Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hu (törölt)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Képzeljétek, nyáron találkoztam egy kommunistával. Nem a strandon véletlenül, hanem ott ült az asztalomnál, ette a főztömet, még nálunk is aludt. Amikor meghívtam, természetesen gőzöm se volt róla, hogy ő kommunista, hanem egy ismerős barátjaként került…..
Hu (törölt) 2009.08.11 16:45:04
@manx express: Finoman akartam fogalmazni.Teller Ede honfitársunk találmánya lenne az igazi megdoldás...
Hu (törölt) 2009.08.11 17:02:00
@abandi: Na rád kéne dobni az elsőt meg a degenrált elbarátaidra.
Bármennyire is szerettük volna azt hinni, hogy a konteóblog független a napi aktualitásoktól, az utcán járva, emberekkel beszélgetve rá kellett döbbennünk, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a közvélemény nyomása alól. Megszakítjuk tehát a konteóblog nyári pihenését, s mai…..
Hu (törölt) 2009.08.11 16:41:46
@Pistabá: Na és a tömeges öngyilkosság?
Rájöttem! Újságíró 2009.08.11 15:20:00
Kivel ne fordult volna elő, hogy gyerekként azt határozta el, hogy újságíró lesz. A világgal és a tudományokkal megismerkedve azonban a fiatalok túlnyomó része később rendes értékteremtő foglalkozást választ magának. Sajnos azonban a mai felszínes világban a leglustább és…..
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
A parfüm hatása - ne legyen túlságosan nagy az illatfelhő körülöttünk, hanem csak közvetlenül mellettünk lehessen érezni az illatunkat. Két fújásból megoldhatjuk ezt (egy a nyakunkra, egy pedig a csuklónkra).Ha a hölgyek a szoba túloldaláról is érzik az illatot, akkor miért…..
Hu (törölt) 2009.08.10 17:31:23
A Northfoto hírügynökség információi szerint a képeken látható kutya a legöregebb a világon. Max most ünnepli 26. születésnapját New Iberiaban és a Guiness rekord bizottság is igazolta az életkort. ..
Hu (törölt) 2009.08.10 14:25:31
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
Hu (törölt) 2009.08.07 23:49:51
@Kontárblog: Ha lett volna neked is nem kérdeznél ekkra baroságokat.Mennyi vagy,12?
A szomszédos országok elitje nem fogja abbahagyni a magyar kisebbség vegzálását, csak egy erőt mutató, nemzetközileg beágyazott és jól működő biztonsági szervekkel ellátott Magyar Köztársaság nevű állam határozott fellépése esetén. Ilyen jellemzőkkel leírható ország…..
Hu (törölt) 2009.08.03 23:15:48
@Kenguru: "én azt tekintem magyarnak, aki magyarul beszél és magyarnak vallja magát"- Én is.
Hu (törölt) 2009.08.03 23:43:39
@Posi: Hát akkor szaldaj és tűzd ki magyar zászlót Pozsonyban és Kolozsváron.Egy próbát megér.Én lélekben veled vagyok.
Hu (törölt) 2009.08.03 23:59:26
@hRaVeN: "Trianonnál kevesebb gyalázatos esemény történt az európai történelemben" A világtötrénelemben se sok gusztustalanabb és igazságtalanabb döntés volt.
  Mivel a csíki székely-cigány konfliktus már a magyarországi médiába is begyűrűzött, és mivel - igaz, teljesen más megfontolásból - Szeklermen hétvégi posztjában a „székely upgrade”-on törpöl (következtetése: „A székelyeket nem lehet keresztezni…..
Hu (törölt) 2009.08.03 17:12:52
@Cigiző: Ez jó :)
Orbán Viktor és támogatói törekvése az, hogy ő legyen a szuverén: olyan felhatalmazással (túlnyomó mértékű győzelem), politikai bizalommal (legitimitás) válasszák meg, amely szabaddá teszi az általa helyesnek vélt döntések meghozatalában.   A szuverenitás értelme nem…..
A Red Hot Chili Peppers hivatalosan soha nem oszlott fel, viszont egy ideje nem is volt aktív. Chad Smith dobos volt a leginkább szem előtt a társaságból, mert ő összehozta a Chickenfoot nevű szupergroupot, ahol olyanokkal zenél együtt, mint Joe Satriani, Sammy Hagar és Michael Anthony.…..
Ned Ludd és követői, a ludditák a 19. század elején a géprombolásban látták a kiutat: hitték, hogy ha a szövőipari berendezéseket szétzúzzák, a betanított munkások széles körének megmarad az állása. Gyárakat és műhelyeket rohantak meg, a rombolás eszközeivel próbálták…..
Hányszor és hányszor hallottuk már, hogy vegyünk hazai baromfit, sertést, gyümölcsöt, zöldséget vagy csavarlazítót, de ez nem baj, mert ezt az üzenetet nem lehet elégszer elmondani. Már csak azért sem, mert az erről szóló reklámok nagy többsége olyan bántóan szar vagy éppen…..
