Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szil-Ka

3 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
Szinte napra pontosan 36 évvel ezelőtt, 1972. szeptember 5-én,  egy keddi napon, hajnali négy óra körül a Fekete Szeptember nevű palesztin terrorszervezet (máskülönben a mai Fatah jogelődje - helyesbítek: TRambó kollégának van igaza: a Fatah 16 évvel a FSZ előtt alakult, tehát a jogelődség fordítva…..
ImiPapa misztikus módon fennakadt az amúgy adatgyűjtésnek tűnő "hitelképességi nyilatkozaton", amit a nem témobilos iPhone-vásárlók kapnak. A 90 ezer forintos telefon mellé még be kellett volna fizetnie 45 rugót előlegnek, bár azt az ügyfélszolgálatos nem tudta…..
Krisztián törvénytisztelő állampolgárként 2 pohár bor után autó helyett inkább az éjszakai buszt választotta. De mivel nem így tervezte az estéjét, jegy nélkül tette ezt, bízva abban, hogy az ellenőrtől lehet majd jegyet venni. Ezen pont nem lehetett, le is szállították. A…..
Prod esete vélhetőleg nem egyedi, hiszen sokkal többen rendeltek iPhonet interneten, mint ahány embert később visszahívtak. Azon belül már változhat, hány embert hívtak vissza azzal, hogy felborult a DHL kamionja, illetve valaki misztikusan törölte a rendelését, ezért nem kap…..
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
Tékozló Homár Soká jön a busz 2008.08.28 09:23:00
Naiv fotóriporterünk pozitív fejleményként értékelte a szegényes bútorzatú megálló fejlesztését, a Homár szerint viszont ez egyértelműen jelzi, hogy lehet, hogy órákat kell várni a következő buszra:A sokat panaszolt, és méltán rettegett tömegközlekedési társaságok…..
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
Szil-Ka 2008.08.27 11:22:31
Gergő bejelentkezett a Meló-Diák munkaközvetítő adatbázisába, akik immár fél éve nem hajlandóak kiszedni őt onnan, ez pedig folyamatos telefonos munkaajánlatokkal jár. Esetleg a számuk letiltása a telefonban? Egyetemi hallgató vagyok Szegeden, és a kiadásaim miatt…..
Viktor ingyenes biztosításának költségét kétszer is levonták a számlájáról, de legalább észrevette és reklamált miatta. Levele végén felhívja a figyelmet a számlakivonatok rendszeres áttekintésére. Bölcs tanács. Júliusban igényeltem az egyik CIB fiókban hamarosan…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
Szil-Ka 2008.08.22 12:43:47
Subba Gyerek szájába nem való 2008.08.21 11:10:57
Kedves Subba! Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem velem és nem az én fantáziámmal van a gond! Családi mulatságon az egyik gyerkőc szájából ez a kis kedves pálcika fordult ki. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Danone kerekasztal kreatív csoportja mekkora tapsviharral és családias…..
Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz: Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik…..
Szil-Ka 2008.08.21 13:54:41
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
A koleszos világnál nincsen betegebb és szürreálisabb könyezet, mondom ezt úgy, hogy én csak lelkes látogatóként csöppentem bele ebbe a világba. A szerelmi háromszöget azzal megkavarni, hogy az ellenséges barátnők folyosótársak? Ez csodálatos, komolyan. Kedves szakítósblog!…..
Mutatunk valamit, amin reggel konkrétan beszartunk: egy kiskölyköknek szánt japán oktatófilmet a vécé helyes használatáról. Ha valaki ellátja magyar felirattal, menten lecseréljük. Kedvenc momentumunk a vízben lelkesen úszó Kulabá könnyes búcsúja a kistigristől. ..
Úgy látszik, soha nem fog véget érni a UPC nevetséges szappanoperája a papíralapú számlák büntetődíja körül. Júniusban álltak át elektronikus számlázásra, ami ÁSZF-módosítással járt, ami pedig kiskaput biztosít a láncra vert fogyasztóknak, hogy idő előtt lemondhatják…..
Reformer 10 évig volt a Szcientológiai Egyház tagja, az ott tapasztaltakról kilépése után idén februárban kezdett el blogot írni. Bemutatkozása szerint "nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és…..
A pekingi Olimpiai Játékok megnyitójáról már mindenki, mindenhol, mindent elmondott, grandiózus, lenyűgöző, káprázatos, röpködtek a jelzők, csak egyet nem tettek hozzá egészen tegnap estig: azt, hogy "kamu". Persze nem az a rész, amikor 12 000 vagy hány dobos verte azt a…..
Szil-Ka 2008.08.13 11:33:12