Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az élet váladéka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
Az élet váladéka 2011.03.29 23:02:00
Ez ,már fájdalmas ,mint érdekes.látni az élet unalmát ,japó vagy német ? Ilyen vagy olyan ? ,piros gyerek a szebb ,vagy a szőke ? Dagadt nő vagy sovány ? Lehetne sorolni még ellentéteket ,nem is az az érdekes hogy létezik mindenbe ,inkább az ahogy mindenki védi az igazát és mintha ez lét kérdés lenne ,a másik annyát se hagyja ki a meggyőzésből, javarészt az érv nélküliek ,lehet hogy nekik nem kéne okos telefont venni , a régi fülkés tantusszal jobban járnának ,bedobom tárcsázok .Az egyszerű is volt és igénytelen ,semmi értelmet nem igényelt ,fejlődésre se inspirált . A mai világban már egy mobílra nem mondható el az hogy az csak telefon ,és csak arra kel ,ha nem lépünk a világ pusztulása felé akkor még mindig nem volna net ,pedig ezen lehet beszólogatni ,nem volna otthon számítógép ,nem dobna senki videót ,nem beszélnénk a neten ,maradnánk a barlangba ,ott püfölnénk egymást bunkóval ,jönne a vita tárgya, melyik bunkó jobb vagy ki a bunkóbb .
Igazából most is itt tartunk.
Csak már nem kell elgyalogolni a másik kupán verése végett a másik barlangig ,és nem kel szembe nézni vele .
Áll néven lehetek erős .
Érdekes ,ez még nekem nem jutott eszembe .
Én biztos ki vagyok fordítva ,meg a társaságom is ,nekem is nekik is mindkét telefon elő kerül ,még soha nem egymáséit gyaláztuk ,a hibákat persze elemeztük ,inkább arról beszéltünk mi volna a tökéletes.mi volna még használható benne ,(nem egy új víz mérték ),a villany borotvára gondoltunk ,de akkor mind kettő elvesztené a karcsúságát az akku miatt.
Nekem az egyik van ,szeretem ,a másikat is ugyanúgy ,csak abba egy baj van ,hogy anyukám telefonszáma nem a kettes gombon van ,ezért ilyet vettem .
Forradalmasított civil szervezkedésből megszületett az első igazi Kite Buggy és Landboard körverseny! Az Egek Ura széllel támogatta meg a szorgos, önzetlen szervezők kiváló munkáját, így megszületett kishazánkban a Kite-buggy és kite-landboard versenysport! Igazi bóják, egy…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Az élet váladéka 2010.09.22 23:14:10
80 % fatojás 20 % agy ,hozzászólások szerint nagyon idióta emberek véleményeznek egy dolgot amit csak kritizálni tudnak megvalósítási ötletük se volna a fejlesztésről ne is beszéljünk ,a 270 vagy mennyi hozzászólást végig olvasva szánalmas ,nincs igényszint a jövőre /marad a mécses mert az bevált, halló van már led !/ ,ez egy fejlesztés ,egy nagyon is meg valósítható komoly műszaki megoldás ,lehet hogy régről jött az ötlet ,a technológia mára érett arra hogy ez legyen ,leszarozni nem lehet mert lépett valaki ,akkor lehet szarozni ha több a tarsolyban lévő mutatvány ,utána bárkinek neki lehet menni ,ha akkora a pofánk hogy azt is jobban tudjuk csinálni ,a láncos váltót is kitalálta valaki,ha lett volna akkor oda szólási lehetőség azt is szarozták volna sokan .
Olcsó agyas vélemények nem fejlesztenek hanem gátolják a fejlődést ,kellenek azok is mert ők fogják elsőre venni ha sikeres lesz !
Én nem kritizálom ,nem magasztalom .
Nekem nagyon tetszik aki munkát rak abba hogy mások élvezzék esetleg ,azt az agymunkát amivel időt munkát nem kímélve életre kelt egy új dolgot ,most ez látható .
Nem tudni mivé hová fejlődik vagy életképtelen lesz ,a munka az munka ,ez egy komoly dolog ,
Nem vagyok bringás függő ,ezért kicsit más képen látom ,párszavas emberek visszaléptetik a jövőt ,nem a damilos hajtásról beszélek !
