Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aron78Bp

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk folytatni az előző mérkőzésen nyújtott játékunkat, mert az kiválónak bizonyult, mondta Énekes Lajos, a Fehérvár edzője, majd így folytatta: Ha azt tudjuk nyújtani, mint a Villach ellen, akkor jó esélyeink lehetnek idegenben is. Kicsit telhetetlenebbek vagyunk,…..
Aron78Bp 2009.12.06 19:52:10
Aron78Bp 2009.12.06 19:53:16
@eurocat: Jól olvastad.
Aron78Bp 2009.12.06 19:56:08
@KCs: Ezek szerint én optimistában tekintek az idei alapszakaszra.
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
Aron78Bp 2009.11.21 11:37:17
Örülök, ahogy mindenki, a tegnapi meccsen elért gyönyörű sikernek, ennek ellenére némi üröm is vegyült a szép estébe. Szomorúságom okai pedig a vendég játékos kijáró felett álló kék kabátos enyhén illuminált „úriember” és Harley Davidson felsős cimborája. Még mielőtt arctalansággal vádoltok, jelzem egy sor választott el minket egymástól. Én a tavalyi blogos válogatott szurkolói mezben voltam. Már, ha egyáltalán mondd ez nektek valamit. A sállal való matadorkodás simán belefér, azzal nincs gond. Tán nagy nehezen még azt is el tudom fogadni, hogy egy kiegyenlített meccsen egy rossz megmozdulásnál buzdítás helyett megkérdőjelezitek Godó válogatott kerettagságát, hisz más-más vérmérsékletűek vagyunk. Persze Vas Marci bulijából bezúdított dugója után nálatok is Istenné avanzsált. Még szerencse.:) Ellenben a vitatható kiállítások után a bírókat és az ellenfél játékosait leköpni, majd mindezt a levonuló vesztesek közé sörös doboz bedobásával tetőzni teljesen ELFOGADHATATLAN! Még szerencse, hogy a linziek közül senki nem reagálta le, így nem lesz a Volánnak ebből semmilyen hátránya. De kérdem én, ti mit tettetek, eddig a Volánért vagy a magyar jégkorongért?! Ja, arról se feledkezünk meg, hogy a meccs végi játékosokkal való pacsizás az bezzeg megy… Amiért mindezt leírtam. Mert a csarnokban hiába veregettelek hátba, hogy „gratuláljak”, erről nemes egyszerűséggel nem vettél tudomást, s mindez kikívánkozott belőlem. Abban persze nem hiszek, hogy az agyadban a bosszún kívül bármi értelmes dolog is meg fog fogalmazódni, abban viszont igen, hogy a kulturált – hál Istennek szép számmal vagytok – szurkolók vagy megreformálnak téged/titeket vagy kivetnek maguk közül.

Elnézést a némileg OFF-ért!
"Tudjuk, hogy egy pontra vagyunk a negyedik helytől – mondta a ljubljanai siker után Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár edzője azonban így folytatta: – De ez túl a pillanatnyi örömön nem jelent semmit. Nekünk egyelőre arra kell koncentrálnunk, hogy a kitűzőtt célunkat…..
Aron78Bp 2009.11.18 17:48:19
@TheGreatSPR: Köszönet érte! Hát ezért is csodálatos a jégkorongos közeg, mert összehozza a jó embereket...
Aron78Bp 2009.11.19 09:11:24
@on top of the world: Hát azért volt mi inspiráljon. Ugyanis Svájcba a vb-re kifele ketten mentünk egy cimborámmal kocsival, de a blognak hála vissza már négyen érkeztünk...Ehhez mérten Budapest - Székesfehérvár - Budapest pláne megér egy próbát...:) Mellesleg M.Lac bluebrothers-en található kisgyermekes szülőknek szóló cikke is remekül példázza miért jó e nagy család tagjának lenni...
Nem várunk, egyből nekikszaladunk, ismertette a tervet Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, útban Ljubljana felé. A magyar bajnok újabb nagyon fontos mérkőzés előtt áll, a rájátszásba jutásért folytatott harcban közvetlen rivális otthonában lép fel ma este. Ráadásul az…..
