Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.sz.

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
Azt hittük nem lehet a white-trash VV Éva és VV Anikós bunyót ma lekörözni, de Stohl Buci péniszgolyós sztorija alaposan odaver a bulvárbirodalomban. Hihetetlen, hogy emberek milyen hírekkel képesek haknizni, csak hogy egy picit címlapra kerülhessenek. Nálunk pedig ilyesmivel…..
Minden szar, az ország élhetetlen, a fizetés kicsi, az asszony elhízott, a férj hónaljszaga elviselhetetlen. Megy a siránkozás ezerrel, nincs már egér a templom környékén, aki ne itta volna magát halálra. Kis sör, kis unicum, kisfasz, kisember. Augusztus van, meglepnénk egy…..
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
Írtunk már arról, hogy a táplálékkiegészítők zöme miért felesleges és gyakorlatilag hatástalan, valamint miért érdemes az erre szánt pénzt inkább minőségi élelmiszerekre költeni. Erre még általában rátesznek egy lapáttal a táplálékkiegészítő-gyártó cégek alattomos…..
k.sz. 2012.06.13 08:27:58
@erdészpista: "egy 70 kilós embernek kb. 700 gramm csirkemellet kéne megennie egy nap, hogy elég proteint vigyen be a rendes fejlődéshez"

Erről csak annyit, hogy ha az internetet megbízható forrásnak tekintjük, akkor arról is számos "kutatás" szól, hogy maga a fehérjeszükséglet is túl van misztifikálva, persze a tápkieg cégek évtizedes munkájának köszönhetően. Szóval simán lehet, hogy a 700g csirke ugyanolyan felesleges és pénzkidobás, mint a fehérjeturmix. Erről is lehetne egy cikk a blogon...
  Tele lett a Facebook-falunk a Rakonczay Gáborról szóló hírrel, a fórumokon és mikroblogokon is ömlött a vele kapcsolatos okoskodás. A hír olvasottsági adataiból szerkesztőként azt láttuk: az azt elolvasók mintegy fele a Facebookon is ajánlotta ismerőseinek. Néhányan…..
k.sz. 2012.03.27 10:13:07
@Balage1551: arról nem is beszélve, hogy a laptopjának semmi baja nem lett a viharban, tehát a wordben írt naplójával pár hónap múlva találkozhatunk a Libri polcain. :)
Subba Norbi szerint 2012.03.06 17:10:49
Norbi Update Ezt a képet nagy szeretettel küldöm a karcolónak. :-) Az autó új gyári fényt kapott és ez nekem egy fillérbe sem került. Sokkal szebb, mint 2 éve. Köszönöm neki! A Jóisten végzi a dolgát. Szép napot mindenkinek, enyém szép lett! N Like · · Share…..
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz…..
k.sz. 2011.03.08 09:19:38
@paaj: Jaja, illetve honnan tudják, hogy ez mocsok és szenny és mindennek a legalja, ha nem nézik és sosem nézték?! ;) Én pl. tudom, hogy létezik a CSI Miami nevű sorozat, megy vagy 3 csatornán párhuzamosan, de tényleg sosem láttam 1 percnél többet, ezért fogalmam sincs, hogy szar-e vagy jó-e...
mottó1: "Vak, aki Isten szikráját nem érti" (Madách) mottó2: "Az a legszebb csók, Mit el nem csókolunk." (Mihály István) Mi minden lehet egy normál, egészségügyi, erotikamentes gyógymasszázsban? Kéremszépen: intimitás, érzékiség, titkolt vágy, nemek…..
Subba A hét képe 2010.08.05 11:37:49
VIA..
Egy magát megnevezni nem kívánó olvasómtól egy olyan szösszenet kaptam, amit azon nyomban, minden kommentár nélkül publikálok! :) Azt szokták mondani, hogy egy férfi-nő kapcsolat akkor válik igazán bizalmivá, ha mindkét fél teljesen felszabadultan, őszintén tud viselkedni a…..
k.sz. 2010.06.18 20:22:10
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
k.sz. 2010.06.16 11:50:14
@bombadil: ebből is látszik, hogy a túlzottan hatékony országimázs kampányok is a visszájára fordulnak idővel. :D Horvátországban is van colosseum, de az messze nem érdekel annyi embert.
Magyaridióta Késssz... 2010.05.26 13:09:00
Túl a Nagy-Magyarország-matrica-"fóbiámon", mindig is éreztem, hogy a gépjárművek ilyetén módon történő feldíszítése mögött van valami ősmagyar egyszerűség, Ázsia eldugott szegleteinek misztikus sötétsége vagy nemes egyszerűséggel a turáni idiotizmus.Ennek…..
k.sz. 2010.05.28 11:04:17
@sötét angyal: Amúgy hogy megy ez a Daewoo, elégedett vagy vele?
A Jillz cidermárka itthon nem különösebben ismert, talán a lányok között vannak olyanok, akiknek az emlékezetében megragadt ez a lötty. Ez nem is csoda, mivel főleg őket célozza meg az ital a reklámjaival. Nem is olyan rég szaladt körbe a neten egy kifejezetten nekik készített…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
k.sz. 2010.05.11 11:39:08
Szeretjük, amikor jó fejek a tévék, ezért bevállalva, hogy (x)-nek nézitek ezt a posztot, szólunk, hogy újra szemetet szed a Napló stábja. A TV2 már hetedszerre szervezi meg a nagy naplós szemétnapot, amiben a stáb ismert személyiségekkel és környezettudatos civilekkel együtt…..
k.sz. 2010.05.05 09:25:09
@Fedor: A "kossuth tériek" biztos ráérnek - a mai napig nem értem, hogy kik voltak azok, akik hétköznap munkaidőben ott szobroztak hónapokig árpádsávos zálszlóval. :)
Amikor tavaly először tűnt fel a lúzer Sziget-utáló karakter, nagyot szólt, mert egy jól eltalált szerep volt, amihez egy tehetséges színészt is találtak. Az emberek imádták, itt az addicton is nagyon jó pontszámot kapott a Reklámszemle rovatban. Nyerő csapaton ne változtass -…..
k.sz. 2010.04.19 16:28:05
@Bitter Brunó: ami valljuk be, kezd kicsit unalmas lenni (én még amúgy izomtiborodik hatványra emelném).
Én csak anyit kérdezek tisztelettel: hogy lehet, hogy valaki, akinek nyíltan fáj Trianon, francia autót vesz!? (És esetleg fordítva: ha már olyan hülye vagyok, hogy francia autót veszek, legalább a Nagy-Magyarország matricát ne rakjam ki rá!)..
 Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája.…..
k.sz. 2010.03.26 07:55:32
@hááááát: Telitalálat!

A Jobbik eddig is döntően a visszafolytott agresszíójú sutyerákoknak imponált, és ez ettől sem fog megváltozni, sőt...

Gondoljátok, hogy a nagymagyaroszág matricás csóró kopaszt az ősmagyar hagyományok érdeklik meg Jézus?! Dehogyis! Ő csak legálisan akar romát/zsidót/meleget/ker.tv dolgozót utálni, esetleg megverni...
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..