Regisztráció Blogot indítok
Adatok
U.Monka

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden elsőgyerekes anyukának az egyik legnagyobb parája a baba étkezése, az elején a szoptatás, hogy van/lesz-e elég teje, meddig fog tudni szoptatni, stb., később pedig a hozzátáplálás, hogy mikor kezdje el, milyen ételekkel kezdje el, stb., és mindig-mindenkor az, hogy kire…..
Házasodj úgy, mint Shrek és Fiona! Olyasmire bukkantam hétvégén, amit mindenképp meg kell mutatnom, amitől garantáltan jól indul a hét, de legalábbis mosolyra húzódhat a szánk. Ha szó szerint mesés esküvőre vágyunk, íme egy ötlet, hogy hogyan valósítsuk meg: A…..
A nap képe Hogy a hét utolsó munkanapja, annak is az utolsó órái még gyorsabban és mosolyogva teljenek, íme egy aranyos poén: A kép forrása: picsdigger.com Megosztás ..
Super Mario esküvői torta Van-e olvasóink között olyan, aki nem találkozott valamilyen formában a Super Mario játékkal? Nem hiszem. Nekünk is volt otthon Nintendo konzolunk és Game Boyunk is, és bizony mindkettőhöz megvolt ez a játék. (igaz, az előbbihez gyárilag ezt…..
Stílusos nászajándék Ebben a posztban egy saját készítésű nászajándékot szeretnék megmutatni nektek, melyet Melinda és Isti esküvőjére készítettem. Isti régi kedves ismerősöm, és amikor meghívtak esküvőjükre, nem is volt kérdés számomra, hogy valami aprósággal…..
Sokat gondolkodtam a poszt ötletének megszületése után, hogy milyen kategóriába tegyem majd az írást. Először is csak Lady Dianáról akartam írni, és gondoltam, ha róla írok, rakhatom a Legendák esküvői sorozatomba, hiszen ő már életében is az volt. De végül arra jutottam,…..
Egy kis édesség délutánra Nos, az alábbi összeállítást megnézve kijelenthetjük, hogy az ördög - hivatalosan és teljes bizonyossággal - valóban a részletekben lakozik! :) Figyeljük meg a legapróbb részletekig mind színben, mind stílusban, díszítésben…..
Mit viseljen a menyasszony? - Val Stefani - 2010. tavasz A mai ruhakollekcó két részből áll, az egyik az eredeti tavaszi -, a másik pedig a Simply Val Stefani Spring 2010 - mint ahogy a neve is sugallja - egyszerűbb, letisztultabb formákkal megvalósított kollekció. Lássuk a…..
Ilyen az, mikor a jól megválasztott koszorúslány feldobja a buli hangulatát:Hát... :))) Szerintetek?Forrás: vimeoMegosztás..
Nyuszis esküvői torta Gyorsan eltelt ez a húsvéti hosszú hétvége is, de vajon mit csináltak ezalatt a nyulak? :) Reméljük, mindenkinek jól telt az ünnep, és mindenki jól elázott, ki kívül, ki belül, hisz a fiúk biztosan derekasan locsolták a lányokat és a…..
Régi magyar esküvői szokások Hagyományos, főként vidéken elterjedt szokás a grillázstorta felszolgálása hazai esküvőkön. Sajnos e szokás eredetéről nem találtam információt, de talán közismertebb elfogyasztásának módja, és a hozzá kapcsolódó babonák. A…..
Legendák esküvői II. - Audrey Hepburn Legendák esküvői sorozatom második részéhez az isteni Marilyn Monroe után szintén egy elragadó, de teljesen más kisugárzású hölgyet választottam, Audrey Hepburnt. Audrey az örök elegancia, a kislányos báj megtestesítője, igazi…..
Emlékezetes esküvők, híres házasságok II. rész Tegnap az első igazi tavaszi napsütésben sétálva végighaladtunk a Stefánián (Szegeden élek családommal), ahol a kertészek szorgosan füvesítettek a Sissi szobor körül, melyet végre kicsomagoltak téli álmából. Gyönyörű ez…..
Mit viseljen a menyasszony? - Caroline DeVillo 2009 Igaz, nem idei, hanem előző évi az alábbi kollekció Caroline DeVillo-tól, de szerintem érdemes megnéznetek. Ezen ruhák nagyszerűsége éppen az időtállóságukban rejlik, kis túlzással éppúgy lehetne 1970-es kollekció,…..
Tim Burton ihlette esküvői torta Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon szeretem a Tim Burton filmeket. Olyan egyedi képi világuk van, hogy rögtön fel lehet ismerni, ki a rendező. A nagy hal című film szerintem alap, de nagy kedvencem A halott menyasszony is. (a többit nem is…..
Legendák esküvői I. Új sorozatomban a történelmi esküvőkhöz képest könnyedebb vizekre evezek, igazi sztárok, élő és hajdani legendák esküvőiről fogok írni. Az első, akit kiválasztottam, valódi sztár volt, neve, nőiessége már fogalom, személye máig legendás:…..
Régi magyar esküvői szokások Ha már március 15-e, nemzeti ünnep van, következzen egy kis csokor hagyományos magyar népszokás az esküvői viselettel kapcsolatban, a nem is olyan régmúltból. A mirtuszkoszorút az ártatlanság jelképeként viselték a menyasszonyok…..
Emlékezetes esküvők, híres házasságok I. rész Azt gondolom, a jövő, az esküvő tervezésekor érdekes és akár hasznos is lehet visszatekinteni a múltba is, mert egyrészt esküvőkről, házasságokról minden épp arra készülő szívesen olvas (egy darabig J), másrészt sosem…..
Ötletes koszorúslányok Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Monka vagyok, a Wedding Design blog új szerzője. Fénykép feltöltésétől most eltekintenék, de ígérem, még fogtok látni valamilyen formában ezen az oldalon a későbbiekben. :) Az első bejegyzésem témája picit hadd…..
Csecsebecse Sajnos úgy tűnik, hogy elrepült a nyár, még fel sem eszméltem és beköszöntött az ősz... Az esték egyre hűvösebbek, az időjárás szeszélyesebb. Ilyenkor mindig szeretnék kicsit délebben, egy mediterrán országban élni és tovább élvezni a napsütést. Bízom…..
U.Monka 2009.09.10 11:48:52
Tesóm esküvője - képes beszámoló Végre eljutottam oda, hogy megírjam összefoglaló bejegyzésemet tesóm május 30-i esküvőjéről. Írtam már ennek kapcsán több postot is - megmutattam már nektek a meghívót, valamint tesómnak ajánlottam egy kismamás cikkemet is. Az…..
Hangulatvilágítás Nagyon tetszettek az előző, narancs topikomban szereplő lampionok, ezért arra gondoltam, keresek további fotókat ebben a témában. Valódi gyöngyszemre bukkantam és nem találok szavakat, amióta megpillantottam ezt a képet. Annyira gyönyörű, fantasztikus és…..
Színes esküvők - főszerepben a narancs Újabb narancsos posztunkban folytatjuk a színes esküvők bemutatását. Ezúttal nem keresünk egy kontrasztos színt a narancs mellé, hanem megmutatjuk, milyen, amikor a narancs szín az abszolút főszereplő. Ez a meleg és élénk szín…..
Színes esküvők - narancs és kék Szeretném előrebocsájtani, hogy ez a színpárosítás semmiképp sem tartozik a visszafogott kategóriába, ugyanakkor mindenkit biztatnék arra, hogy gondoljon arra, amit már több ízben leírtunk itt: a lényeg az arányokban rejlik! Éppen ezért…..