Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajtos pogi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a kiváló és fontos kampány, melynek a lényege, hogy sportolj naponta háromszor egy órát, de ezt is sikerült meglőni egy kis Varga István-i ízzel. Az egyik videó, ami az anyákat serkenti sportolásra, és kéri őket, hogy a gyereküket is vigyék el, nem úgy kezdődik, hogy…..
sajtos pogi 2012.10.29 15:57:38
@agent scully:
Nem láttam a reklámot, de azt gyanítom, hogy nem azzal foglalkozik, hogy egy anya mire gondolhat, mit érezhet, hanem azzal, hogy mit tehet meg/vagy sem.
sajtos pogi 2012.10.29 16:00:11
@Salemi boszorkány:

Azt írtam, hogy az é b r e n l é v ő gyerekeim mellett nem mertem lepihenni.
Judit és férje egy multin keresztül jutottak ki Angliába, gyerekekkel, így aztán közvetlen tapasztalata van a kezdés nehézségeiről, az iskoláról, és persze az albérletkeresés kálváriájáról. Mert kálvária, az volt. „A férjem és én már évek óta fontolgattuk, hogy pár…..
sajtos pogi 2012.10.02 11:52:39
@01234567:

"Az marad itthon, aki valamilyen okból ... fél váltani, nyelvtudás hiánya, családi, vagy egyéb okok ideláncolják, vagy egyszerűen képtelenek lennének rá. És azt veszem észre, hogy itt annak jó aki ... gerinctelen seggnyaló, vamzer, anyját is eladná egy forintért, törtető, minden érzést nélkülöző utolsó genny pszichopata.Ezen felül az az elenyésző kevés, akinek normális, jól fizetett munkahelye van valami szerencse folytán. A szorgalmas tehetséges tisztességes emberek mennek, mert pont ezzel lehet kint megélni, és ezekkel lehet itthon éhen halni. "

Ez jó nagy butaság!
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
sajtos pogi 2012.09.28 09:26:19
@Teszt.Elek:

"..országért hozott áldozatát hoorálják.."

Ezt komolyan elhiszed?
Én még ezt azoknál is megkérdőjelezem, akiket származásuk, gyerekkoruk, családjuk köt egy adott nemzethez.
Mindennél fonosabb számukra, hogy a feltételek adottak legyenek, hogy a csúcsra jussanak, aztán jönnek az anyagiak. Hasonló kondíciók esetében meg bejön a képbe a nemzeti öntudat.
sajtos pogi 2012.09.28 09:50:10
@Teszt.Elek:

Miért fontosabb nekünk az, hogy valaki sikeres sportoló lehessen, mint teszem azt sikeres, produktív kutatóorvos?

Az, hogy az oimpia után 2-3 hónapig megugrik az érdeklődés a gyerekek körében az érmes sportok iránt, aztán a lelkesedés lanyhul, minden visszaáll az olimpia előtti szintre, az miért és kinek jó?
Az hogy 10 hétig 6 ezer gyerekkel jár több edzésre, az számomra nulla eredmény, nem ér milliókat.
sajtos pogi 2012.09.28 14:56:56
@Goran Marković:
"Közülünk hányan húzták a szájukat, amikor Janics Natasa a dobogó legfelső fokán állt, szólt a magyar himnusz és marha büszkék voltunk?..."

Akkor még a magyar edzői révén volt köze a magyarokhoz.
Londonra a bolgár férje készítette fel, s úgy gondolom megérdemelte, hogy csak 2. lett. Azért amit anno Kati nénivel tett.
Remélem belátja, hogy ő egyedül, Fábiánné nélkül kevés lett volna az aranyokhoz. Fábiánnénak viszont nélküle is számos sikerhez volt köze.
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
sajtos pogi 2012.08.05 16:03:59
@Mammaroza: 11:16-ra

Nem azért írtam, hogy magyarázkodj, hanem hogy lásd, hogy sok jót is kaptál/kaptatok itthon. De ha már így leírtad, egy észrevétel:: Rengeteg az ellentmondás a történetetekben.
-Életkorod - ledolgozott évek száma;
-a gyerekek már ágyban voltak mire haza értél - a pedagógusok hóhányó banda, mindent te tanítottál meg a gyerekeidnek;
-nagylányod országos tanulmányi versenyen kimagasló eredményért +80 pontot kapott - mégis költségtérítéses szakra jár a szakirányú egyetemen;

Négy gyerek mellett 2 önköltséges diplomát bevállalni, amiből az egészségügyis itthon nagy valószínűséggel meg sem térül, szerintem felelőtlenség. De ez nem tartozik rám, csak egy vélemény.

(Azért, hogy így kellett elhagynotok az országot nem szabad csak másokat és a körülményeket hibáztatnotok.
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
sajtos pogi 2011.01.25 17:12:28
.
Miközben Strasbourgban a miniszterelnök magyarázta a bizonyítványát a médiatörvénnyel kapcsolatban, Kövér László házelnök egyértelművé tette a Fidesz szándékát: a kormányzó pártkonglomerátum a következő választások kedvező eredményét a határon túli magyarok…..
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..
Ez most nem egy konkrét történet, csak megpróbálom más nézőpontból is megvilágítani a kérdést. Kicsit talán túlmutat az oldal témáján, főleg a közepe felé úgy tűnhet, de majd visszakanyarodok. A gyerekek az első kb. négy évben bizony sokat betegek. Ennek rengeteg oka van.…..
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Péntek 13-án következzen egy hozzászólás a jogi fórumról amelyet TWDA jegyez.  Holnap leveleket olvashattok!    Tagintézmény-vezetőmtől minden előzetes kikérdezés, meghallgatás nélkül (az igazgató utasítására) irásbeli figyelmeztetést kaptam, mert (szerintük)…..
Esztike7 egy évvel hamarabb ment vissza munkahelyére GYED-ről , de így is ingyenélő lógosnak lett elkönyvelve.Látom, sokan osztják az észt, valós tapasztalat nélkül. Így én is megpróbálom elmesélni röviden a saját történetemet. - 4 év munkaviszony (a munkakörömben…..
sajtos pogi 2009.03.04 13:07:52
@tarsolya:

6-12 hós szülési szabadság??? Ezek szerint neked még nincs gyereked. A családok többsége nem azért vállal gyereket, hogy egy társadalmi elvárás ki legyen pipálva, aztán a gyerek meg mehet a közös gyereknevelőbe (értsd alatta a bölcsit).
Vajon mikor találjátok már ki, hogy hetes bölcsibe a gyerekekkel?! Az eszem megáll!
sajtos pogi 2009.03.04 16:06:51
@Azhát:
A hsz-emben igaz hogy nem írtam mindegyik mondatba bele a bölcsi szót, de az attól még arról szólt. A sokat vitatott gyed 0-2 évig, a gyes pedig 2-3 évig, ikrek esetén 2-6 évig jár. A vita most ezek időtartamáról folyt.
Az óvodára, iskolára még csak nem is utaltam.
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..