Azokról akiknek még mindig a damíl vezérli az agyát, mechanikus kapcsolat az agy és a test között .az a múlt ezért ne is mondjon véleményt az USB kábelről
Lehet hogy nem ez a jövő ,de mindenképpen becsülendő dolog ,valaki beletett mindent ,azt szarozni ,elég bunkóság mert mögöttük lévő tartalom nélkül azt mondja valaki hogy ez szar ,azt se tudja miről mondja ,
Egyszerű ,van egy firka oldal,de ! jól ott vagyok nagyot mondtam lássa a világ ,
igazán szép beszólok embereknek gratulálok ,annak a húsz százaléknak ,aki értelmes és látja is ,
Annak nincs mit mondanom
Tragikus hirtelenséggel jelentette meg a szűkszavú info-t a kiteline.hu : vége.   2005-2010. Élt 6 évet. Online szélmérő, wi-fi, webcam ingyen, kite-os bolt, bértárolás, zuhanyzási lehetőség, oktatás (pénzért, aőőő, khhhm - (jelentős)), néhány kedves/jófej arc, és…..
És igen, megvalósult az egy hete tűkön ülve várt nagy esemény, a nagy találkozó, az ultimate challenge. Kezdő snowkiteosok - alapvetően jégen.Az első fél órában kicsit para volt, hogy esetleg nem lesz szél, de amikor a jégvitorlások ki tudja honnan egyszercsak elővágtattak,…..
sumare, bp local November végén 2009.11.30 17:16:00
 Huhhú. Igenigen, jó régen nem írtam már semmit. Hol is kezdjem? Sehol. Minek magyarázkodjak? Nincs értelme.  Lusta vagyok. Ez tudományosan bizonyított tény. Sok minden van, amiről írhatnék, illetve amiről írhattam volna. De aztán valahogy mégsem. Nincs különösebb oka.…..
Az élet váladéka 2009.12.28 23:04:31
Azt látom vissza olvasva ,csak néha csapok ide .

Ez a blogg kezd egy életprogram kliséivel foglalkozni ,elég depresszíven ,a hangulat okát érzem ,nekem olyan ötven évesek meglátása.

Ez az élet és a munkás szórakozása azért érdekes ,kiváltságos embereknek erről nem is volna véleményük mert nem tudják a kettőt kapcsolni ,de a java ember így jár ebben a világban ,bizony melózik .
Van aki egy életen keresztül csak robotol ,semmi vagyon költés és szórakozás,csak nyomor és lét közeli élet.
Ami a legszarabb ,mikor se meló se barát ,se család .
Neked ez mind van ,gondolom az írásaidból ,persze mindenki jobban szeretné élni az életét ,de ennyire keseren se szabadna látni ,főleg akkor mikor még fiatal az ember és előtte van még jó pár év .
Evezel a csónakoddal ,sok munka gyűjtés után ,ide oda csapsz a lapáttal nem borulsz ,kúrva jól haladsz vigyorogsz, és akkor valami szét basza a csónakot alulról ,nem rajtad múlott de mégis hibáztál ,akkor fogsz azon gondolkozni ,miért nem mentem végig a folyóban először radarral ,jó akkor a következő szakaszt előbb leellenőrzöm tök fasza erre majd haladhatok a nagy csónakommal ,de mi ez ? vérzik a talpam elvágott egy üvegdarab ,bassza megy fel a vércsík a lábamon ,most kéne egy gyors orvos ,vagy a vérmérgezés elvisz .
Máris változott mindennek a fontossága .
A mulandó anyagi vágyat máris felcserélte egy fontosabb, az életben maradás .
Jobb műsor legyen a tv ben,nagyobb legyen a kéglink ,jobb melóm legyen ,a feleségemnek ne legyen akkora melle ,vagy nekem nagyobb legyen .
Ezekre a dolgokra egy válasz létezik ,az az élet mozgatója ,maga a VÁGY ,ez mindenkinek van ,csak a kezelése nehéz !

Bocs ,lehet hogy hibás !
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Az élet váladéka 2009.04.19 21:28:58
Jaaajj, most van az F1 , de ,dolgozom !!,Régí igen piros de színes tv bekapcs ,hang nincs !!!!.
Régi vacak,elő a fekete fehér kemping tv ,azon megtalálom a hangot ,sztereó ,!!színesben látom ,feketén jön a hang !!!
Itt hibáztam !!!!
Nagyon sokat tettem ma , azért hogy nézzem az F1 et,cserébe kaptam egy óriás csulát a pofámba ,(köpős kobra ,ha van olyan ? ) nagyon mérgező , már este van és mindig vérzek ,főleg az elmét támadja ,hánytam .
Nagymamám főzött egyszer puliszkát ,mindenki azt mondta ,de jó ,meg finom is az ,alig vártam a kaját .
