Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemmellato

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ő megveszi 2011.01.19 17:28:00
Peka barátunk ismét aktív volt. A múltkori hot-rod-képgalériája után (facebookosok előnyben), a balsors Miamiba vetette, konkrétan a Porsche 918 Spyder bemutatójára. Az ottani kereskedő nem bízott semmit a véletlenre, a meghívott vendégek túlnyomó többsége Carrera GT-tulajdonos…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
A kikötővárosok izgalmasak: népek, kultúrák és szokások keverednek. Európa egyik legszórakoztatóbb települése Hamburg. Évszázadok óta zajlik az áru- és pénzcsere. És ahol árus meg hajós van, ott nők is vannak. St. Pauli a város piroslámpás negyede volt, és még ma is az,…..
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Tavaszi videópályázatunk legnépszerűbb motorja egy formás Ducati lett. A legtöbb szavazatot kele123, vagyis Kelemen Ákos olvasónk gyűjtötte be. Lesoványított Multistradája igazi aszfaltbetyár – elég ránézni, máris tikkelni kezd a sok kanyarvadász szeme. A gép eredeti…..
Nem egészen tudom, hogy kerültem ebbe a megalázó helyzetbe. Utólag érzem persze csak ilyennek, akkor az első meglepetés elmúltával még élveztem is és a kamera sem zavart, meg ahogy az operatőr keze remegett a kuncogástól. Szóval elnyúlva pihengettem, amikor megérintettek. Ott, a…..
szemmellato 2010.08.27 13:39:58
He?
anonim [szexfüggők] Álom 2010.06.01 08:16:00
Azt álmodom, hogy bedugom a seggébe az ujjam. Az ágyneműn három galacsin zöldes-barna szardarab, az orromban spenót és fokhagyma illata. Hánynom kell, lenyelek egy keserű darabot nehezen visszaöklendezett vacsorámból. Valamiért kívánom ezt a ribancot. Olyan tág a segge, mint a…..
szemmellato 2010.06.02 08:26:42
Szinte hetente előfordul, hogy valamelyik kollégánk/ismerősünk idejön, vagy küld egy levelet, melyben tanácsot kér. Mivel az olvasói levelek és kérdések rendre kikerülnek honlapunkra, így ezeket a belső leveleket megtartjuk magunknak. Pedig - mint olvashatják azt alant - sokszor mi…..
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
A Barátok közt kibogozhatatlan cselekménye semmi ahhoz képest, ami a focivébé közvetítési jogainak értékesítése körül zajlik. Az m1 már hónapok óta házal a meccsek többségének jogaival, és talán még a kiskőrösi városi tévéhez is bekopogtatott egy jó ajánlat…..
szemmellato 2010.01.29 08:31:52
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
autózz! Mi a faszt dudálsz?! 2009.11.22 12:37:00
Szuper, amikor egy ötéves szellemi színvonalával rendelkező idióta egy erős motorra ül és úgy gondolja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopten. Zoli a sztoriját nem a napokban írta, de nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig egy ilyen jó kis szaftos-káromkodós poszt, ráadásul…..
  Az én VMaxom hangja speciel a világörökség része, ezen ne is nyissunk vitát. A koppány-kipufogós Zsiguli hungaricum.  Vélemények az azonos című írásunkról...