Hu (törölt) 2009.08.03 12:28:24
@KentaurBen: Jó megfogalmaztad a termelő agrárium rákfenéjét.
A leginkább csak a kereskedelmi televíziózás legalját idéző SZDSZ-kibeszélőshow (azonban, szerencsénkre, ezt nézni és olvasni nem jár olyan megbélyegzéssel, mint ha valaki tisztes társaságban bevallja, hogy szokta követni a kertévék délutánjait) kapcsán merült fel az a…..
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Elhallgatott önkormányzati kudarcok, botrányos ingatlanügyek, jelentős közpénzekből finanszírozott „csomagolás”, vakon dicsért megkérdőjelezhető eredmények, burkolt keresztfinanszírozások – ami a városimázs hátterében van.  A városimázs toplistáról…..
Hu (törölt) 2009.08.02 17:44:36
@cserepj: Kb. ez van.Van a jobboldal és a hazárulók.
Külföldön tényleg kolbászból van a kerítés, vagy csak azoknak érdemes "dobbantani", akik a hiányszakmákban kívánnak elhelyezkedni?Vasárnap lévén várom a BB-díjra jelöltek névsorát!Külföldi munkavállalás?Elég gyakran elhangzik itt a blogon hogy ki lehet menni…..
Hu (törölt) 2009.08.02 14:27:38
@Ladyb: Ez a legnagyobb gond szerintem is.Amíg nélunk nemzeti sport az adócsalás nem tudom mit akarunk.
A sok alanyi jogon járó juttatás és segély a hab a tortán.
A Nyári Kesztyű Csak Szar Lehet-tézis határait feszegetve tavaly nyáron vettem Amerikában egy ilyet, bőrből. Hátha majd a bőr nyári kesztyű nem megy szét két hét alatt, nem foszladozik a varrás, rojtosodik a szövet, válik le a kevlár protektor, vagy úgy általában nem változik…..
comment:com Az amerikaiak idióták 2009.07.30 10:09:00
A fenti sommás véleményt nem én fogalmaztam meg - nem is mondanék ilyet, mert az az ország, ahol a Dr. Pepper nevű üdítőitalt feltalálták, nem lehet idióta - hanem Bill Maher, az HBO késő esti talkshowjának műsorvezetője, főállású megmondóember és humorista. A CNN-en…..
Hu (törölt) 2009.07.30 11:22:51
@cooper: Ott a pont :)
Olasz fórum Rossi megint oktatott 2009.07.19 19:38:00
Szászországban megint Valentino Rossi tanított. Lorenzo megint nagyon szorongatott, Stoner is sokáig állta a sarat, de Rossinak nincs párja. ,,Nagyon jól rajtoltam, de nem voltam eléggé rámenős. Puhább gumim volt, mint Lorenzónak és Pedrosának, más vonalvezetést követtem ezért.…..
Hu (törölt) 2009.07.19 23:33:22
Hu (törölt) 2009.07.19 23:51:25
@mbemba:A Yamahát Vale és Burgess tette azzá ami,sokat szenvedtek annó Gibernau szuper hondájával szemben.
De ha azonos feltételekkel nem megy Lorenzonak szerinte, akkor a gyengus Hondával mit akar?
De tartom a véleményem,a Rossi utáni korszakban Lorenzo lesz a legjobb szerintem.
Milyen is lenne ha egybegyúrnának a Star Wars, a Terminátor, az Alien és a Transformers világát? Hatalmas robbanások, lövöldözések, stb. Nos valaki ismét sok szabadidővel rendelkezett és az említett filmeket felhasználva összevágott egy videót, ami alatt (nálam legalábbis) túl…..
Belsőség Árlistaszűz voltam 2009.07.15 17:18:00
Őszintén megvallva, még sosem fordult velem elő, hogy bementem egy prémium autókat árusító szalonba, és ikszelgettem a listát, majd a személyi bankáromat felhívva elutaltam volna az előleget. A használtautó hirdetések a barátaim, olyat veszek, amibe az első tulaj évtizedekkel…..
Hu (törölt) 2009.07.16 01:43:02
@kzolika: Kb.
A híradások egybehangzóan arról szólnak, hogy ma délután a Szabadság téren újjáalakult a Magyar Gárda Mozgalom. „Amelyik odaáll majd a félelemben élő emberek mellé”, jelentette ki Morvai Krisztina jogvédő és EU parlamenti képviselő. Hát hiszen kezicsókolom épp…..
Hu (törölt) 2009.07.12 10:58:16
Meg
A jelenlegi gazdasági helyzet nem kedvez a kis gyártóknak, az amerikai Indian mégis dacol a válsággal. Két frissen bemutatott modelljük ugyan nem tér el jelentősen a modellpaletta többi gépétől, de a cruiser ízlés jegyében számos apró finomítást végeztek rajtuk. A Chief Bomber…..
Hu (törölt) 2009.07.11 21:50:12