Megláttam ,mi a főzet ,már kinézetre is gyanús volt ,nyálas ,puha ,nincs karaktere , undorító ,valami óriás takony , aztán hánytam , és még a szüleim is rám erőltették !!!,megkóstoltam ,máig vérzek .!!!
Közben felnőttem, de az élmény nagyon belém rágott ,két hányást összekötve ,
Fel is fedeztem hogy a : palik ,kisbetűvel
(Nemecsek , az hős volt ,ez meg itt egy szar )undor mértékem igen nagy ,de most már kiverte a a mérték akasztót is ,Gyulámmal meg az orrát piszkálja ,mint valami torta villával ,( tudjátok ,terepjáró kulcs az jól kiszedi a fűl zsírt )aztán ha valamit jót ott felejtett a Gyulám ,azt meg lenyalom magamnak .
Hejj, EJJ,
PULISZKA LÁSZLÓ ,nagyon jó filmek voltak fekete fehérben mikor a tortát dobálták és azokon nagyon nagyokat röhögtünk ,
akkor kezdődtek a cices filmek .
Ez meg most ,színesben se vicces ,azt a média példát pedig elképzelni se tudom hogy hol tanítják azt ,hogy a műsorvezető társam folyamatos (abból ,élő ) gyalázása ,érdemet oszt, és a az én kvalitásomat MŰSZAKI tudásomat valaki meg is meri kérdezni .
Hányok ,hányok ,

Az élet váladéka 2009.04.21 23:19:37
@gonoszboszi:
Wébert szeretem ,csendes gyerek ,szerintem is tud , talán többet ért az egészhez ,mint az egész F1 re gyúrt kaláka ,
(kalákában is úgy épült egy ház , hogy a hentestől az atomfizikusig mindenki mondta a magáét , meg csinált valamit ,csak kőműves nem volt !!
Aztán ,lett egy jó ferde ház , amit meglehet nézni ,ott van ,!!! csak nagyon szarul mutat !!!.
sumare, bp local Kisebbségek 2009.02.21 23:00:00
Az utóbbi egy évben Magyarországon kétfajta kisebbség került a média figyelmébe. Nyáron a motorosok voltak fókuszban, most pedig a romák kerültek szinte minden újság címoldalára.Valljuk be őszintén, mindkét kisebbséggel a többségnek azért kisebb-nagyobb gondja akad. Sokan…..
Az élet váladéka 2009.03.04 21:05:33
Kisebbség
Jó párhuzamot találtál ,nekem azért nem ugyan az ,csak hasonló ,a cselekményeknél találom a hibát .
Vannak ezek a motoros gazfickók ,ismerek egy két félelmet nem ismerő fiatalt ,van köztük europa bajnok is .
Vírtusból cselekszenek ,meggondolatlanul száguldozva, élvezve a motor erejét ,azt elismerem hogy mind ezt közúton teszik ezért rengeteg motoros baleset van , a motorosok szerint az autósok figyelmetlensége okozza a legtöbb balesetet ,Ezt nem tudom hogy igaz e?
Van a roma oldal ,ismerek egy kettőt ,na ezek is vállalkozók mint jómagam ,lehet hogy én vonzom magamra a bajt ,de egyiknek sem adnék ajánló levelet az biztos ,már csak azért se mert senkinek nem kívánnám hogy hadakozzon igaz én csak szóban tettem ,6 aztán egyre jobban szaporodó vállalkozó segéd embereivel ,és a végére kifizettem a szar munka kétszeres értékét ,mert egyedül voltam és a sok családomat fenyegető mondat után ,úgy voltam ( kicsit már betojva )jobb az nekem ha nem ég el a házunk .
Ez a tömegesen megjelenünk módszer elég hatásos,(ezt tudnám más képen is mondani )
Sajnos több ilyen tapasztalatom is volt ,nem csak olvastam .
Vállalkoznak ,ŐK dolgoznak !
Viszont van a vállalkozásuk moráljában valami agresszív ,az elején nyájas aztán a munka végezete felé jön a kifizetés , progresszív módon át csap az egész egy erőszakszervezetbe ,Ők végeztek ,nincs reklama ,nincs apelláta ,fizess most ,az hogy gondod van valamivel ,nem szakszerű ,ez már érdektelen .
Visszatérve az elejére ,a motorosok javarészt 16 éves korukban iskolába járnak ,aztán jön a jogsi tetszik a motorozás ,vagy apu ad pénzt (az hülye ) vagy megkeresi .
