Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nostro

0 bejegyzést írt és 313 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux interstellar spoiler 2014.05.17 15:00:00
Az elolvasom után négy képet, pontosabban két-két képet találtok majd. Akik olvasták a netre kiszivárgott feketelistás forgatókönyvet, vagy csak más szemmel nézték a tegnap debütált trailert, mint ahogy én szoktam, azoknak ez a felfedezés, amit második megtekintéskor tettem,…..
Eleinte bojkottálni akartam az egészet, mivel már kiskrapekként sem értettem, mi olyan jó egy nindzsa teknősben, de ezt a játékkiállításon lőtt plakátot muszáj megosztanom veletek.  A Föld inváziója: Los Angeles és a Texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet című…..
Vannak matériák, melyeket ildomos lenne inkább békén hagyni. Osi Mamoru majd 20 éves kultklasszikusa nem csupán az animék megítélését emelte új szintre, de olyan filmekre is nagy hatással volt, mint például a Mátrix; ami pedig a műfajt illeti: azóta se csináltak jobb cyberpunk-mozit. Még maga Osi…..
Nostro 2014.01.25 23:26:48
Egészen nyilvánvaló, hogy az anime színvonalát nem érheti el. Mint ahogy fenti is említi @Llew:
Persze ha van egy öngyilkos jelölt producer akkor nyilván lehet szép, mély és egyben brutális dolgokat csinálni.

