Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wlady

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felhívom a tisztelt kommentelők figyelmét, hogy amennyiben P. J-ét felmenti a független magyar bíróság, és ennek komoly esélye van, hiszen nem tett semmi rosszat, miként azt ő maga állítja, akkor P.J. személyiségi jogainak megsértése miatt pert indíthat az ismeretlenség mögé…..
A Kékfény 2010. február 8-i adásában foglalkozott H. Nóra - ahogyan azt a rendőrök mondják - megerőszakolásának és megölésének ügyével.Régóta rágjuk ezt a gittet.Nekem az a véleményem, hogy a rendőrség egyszer már vehetné magának azt a fáradságot, hogy valami…..
A 14 éves korában megerőszakolt és megölt, egykor kiskunlacházi lakos Horák Nóra ügyében a Pest-megyei Rendőr-főkapitányság illetékes osztálya végzi a munkáját. Hogy milyen eredménnyel, azt nem tudhatjuk, hiszen a tettes felderítése során, véleményünk szerint, igen súlyos…..
Az Index híradása:Pisztollyal lőtték fejbe azt a 16 éves lányt, akinek holttestét péntek délelőtt találtak meg a Pest megyei Gyálon. Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense egyelőre annyit tudott elmondani, hogy egy állampolgár hívta ki a rendőröket,…..
wlady 2009.12.18 15:17:04
Tisztelt György ez iszonyat!Nem is tudom hogy hová tartunk vagyis sajnos tudom tudjuk,látjuk!És ez a mocsok kormány és rendőri vezetés nem is tesz de véleményem szerint nem is akar tenni!Sajnosd elértük hogy a pénz a hatalom és egy két szavazat a vezetésnek mindennél többet ér még fiatalok gyermekek az életet alig elkezdők életénél is!Ez iszonyat én ezt egy kutyával sem tudnám megtenni!Hogy lehetnek ilyen patkány férgek a világban!Azon sem lepődnék meg ha kiderűlne hogy megerőszakolták habár ezt most aligha hoznák nyilvánosságra!Hogy élhet ilyen félreg férgek ezen a világon hogy élvezik ha bántják a gyengébbet kiszolgáltatottabakat!Mind ahányan vagytok patkányok álljatok velem vagyolyannal szembe aki nem szarik tőletek!De mint tudjuk már a pest megyei rendőrök 7hónap után majd elfogják a tettest és jól foja magát hála istennek éreznia börtönben!Addig amíg itt nem lesz törvény és a börtön hizlalda lesz addig itt ez az iszonyat csak fajulni fog!Egy 16éves lkányt csak a semmiért nem ölnek meg ezért mondom nem lepődnék meg ha kiderűlne hogy megerőszakolták őt is mint szegény Nórit akinek a gyilkossa köszönjük és örülünk neki jól van!Én ennek nem örülök inkább őrjöngök!Hát már azt is megkellett volna bánnia hogy a világrajött tetü gané!Ide törvények kellenek és kemény normális rendőrök!Addig itt nem lesz rend ameddig az én és az önök adóiból a börtönben fogják etetni hízlalni és kigyúrni a sok szarházit!Nem méreg ínjekció kell ide mert az kegyes mindenkinek olyan halál amit ő adott a másiknak!Mert ez így ISZONYAT!Szégyellem ezt az országot és szégyen hogy ez lett belőle ide jutatták!EURÓPA SÖPREDÉKÉVÉ ÉS KUKÁJÁVÁ!
 Holnapra virradóan egy éve lesz, hogy P. J. meggyilkolta a 14 éves tehetséges, boldog életre vágyó és készülő, a létezésbe éppen csak megérkezett kamaszlányt, Horák Nórát.Egy éve, és már sokan, szinte mindenki elfeledte.A szülők, a rokonság és akik ismerték,…..
wlady 2009.11.23 08:09:31
Tisztelt György!