Megveszi ,motorral már a telyesitménye miatt se lehet szabályosan menni ,sport eszköz a javánál ,emiatt egyre jobban kikövetelik a sorsot .
Szabályt sért sorozatban ,vagy nagyobb esettnél már bűncselekmény .
Roma családoknál ez kicsit más kép van .
A borsodi vajda mondott valami ilyet ,míg büszke a család arra hogy a fiunk börtönbe van ,meg míg a nem büntethető a gyerek zokszó nélkül lopja a szilvát vagy a tyúkot ,mert nekünk nincs mit enni , és ez természetes hogy a másokét mert annak van, elvesszük . Az nem egy motoros felfutás Visegrádra.
Mind kettő veszélyes !
 Elegem van. Nemcsak a mocskos cigányokból és a bűnözésükből, hanem mindenből. Abból, hogy egy tehetséges sportoló idejön, a génjeiben hordozza a sikert, és így kell meghalnia. Ő lehetett volna a Balkán új hőse. És nem azért beszélek szuperlatinuszokban róla, mert…..
Az élet váladéka 2009.02.18 01:13:25
Miért ??
Választ nem tudok ,de halmozódnak bennem a kérdések ,végeláthatatlan kérdés halmaz .
Megyek este egy krízis kerületbe ,miért félek ?
Viszem a göndör hajú kisfiamat az isibe ,alig van könyv a táskában ,nincs mit tanulni ?
Kocsit vezetek hajnalban ,csattanó kék villogós sziréna ,miért fosom le a lábam ?
Anyám nem főz mert várja a postást ,még ezt a nyugdíjat felveszem ,lehet hogy már nem is kapom meg ?
Jajj de vállalkoztam ,már nem is termelek mert csak a deficitet növelem ,volna munkám ,vissza adjam ?
Beszívták a jogsit fél évre mert 36 és féllel mentem , ,hahaha ilyen van ,fizu volt 120 ezer ,ugrott ,bassza meg megyek munka nélküli segélyre ,meg beteg ácsiba ,de jó most meg nem kell adózni fél évig ?
Öt az semmi ,kell még gyerek ,a fakxom se megy dolgozni ,miért nem öntöd ki a lavorból a vizet ?
Nem merek bemenni dolgozni ,agyilag kész vagyok ,lehet hogy ma tesznek ki ?
Húúú ,holnap fel kéne adni a lakás törlesztést ,mennyink van ?
Egyetem a gyereknek ,miből ?
Tényleg ma elviszik a suzukit ?
Ki a csáá fűtött ennyit ?
Nem is világítottunk ?
Van kötelezőnk ?
Nem is mondtad hogy a szemét ér is fizetünk ?
Miért húzogatod azt a klotyót ?
Apu nem nehéz az a kocsi ,mert azt mondják hogy szét csinálja az aszfaltot, nem , az könnyű !,de ha még erős is akkor nagyon jól járunk ,mert a mi védelmünkbe hogy ne basszzza súly az utakat most erőről van szó kisfiam te még ezt nem érted ,kb olyan mint egy speed motor ,érted ?
Azt meg nem értem hogy anyám miért kedvezményezett !!!!!!,szegény alig melózott 45 évet ,egy munka helyen ,apámmal spóroltak a majálison nem vettek nekem virslit,kapartak egy házat ,közben fizették a ház adót ,most meg majd de rendesek vagyunk ,ocsó csomag nyugdíjasnak ???
Ne má, kötelezőt kell fizetni???,
Mi vaaa???? milyen 70 ezer ? jaaaa a TB , tényleg ,ÉN VÁLLALKOZÓ VAGYOK ,azért , azért ?
Aranyos karika ,elvesznek még ,nincs elég munka ,a maradékot fel adom ,nehogy kevés legyen a költségvetés hiánya ,közben mert nincs bevétel ,emeljük az elvonást ,
Én mint paraszti ész ,kurva egyszerű gondolat sor :

Termelnék ,de nincs kinek eladnom ,ezért nem nő a vállalkozásom ,
A vásárlónak nincs munkája , ezért nincs is pénze ,mivel nincs pénz ,következő lépcső a szolgáltatásokról való lemondás ,csődbe megy a termelő ,a szolgáltató ,beszállító ,nyersanyag elő állító ,fuvarozó ,kereskedő ,mezőgazdasági termelő , stb ,
beiratkoztam ide ,erre a blogra , mély keser fájás az egész ,
Jól indult !!!
Én kicsit hánytam ,de az nálam így van ,vagy szokott lenni