Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsundee

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Lóvágás 2010.07.09 10:07:00
Na, induljon a banzáj!BuliLóvágásAlaposan dokumentált egyiptomi vakációKapcsolatbanFotosop ArtistaUgye milyen szépFeltört adatlapEdy és a kommentelőkHeti TortásVégülis MilfMind olyan jó lett..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
Zsundee 2009.09.16 12:03:48
@mikipeti: mindenki odafigyel ezekre a képi hatásokra is, csak legfeljebb nem tudatosul benne. :-)
Meg tudod mondani pl, milyen ruhában szerepel Hernádi? Nem, mert direkt semmitmondó szín és fazon, még a jelentős dekoltázs-mutogatási lehetőséget sem ütötték le az alkotók. Ugyanez vonatkozik a háttérre is. Viszont olyan smink a szemén, hogy szinte szuggeráljon.
Képviselő Funky Úr ír 2009.07.23 02:28:00
Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesteréről a mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak…..
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
Zsundee 2009.07.02 10:36:23
@=Ford Prefect=: marketingen pont nem. A minőségbiztosítás viszont már régóta csak közröhejként nevezhető 'osztálynak'. Megbízható információforrással rendelkezem. :-)

Egyébként legjobb tudomásom szerint a szavatossági idő lejáratok annyira rövidre vannak szabva, hogy még az után hónapokkal is jó a termékek nagy része, legalábbis üdítő és ásványvíz vonalon, csak hát ilyen óvatosak a szabályozások. Ami nem feltétlenül baj ugye.
Szégyellheti magát mindenki, aki a Penny Market féle vasárnapi sajtbalhéban részt vett!Nem akarom a Penny Market felelősségét elbagatellizálni, mert azért az ő olcsójános marketingstratégiájuk váltotta ki az emberekből ismételten a vadállatot, de azért nem lenne fair már megint…..
Vastagbőr Licit "A testre" 2009.06.04 10:01:00
Ismét bebizonyosodott, hogy mindig van lejjebb, Obama rémálma, a pumpaszájú Maria Geronazzo a pornófilm, a könyv, és a tanfolyam után valami új, ám teljesen profiljába illő dologgal próbálkozik, hogy pénzt keressen. Hál'Istennek nem kezdett politizálni, ahogy megígérte, hanem…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
Ha valaki nem olvasta volna az e pillanatban vezető pozícióban trónoló Index-cikket: a rendőrség váratlanul bevallotta, hogy hibásan büntettek meg többszáz autóst fejenként 100 ezer forintra egy veszprémi közlekedési lámpánál. A sztori lényege, hogy a büntető kamerával…..
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
Botránnyal ért véget Szamarában a serdülőcsapatok számára rendezett Tretyak-kupa. A Lada Togliatti és a Himik Voszkreszenszk a 3. helyért küzdött (utóbbi nyert 5-2-re), és a meccs után jelentős tömegverekedés bontakozott ki. A 15 éves fiúk ütötték-vágták egymást, ahol…..
Kellemes logikai játék a Chroma Circuit, bár láttunk már sok hasonlót. Egymással érintkező síkidomokat kell forgatni úgy, hogy minden oldalon egyezzenek a színek. A feladat egyszerűnek tűnik, de aztán jönnek a színváltó elemek és a bombák, amik nem passzoló színek esetén…..
Igazi backdoor-gyöngyszem ez a liftben elhelyezett szenvedélyes üzenet, amit TLT fotózott a saját házában, az Ifjúság útján. Komplex őrületre vagy extrém ízlésű lakókra utal a felvágottfélékkel történő madáretetés, aki találkozott hasonlóval, legyen szíves, mesélje el...
Zsundee 2009.04.21 11:51:37
@Agyalap: a kisebb víznyomás ellenére is sikerült már nem egyszer elfelejtenem elzárni a csapot és szétáztatni lefelé emeletek sokaságát. :-)
A munkahelyem viszont csak a negyediken van, felettünk már csak egy szint, de ott valami érdekes néni lehet, mert a korábbi hagyományos puffasztott puki helyett ma szárított erőspaprika jött tőle. :-D
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Elkerülhetetlen, ezen át kell esni, mint a gyerekkori ministráláson. Bárki lett volna az új miniszterelnök, nyilván egy rakás béna viccet faragnak róla azonnal, de Gordon keresztnévvel tényleg elszabadult a pokol. A blogunk postaládájába érkező termést áltudományos alapon…..
Sokáig gondolkodtam azon, hogy betegyem-e ezt a hirdetést, de aztán arra gondoltam, hogy mindig csak itthonról hozok negatív példákat. Miért ne lehetne egy igazán szar külföldi reklámot is bemutatni néha? Okulásképpen álljon itt a Doc Morris Pharmacies óvszerhirdetése, ami annyi…..
18-as karikás történet következik, melyet Darius, egy középvezető küldött nekünk. Egyébként mostanában HR témában kapjuk a legtöbb emailt, nagyon sokan osztják meg velünk tapasztalataikat az adott"problémával" kapcsolatban.     Üdv…..
Zsundee 2009.04.15 12:25:08
@füligjimmy77: Te szoktál konkrétan az asztalodra tálalni ételt?

Szerintem ha nem rúgja ki őket, akkor a két leglojálisabb munkatárs lett volna belőlük akkor is, ha korábban nem voltak azok. Csak hogy tartsa a száját.

Amúgy meg ki nem dugott még mhelyen? :-)
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
Ha van olyan aki a nagyra esküszik,akkor olyan is aki a kicsire.Nem azért, mert ezt mondja bennem a mondani akarás.Ez tény. Ha nem a méret a lényeg, akkor mi? A válasz : éppen annyira lényeg a méret is. De pozitív vagy negatív jelzők nélkül.Ez az írás ugyan nem lesz reprezentatív,…..
Zsundee 2009.03.20 10:06:14
@Xtr: drága nőtársaim, ne lennének ennyira dezinformáltak. A G-pont a vagina elülső falán, a hüvelybemenettől 2,5-5 cm-nyire található. Azt elérni igazán nem kunszt. :-)
Zsundee 2009.03.20 10:09:35
@csengettyuur: egy kis keresgélésbe még nem halt bele senki. :-)