Nagyon szép lett ez a megemlékezés örök hála és köszönet önnek érte!Igen ma már egy éve annak hogy a gonosz győzött ebben az országban mert mint látjuk győzött!Egy éve hogy egy senkinek nevezhető mocskos állat elvette ennek a kiváltkép jólelkű és tehetséges lánynak az életét a sorsát és jövőjét!Sajnos sokan felednek de az igaz együttérző emberek szívében örökké él mert nem halhat meg és az együttérző emberek soha nem bocsájtják ezt meg!Nincs olyan hét talán nap hogy ne gondoljak rá mintha átértékelődött volna az életem!P j nem egyedűl ölt ez szent mert gondolom a holttestet nem biciklin tolta az erdőbe!A rendőrség nem csak részletekkel Tisztelt György hanem ezzel az egész üggyel adós és tartozik!Nincs itt már lelkiismeret!Pár szavazatért semmi nincs!Kívánom szívből hogy akik azon vannak hogy az igazság ne derűljön ki annak mindnek a családjával ugyanez történjen!Tudom súlyos és iszonyatos dolgot kívántam de így érzem!Emlékezzünk HOrák Nórára de ne csak ma hanem örökké!Sajnos ilyen halállal nem lehet nyugodni!Istenem ha belegondolok valószínűleg egy éve ilyenkor még élt és szenvedett mert ha a hullamerevség este még nem állt be akkor ilyenkor még élnie kellett!Megbocsájthatatlan ez és megtorolhatatlan nincs olyan mód amivel ezt egy olyan senkinek egy büdös mocskos igénytelen senkinek mint pj és társai vissza lehetne adni!Köszönjük György!Remélem Nóra neked már a Jóisten országában jobb mint nekünk itt a pokolban!Emléked szívemben ÖRÖKKÉ ÉL!!!!!!!!!!!!!!
Mostantól az a hely, ahol ennek a kedves kislánynak örökre sötétséggé, semmi halállá vált a szeme fénye, a szíve dobbanása, a tiszta lélegzete, az addig, az egészen addig fehérbe öltözötten élt élete - immár jelölten emlékeztet bennünket Horák Nórára, de még inkább…..
Zajlik az élet Kiskunlacházán :("Tömegverekedés Kiskunlacházán2009. szeptember 21. 12:16Tömegverekedés tört ki hajnalban egy kiskunlacházi cigányfertőzött utcában. A bűnözési hajlamáról híres Sztojka család bulit rendezett, akárcsak a szintén bűnözőkből álló…..
  Hét hónappal és két nappal a gyilkosság után letartóztatták Horák Nóra gyilkosát, aki a tett színhelyétől mintegy kétszáz méterre lakott. A kétszáz méter megtételéhez az önmagát rendkívül eredményesnek vélő-gondoló illetékes rendőrkapitányságnak hét…..
RÉSZLET AZ INDEX ÍRÁSÁBÓL: Több lövéssel megöltek egy középkorú roma asszonyt, lányát pedig megsebesítették ismeretlenek a Szabolcs megyei Kislétán.Megduplázta a romák elleni támadások elkövetőinek kézre kerítéséért járó nyomravezetői díjat Bencze József…..
Meghalt Michael Jackson!Megszületett Michael Jackson!Nagy művész volt, és egyre nagyobbnak fog látszani.Csodásan tiszta ember volt, akit ki lehetett használni, be lehetett csapni, ki lehetett zsebelni, élősködni lehetett rajta. De Michael Jackson összemocskolva is fénylőn tiszta…..
BAZ-megyében lassan már csak azért működteti az állam a rendőrséget, hogy az egymást (is) püfölő, egymást (is) gyilkolászó cigányokat féken tartsa. Tegnapelőtt a hírhedt Olaszliszkán intézkedtek a rendőrök. Többen szóvá tették, hogy miként lehetséges, hogy egy, a…..
Istent és a holtakat tegezzük, mert úgy érezzük, hogy isten és a holtak személyes ismerőseink.Ezért tegezlek téged, Szarvas Rita, aki már a mindenségben kavarogsz, mint majd mi mindannyian.De addig! De addig az élet parancsa, hogy "csak az a vég, csak azt tudnám feledni"…..
Asperján György Trianon 2009.06.04 21:10:00
Nem lévén más választása, 89 évvel ezelőtt az akkori magyar kormány aláírta a trianoni békeszerződést. Szégyen volt, nagyon nagy szégyen, de a szégyenen túl sorscsapás. Ám a sorscsapás nem Trianonban kezdődött, bármennyit is sirdogálunk azóta. Nehéz eldönteni, hogy az…..
A Metropol újság cikke: Újabb 60 nappal, július 23-ig meghosszabbította a Pest Megyei Főügyészség a kiskunlacházi gyermekgyilkosság nyomozati határidejét. Kapcsolódó anyagokNincs összefüggés a kiskunlacházi gyerekgyilkosság és csoportos rabláskísérlet ügyébenMég nincs…..
"Bencze: Az FBI is segítséget nyújt a magyar rendőrségnek2009. május 4. 09:15 Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is segítséget nyújt a magyar rendőrségnek a sorozatos romagyilkosságok felderítéséhez  közölte Bencze József országos rendőrfőkapitány hétfőn…..