Abban viszont senkivel sem értek egyet, hogy a Hófehér rendezője pancser volna. A film végi csatába menős szónoklatot leszámítva, hatásos és kerek mozi. Továbbá nem és korcsoport szempontjából is eléggé univerzális. Egyben van az a film.
Hogy kicsit feldobjuk a szokásos, urambocsá', unalmas listaformátumot a mindenféle toptenekkel meg besztofokkal, és a szintén rég bejáratott évértékelős szózuhatagot, csináltunk nektek egy teljesen szabálytalan, laza és esetleges szempontok szerint összehegesztett "leg"-cikket.…..
A Filmalap támogatásában és az InterCom forgalmazásában érkezik az eddig reklámfilmekben utazó Herczeg Attila rendezői bemutatkozása, melyben Osvárt Andrea (Utórengés) játssza a címszereplő csajt, akit a 15 éves érettségi találkozón húz meg egyik volt osztálytársa (Simon…..
Nostro 2013.12.18 23:40:34
@Pszt!: Egyébként ja. Nem értem, hogy egy ilyen búbánatos nép mint a miénk, miért akar mindenáron ilyen átlagos vígjátékokat csinálni. A franciák mesterek ebben, de mi... Ebben sem találtuk magunkat igazán. Más zsánerekről nem is beszélve, kivétel az évtizedenkénti kb. egy értékelhető mozi (Dögkeselyű, Kontroll, Taxidermia meg... most más nem is jut eszembe, de amúgy biztos van).
aeon flux trailer: godzilla (2014) 2013.12.10 19:02:00
A tegnapi ízelítő után végre itt a trailer is, Godzilla újra teljes terjedelmében (és klasszikus kinézettel) támad... UPDATE: És már meg is érkezett az új poszter, klikk... ..
aeon flux trailer: godzilla (2014) 2013.10.04 18:45:00
Kedves Guillermo del Toro, így kell olyan előzetest gyártani, amely nem csak gyerekeknek való szörnyfilmet sejtet! (Hullák, romok, dögszag, apokalipszis, MELANKÓLIA!) (via Filmbuzi) ..
aeon flux filmkirakó: 13. forduló 2013.09.17 09:00:00
A nyári szünetnek vége: folytatódik a 25. fordulósra tervezett játéksorozat. A szabályokat itt találjátok. Megoldás: Az ígéret megszállottja (The Pledge). Megfejtő: isvaen (1 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7…..
Nostro 2013.09.17 18:58:49
aeon flux ilyen lesz godzilla? 2013.09.11 07:55:00
Sao Paulóban, egy filmvásáron készült ez a lesi fotó egy kirakott plakátról, amely talán a revampolt Godzilla új ábrázatát mutatja. A potenciális spoiler-veszély miatt katt az "elolvasom"-ra! Az alábbi képpel kapcsolatban azért vannak kétségeim: egyrészt ez az új(?)…..
Nostro 2013.09.11 16:31:19
@orion128: Vannak azok a promóciós kartonból készült cuccok, amik nem plakátok, hanem ilyen álló izék, és azoknál bevett dolog, hogy a háttér és a főmotívum, jelen esetben ugye maga Godzilla nem egy síkban vannak.
Minden kiszivárgott terv, és kamerás kép abba az irányba mutat, hogy a fenti kinézet nagyon is valós. Aminek én személy szerint egyébként örülök, mert nem modernkedő valami akar lenni.
Ja az meg másik, amit említettek fentebb is, hogy a távol keleti piac kicsit sem elhanyagolható tényező megtérülés szempontjából, és bár nem vagyok Godzilla szakértő, de kisebb eltérésekkel évtizedek óta hasonlóan néz ki náluk ez az monszter.
Nostro 2013.09.11 21:13:46
@orion128: Furcsa ez az érvek nélküli 'nekem van igazam' szöveg :D Sőt, inkább megmosolyogtató, de persze, legyen.
Fogadjunk akkor :)
Újabb bejegyzés következik a pletykarovatból. Tudvalévő, hogy Christopher Nolan jelenleg Kanadában forgatja új sci-fijét, melyben állítólag az egy éhínség és egyéb kellemetlenségek által sújtott jövő tudósai azért küzdenek, hogy féregjáratokat megnyitva olyan világokba…..
Nostro 2013.09.09 14:47:36
Eddig mindig egyedül voltam azon véleményemmel, hogy kicsit túlbecsülik Nolan filmjeit, de azt azért el kell ismerni, hogy elég jól lavírozik a felszínes/üres blockbuster és a szerzői dolgok között. Minden filmje minimum korrekt, de jószerével "csak" korrekt.
Ha mondjuk kicsit zavarosabb, vagy rendezetlenebb volna az Eredet, biztos, hogy egészen más státusza volna a sci-fi-k között.
Vagy ha a Batman, főleg a legutolsó, nem akarna/akart volna kényszeresen (vagy mások nyomására) nagy film lenni, akkor megint más volna a végeredmény.
@REACTOR: Az akciójeleneteit én meg kimondottan kedvelem. Száraz, gyors és realista, minden varázslattól és csalástól mentes még a fizikailag lehetetlen is.
Nekem a rengeteg helyszín és szereplő, valamint a kettő sokszor felesleges túlkomplikálása és az epikusságra való törekvései nem jönnek be. Meg a mindent megmutatni akarás. Például a második Batman távol keleti, felhőkarcolós akciójelenete szerintem felesleges időhúzás, a film túlakciózása.
Jonathan Glazer (Szexi dög, meg úgy általában a világ egyik legjobb kliprendezője) hányattatott sorsú új filmjében Scarlett Johnsson egy földönkívülit alakít, aki emberekből táplálkozik. Nos, az első mozgóképsorok alapján elmondható, hogy... hát nem is tudom, mit lehet…..
Nostro 2013.09.02 23:51:52
@Wintermoots: Nem tudom milyen filmekre gondolsz, de ez a mozi a trailer alapján pont nem az a fajta, ami bármit is takargatni akarna.
De nem hiszem, hogy takargatni valója volna, mondjuk a legutóbbi Winding Refn filmnek vagy az azt megelőzőnek, bár tudom ebben elég nagyok a vélemény különbségek.
De nem volt mit takargatnia a Red White&Blue-nak sem, vagy egy még korábbinak a Visszafordíthatatlannak, bár ez utóbbinál, hiába kedvencem, kicsit rezeg a léc :) Vagy ott van a Tökéletes Katona negyedik része, ami szintén nem szokványos akciófilm, és az erőszak szintén nem takargat semmit, mert arra van felépítve minden.
Megérkezett a mára beígért Gravitáció-előzetes (sajnos/szerencsére az utolsó). (Első, második.) Gondolom, nem mondok sok újdonságot azzal, hogy ez is eszement jó. ..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Intacto. Megfejtő: Ficus Cucis (4 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. Mozsy (3 pont)5. Ficus Cucis (2 pont)6. Tnitike (1 pont)..
Nostro 2013.07.21 15:58:15
Nostro 2013.07.24 13:26:30
A korábban már prezentált megatrailer némileg rövidített változata jó néhány új jelenettel és Florance-szel a végén. Korhatárminősítő kultúrőreink már látták, és 16-os korhatárkarikával jelezték, hogy a filmben... izé... lőnek majd. ..
Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy felelevenítek egy régi játékot, melynek az a lényege, hogy filmekből vágok ki képeket, melyeket aztán torzítás mentesen posztolok, nektek pedig ki kell találnotok, hogy melyik filmről van szó. A képek a nehezebbtől (általánosabbtól)…..
Nostro 2013.06.30 00:45:23
Nostro 2013.06.30 16:06:07
Ezt a színészt látjuk a képen?
www.imdb.com/name/nm0048932/

Az tuti, hogy sok rajz lehet a szoba falán, amiket talán gyerek készített. Vidéki amerika, 2000-es évek, házas öltönyös ember.
Fogalmam sincs mi ez :)
aeon flux trailer: gravity (2013) 2013.05.10 07:37:00
Egy évek óta érlelt, sokszor eltolt stílusgyakorlat - ami reményeink szerint több lesz, mint stílusgyakorlat - idén végre szárba szökik. Az első másfél perces, lélegzetelállító trailer alapján az effektus Oscart már oda is ítélném az illetékeseknek: a kérdés már csak az,…..