Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pattaya

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vállalkozásunk a Kárpittisztítás.HU professzionális kárpittisztító, mely Budapesten es környékén végez vegyszermaradványmentes bútorkárpit, matrac, padlószőnyeg ,szőnyeg, autókárpit tisztitást. Munkánkhoz nagyteljesítményű, erre a célra speciálisan kifejlesztett amerikai gépeket használunk.…..
pattaya 2023.07.28 17:05:44
        (Yvon Mvogo (kameruni), Ricardo Rodriguez (spanyol-chilei), Johan Djourou (elefántcsontparti), Gökhan Inler(török), Granit Xhaka (koszovói-albán), Valon Behrami (jugoszláviai albán), Blerim Dzemaili (macedóniai albán), Gélson Fernandes (zöldfoki-szigeteki), Pajtim Kasami…..
pattaya 2015.07.26 08:07:11
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
pattaya 2014.09.06 16:48:01
@Greenternet:
Minden szavad igaz...
A nehany ittlevo keyboard-harcost nem kell komolyan venni, ha igy gondoljak, legyen igazuk...
Remelem az uj helyeden minden oke

Udv Peter
Ritka a cinizmusmentes mondat e blogon, de most komolyan és őszintén gratulálunk Vágó Józsefnek és társainak azért, hogy létre bírnak hozni egy új magyar légitársaságot. Bement a forgóajtón a világ összes faszfej légiipari szakértője, mögöttük surrant Vágó és vajon ki…..
A privát jettel, Louis Vuitton táskával repülő napszemüveges monk elég rendesen kiverte a biztosítékot Thaiföldön. Az interneten kezdett keringeni először természetesen a videó, de mára megjárta a nemzetközi sajtót is.  Thaiföld buddhista ország, a lakosság 95 %-a vallja…..
pattaya 2013.07.15 19:49:04
www.thaivisa.com/forum/topic/653460-dsi-eyes-arrest-of-ex-monk/

Es meg ugy erzi nincs igazsag szamara Thaifoldon!
Félrefordítások Még szürkébb 2012.08.03 10:52:00
Folytatódik a sorozat a Szürke ötven árnyalata félrefordításaiból (korábban: I., II., III., IV. és V. rész), most az előzménnyel. Történt ugyanis, hogy már több mint egy hónapja megkaptuk Obscuriloquium lenti beküldését, de akkor nem tettük ki azonnal. Mentségünk nem sok van,…..
pattaya 2013.07.13 11:44:44
@armitage: ultimate customer sztem ebben a kornyezetben: csucsragadozo!
Színházas félrefordítás eddig egyetlen egy akadt a blogon, de Ági jóvoltából most a másodiknak is eljött az ideje. Az Urániában ma este (miszerint április 2. - a szerk) tartott National Theatre Live közvetítésről hazacsattogva ragadtam klaviatúrát, hogy a színvonalasnak…..
Subba Subba másnap 2012.02.11 16:17:59
 Ez a video teljesen beteg..
pattaya 2012.02.11 18:03:49
@SHAMAN.SMN: ez pedo feeling? Miert?
Minden idők egyik legkülönlegesebb wc használati utasítása, legalábbis ez volt az első benyomásom a képet megláttam. A fotó innen származik, ráadásul itt készítették a szomszédban, vagyis Malajziában, közelebbről pedig Penangon, a Coffee Island nevű helyen. A blogger hölgy,…..
pattaya 2011.03.29 15:22:52
@IQ_nuku: ตกเข็ด tok bet, vagyis pecazni szabad. A noi maszturbacio a tok bet, a ferfie a sakvau, vagyis sarkanyeregetes. A pecazni szabad helyett talan jobb forditas hogy villantozni szabad, hehehe.
Igaz ez nem magyarazza meg hogy a masodik kepen a ferfiaknak miert nem lehet *pecazni*
Latszik, BKK Charlie tul finom ember ahhoz hogy ezt elmagyarazza...
pattaya 2011.03.29 15:26:06
@pattaya: ja bocsanat, nem ตกเข็ด hanem ตกเบ็ด
Rendben, hogy a nyelv folyamatosan változik, de az nagyon nincs rendben, amikor a félművelt ember rosszul használ egy idegen szót és ezt lassan annyira megszokjuk, hogy a szó eredeti jelentése is megváltozik. Az alternatív szó azt jelenti, hogy KETTŐ dolog közül…..
Itt újra a Sin City különkiadás, a tengerparti turistaparadicsomból, Pattaya városából. Az első hír még szórakoztató is a maga módján, mert a narkolepsziás betörő nem túl gyakori fajta szerintem. A rendőrséget július másodikán a 45 éves házvezetőnő riasztotta, aki…..
Megfejtés természetesen még nincs az előző bejegyzéshez, azóta annyi történt, hogy megtalálták a hídon lógó fejhez tartozó testet is a folyó félreeső részén. A thai tévéhíradóban eléggé kettős módon működött az elborzasztó látványoktól megóvó cenzúra: amikor a…..
Sajnos nem egy újabb moziajánló. Thaiföld egyébként sem szűkölködik bűnügyi hírekben, de a hétvégi Híradóra még a helyi Kriminális fan club legelszántabb tagjai is felkapták a fejüket. Fényes nappal, vasárnap délután 2 órakor, a  Chao Phraya folyót felett átívelő…..
pattaya 2009.02.23 04:59:01
@avejoe: Mit kukacoskodsz ezzel az elutott vesszovel?Ja, mellesleg a vesszo nem veszo...hahaha