijelentések mögött is azt véli, hogy a pasi szemét, a pasi érzéketlen. Az olyan nők, akik imádják lovagjukat, beállítanak emberüknél egy nagyon magas mércét elvárások szintjén és ha ahhoz képest egy milliméter az eltérés, már kiakadnak.

A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..