Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Candy Anderson

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakat levele szerint a Decathlon elég szabadon értelmezi az ár feltüntetése dolgot. A vásárlónak feltűnt, hogy a pénztárhoz érve 1700 forinttal megdrágult a kiválasztott nadrág, ezt azonnal szóvá is tette az eladónak, aki erre manuálisan átírta a pénztárgépbe bevitt árat.…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Elvesztette az emberiség magyar halmazába vetett hitét a Parkoló Blog, ezért nem frissül tovább. 2,5 év alatt azért a Homárnál is több tahót sikerült összegyűjteniük, akik öntörvényűen felejtették ott autóikat, ahol éppen dolguk volt és vélhetően aztóta sem izgatja őket,…..
Candy Anderson 2009.03.04 12:22:54
@Pittykapitany: nekem is
Kem bankkártya-kálváriája még nem ért véget, de reméli, hogy ez a poszt segít a pozitív kimenetelben. Most ott tart, hogy az Erste Bank az előző hitelkártyáját elfelejtette törölni a rendszerből, ezért ha most újat akar, fizetnie kell. És nem is keveset. 24-én este egy CBA…..
Candy Anderson 2009.03.04 10:45:15
@mqqq: nem ettől függ, h kér e pin kódot... a termináltól függ, h melyik szolgáltató tulajdonába van. Pl az OTP-s terminál szinte egyik dombornyomott kártyához sem kér pin kódot. Ezért kell aláírni a teminszalagot minden ilyen esetben, ha nem kér pin kódot, mivel azzal bizonyítod, h te vagy a kártya tulajdonosa.
Candy Anderson 2009.03.04 11:11:04
@milyen_Péter?: igen, de amint mondtad, az egy junior kárty volt...nem business... a junior pin kódos, nekem is az van és énis postán akptam újat mikor lejárt a másik.
Vessenek véres hússal etetett kommentelők elé, de egész jól mulattam Gábor, a mosógépszerelő levelezésén Gáborral, az Öntevékeny Ügyféllel. A Homárnak nem nagyon vannak elvei, de ha mégis, akkor az ügyféllel szembeni szélsőséges udvariasságot alapvetőnek tartjuk. De attól…..
Candy Anderson 2009.03.03 16:55:13
@Impega: néha apum várja...:D:D:D
Candy Anderson 2009.03.03 17:07:17
@szemtanú - alibit nem igazol!: nem vagy:D ma te vagy a második aki gúnyt vél bennem felfedezni, pedig alaptalan rágalom :D
Candy Anderson 2009.03.03 17:27:02
@hatesz: lehet h nem akarja elveszteni az évi 3 ezret, de ha már rébeszélte volna a családot egy új és jobb mosómasára akkor annak szerelése is nyílván többe kerülne, tehát ő csak nyerne a bulin, nem?
A Homár legújabb kedvenc blogja a This is why you're fat, azaz Ezért vagy kövér. Az alig egy hónap alatt napi 150 ezer gasztrokatasztrófaturistát gyűjtő oldal szuperzsíros ételek fotóit gyűjti. Egyetlen hibája, hogy nem lehet kommentelni, egyedül marad az ember a beléjeszorult…..
Candy Anderson 2009.03.02 16:55:09
@a paraszt a fatelepről: nem hiszem, h más elmebeteg népcsoport kitalálna hasonló kajákat mint a csokis szalonna...van még pár ilyen kajájuk... amikor pillecukrot tesznek egy piskóta jellegű sütibe meg még negyven féle drazsét, alig kalóriadús :D
Így kell ezt. Polly pénteken írta meg panaszoktól hemzsegő levelét a Planet Sushi marketing vezetőjének, aki azon melegében mindent kérdésre válaszolt, majd kárpótlásul Torkos Hétfőt ajánlott az elégedetlen vendégeknek. Kedves Polly, Köszönöm levelét, nagyon tanulságos.…..
Candy Anderson 2009.03.02 10:43:37
A tegnapi Torkos Csütörök után volt, aki  nem bírta kivárni az emésztést sem, JGy is azon melegében billentyűzetet ragadott, és írt az Öreghalász Étterem vezetőségének. A féláras akcióról nem tudva egy hónappal ezelőtt foglalt asztalt törzshelyén, de a pincérek…..
Candy Anderson 2009.02.27 11:28:29
@Rékuc: neeem...torkos csütörtök= torkos sün-e?
Crit egész nap autóban ül és keresztbe-kasul járja a várost. A Homár a metróból nem látja, hogy milyenek az utak (csak hogy minden második háznál szarnak a járdatakarításra), de szerinte nyoma sincs annak a 80 hókotrónak, amit a FKFV munkábba állított. Azon morfondírozok…..
Maxi hiába fizetett 19 (és ugye nem 20) szál cigiért, a West azzal vigyáz az egészségére, hogy a cigik  felébe kevesebb dohányt pakol. Vagy a másik felébe rövidebb füstszűrőt? Tudom, hogy a dohányzás súlyosan károsítja az egészséget (rákot, halált, impotenciát…..
Candy Anderson 2009.02.24 11:31:11
@F.house: Az is biztos egy marha nagy homokszemtől lehet, h amikor kiveszem a cigit a westes dobozból akkor kb 1 cm dohány még azelőtt kihullik a cigiből mielőtt rágyújtanék.

Amúgy jelentek ma 2 hete, hogy nem gyújtottam rá! yeaaah
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..