Aron78Bp 2009.11.17 20:42:13
@rezsi777: Remélem Balu gólja nem gond?:)
Aron78Bp 2009.11.17 21:02:02
@rezsi777: Ebben azt hiszem meg is egyezhetünk.:)
Voltak néhányan, akik a vártnál is többet mutattak az eddigi edzéseken, mondta a válogatott felkészüléséről Énekes Lajos edző. A keret ma teljessé vált, az esti magyar–magyar a hírek szerint ingyenes lesz. Ted Sator kapitány videón beszél várakozásairól. A ma 17 órakor…..
A 42 fős válogatott keretből (ebből két név itt olvasható) mind a 21 Mol ligás játékos és az egyetlen junior korú légiós, Bartalis István hétfőn reggel nyolc órakor találkozott Székesfehérváron. A napi programot elolvashatják, Ted Sator szövetségi kapitány múlt heti…..
Két kezdeményezésről adunk hírt egy bejegyzésben. A Dunaújvárosi Acélbikák hokicsapata rajzversenyt hirdet általános iskolás diákok számára, a Sapa Fehérvár AV19 szurkolói pedig szurkolói buszokat indítanának több idegenbeli EBEL-meccsre. A Dab.Docler rajzpályázatán…..
Fontos, felejthetetlen meccs volt a Linz elleni, mindenképpen növeli az önbizalmamat is – nyilatkozta blogunknak a tegnap esti 6-5 után Mihály Árpád, aki 15 meccsen 17 pontnál tart. A Sapa Fehérvár AV19 légiósa szerint Jarmo Tolvanen vezetőedző sem nagyon jutott szóhoz a siker…..
Fantasztikus kilencperces rohammal állította meg a 45. percben 1-5-ös hátrányban lévő Sapa Fehérvár AV 19 a Linzet. A vendégek hétmeccses győzelmi szériája lett oda Fehérváron, mert ennyi idő alatt négy gólt kaptak. A büntetőknél 12 körre volt szükség a döntéshez, a vége…..
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
Salzburgba utazik a Sapa Fehérvár AV19. Hosszú idő után nincs győzelmi kényszer a csapaton, ez akár jótékony hatással is lehet a teljesítményre. Pierre Page-ék vára nem az a hely, ahol eddig sok jó jutott a magyar bajnoknak, az első négy vendégjátékon gólt sem lőttek…..
Aron78Bp 2009.10.16 21:24:59
@Norbee00: részemről nem az összeesküvés elméletében írtam, amit írtam, még ha elhalható is...
Aron78Bp 2009.10.16 21:25:29
Tavaly sorozattal próbáltunk segíteni hokiőrült honfitársainknak a nyári szabadság kellemes és hasznos eltöltésében. Idén is igyekszünk a teljesség igénye nélkül bemutatni, hogyan tudnak ilyenkor is hódolni szenvedélyüknek. Szerencsére ebben az évben is számtalan nyári…..
Aron78Bp 2009.08.11 11:37:17
@forestjr: Szia! Engem is érdekelni mind a jegyár mind az esetlegesen módosuló pénteki Ute - Alba kezdési időpont, így kérlek, konkrétumokkal írj egy mail-t. Előre is köszönöm!
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Transzparens-tervező pályázatunk véget ért, nagy versenyben nyert a 8. számú munka, amelynek alkotója nem más, mint Scip nevű nyájas olvasónk. Drapériáján különösebb igazítani való nincs, legfeljebb a szövegen módosítunk keveset. Ezúton gratulálunk, és köszönjük a…..
A magyar bajnok edzőjével visszatekintettünk, elemeztünk, összefoglaltunk, előre néztünk az OB I.-döntő után. Megtudtuk, hogyan alakul a csapat és a válogatott programja, mennyire elégedett Énekes Lajos a Volán-játékosokkal, mit tervez a következő szezonra, és azt is, hogyan…..