Nyílt levélben tette közzé dr. Répás József, Kiskunlacháza polgármestere, hogy nyolc roma fiatal délután két órakor elkapott egy 12 éves, kerékpárral az iskolából hazafelé tartó kislányt, lerántották a kerékpárról, lefogták, átkutatták a holmiját, az értékeit…..
wlady 2009.05.04 15:33:06
Tisztelt Asperján Úr Tisztelt bloggolók!Még csak most tudok itt a bloggban hozzászólni mert sajnos ügyintézés miatt nem értem rá hozzászólni de furtólag olvastam a híreket!Fent maradtam és megnéztem az echo tv-ben a nóriról készűlt riportot és láttam az atv-ben is!Bízom benne és úgy látom hogy az emberekben újra fellobbantotta a harag tűzét ma legalábbis ezt tapasztaltam mivel sokan látták a műsort mástnem vasárnap délelőtt!Az aljas mocskos Kolompártól nem is vártam mást hisz ugyanolyan retkes cigány mint a többi!Bocsánat a kifejezésért de ez az igazság!Lehet isten megver de szívből kívánom neki hogy a bőrén érezzen egy ugyanilyen"gyerekcsíny"súlyát!Sajnos a nagy fekete tök fejében egy parányi ész sem szorult!Ez gyerekcsíny?!Ez iszonyatos bűntett!De a rendőrség ezt tűri szerintük a8ból csak egy támadó volt!Ez nem nevetséges ez síralmas és tényleg bosszúért kiáltó dolog!Véleményem szerint ezért van a sok cigányok ellen welkövetett gyilkosság ami ugye nagy bűn!Ha egy magyar lányt megerőszakolnak és meggyilkolnak az nem bűn csak a retkes cigányok ellen van bűnözés magyarok ellen nincs!Egy cigány élete 5ször több mint egy dolgozó vagy iskolába járó emberé vagy gyereké!A cigányok ellen elkövettett bűnesetért50 millió nórikára 4hónap után fanyalogva10millió!Az összes rendőr és vezetőség egy szemétláda!Csak trafipaxoljanak és büntessenek zsebre nyugodtan!Csak ehhez értenek!Véleményem szerint ez a támadás ugyanúgy történt mint a nóri elleni és lehet hogy ezek tudnak is róla valamit de szokás szerint a rendőrök most is bakot lőnek!KÖSZÖNJÜK MEG EZT NEKIK!
  A legutóbbi, Tiszalökön elkövetett roma-gyilkosság kapcsán a rendőrség megint sok-sok ostobaságot összehord. Ingyen és bérmentve szeretnék segíteni a rendőrségnek, hogy a tettest végre kézre kerítsék. Iszonyatos bűnnek tartom, amit a gyilkos elkövetett. Egy…..
wlady 2009.04.27 11:53:28
Asperján úrnak igaza van!Emlékezzenek vissza vagy keressék vissza hogy jó ideje én is megírtam ha nem lesznek gyilkosok sajnos az ártatlanok fogják meginni ennek az egésznek a levét!A rendőrség itt is bamba mint ezt már tapasztaltuk párszor már az lenne meglepő ha nem lennének azok!Szögi Lajos és Horák Nóra meggyilkolásával az emberekben az eggyüttérzés végleg összeomlott a kegyelem szobra széttört!És ez véleményem szerint sajnos folytatódni fog!Egy 14éves lányt büntetlenűl nem lehet eltörölni nem lehet széttiporni!Gyalázat ami itt történt Tiszalökön ez a település térben az én lakhelyemtől nem túl messze van!Megírtam hogy borsodban és szabolcsban akkor és azóta tapintható a feszültség mióta Nórát megbecstelenítették!Véleményem szerint egy hozzá értő nyomozó mint pl Doszpot Péter volt az ilyen ügyeketz egy hét alatt elfelejtette volna!És ezt nem katona tette ez süketelés nem kell tudomány 5méterről megölni valakit ezt egy bosszúszomjas ember tette!Elítélem ezt de valahol ha belenézünk értjük hogy az emberek ezt azért teszik mert a rendőrség nem tesz semmités próbálnak ők tenni valamit igaz igazságtalanúl!De nézzünk bele Horák Nórát 5 hónapja megölték az eredmény eddig az emberek becsapása és az ország megszégyenítése!Gratulálok ehhez szívből a nagyrabecsűlt rendőrségnek!Lám mindent tehetünk büntetlenűl!A rendőrség a valaha élt legnagyobb csaló!!!!!!!!
TISZTELT BLOG-LÁTOGATÓK!Bár a blog látogatottsága továbbra is nagy létszámú, de csökken a bejegyzések száma, érdemi információk pedig Kiskunlacházáról nem érkeznek, vagyis akik tudnak valamit, hallgatnak és még a barátaikat, ismerőseiket sem avatják be abba, amit tudnak,…..