Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaPa The One

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárhogy igyekszünk, úgy fest, hogy a címlapkép-pályázat eredménye ma már nem születik meg, de holnapra biztosan ígérhetem. Én jelenleg épp a Gösser baksörét kostolgatom, hogy a héten közzétegyek egy kis baksör-történelemmel fűszerezett sörkostolást. És valakinek meg…..
PaPa The One 2009.08.24 20:04:23
Köszönjük a csodálatos kompozíciókat, melyeket a címlapképversenyre beküldtetek. A sör ígérete szemmel láthatólag a lustábbak fantáziáját is megmozgatta. Kérjük most már ne küldjetek több képet. Hamarosan összeül a zsűri és kihirdeti az eredményt!..
  A Folyékony Kenyér nem titkolt célja, hogy kilépjen a sörrel kapcsolatos állandósult közhelyek világából, és tekerjen egyet a megszokott hozzáállásokon, illetve agyonhallgassa a szokásos jópofa bunkóságokat. Az eleve nyilvánvaló volt, hogy nem egy meccsnézés közben…..
Vágó István a ma reggeli Mokkában jelentette be visszatérését: nyár végén indul új műsora, a Párbaj a TV2-n. Vágó tíz évig az RTL Klub csapatát erősítette, de miután régóta nem kapott új műsort, átpártolt a konkurens csatornához. A Blikk értesülése szerint a…..