Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gendermember

1 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid, de velős megemlékezés a Kultiról, és rövid de velős felszólítás arra, hogy mindenki menjen a picsába. Kötelező olvasmány...
petiBlog Nem kapsz levegőt? 2008.02.14 17:41:00
 Nem csoda.  Budapesten idén januárban pl. már 23 napon haladta meg az egészségügyi határértéket a levegő szennyezettsége. 31 napból. Szmogriadó persze nem volt. Mint ahogy azóta sem. Ugye, hogy nonszensz?  Pedig a levegő továbbra is minősíthetetlenül…..
gendermember 2008.02.14 17:35:20
Korábban is morogtam már egy sort azon, hogy a jelek szerint városvezetésünket a négyes metrón kívül semmi sem érdekli, pláne nem olyan világi hivságok, mint hogy sz*r a levegő (nem, nem csak simán rossz - azon már rég túl vagyunk), úgyhogy örültem, amikor Víztoronyőr kolléga…..
gendermember 2008.02.13 00:56:19
www.idokep.hu/?oldal=legszenny oldalon lentebb görgetve leírják a főbb szennyezőket, hogy mi miből jön és mit csinál.
A java belső égésű motorok számlájára írható, de az ózont pl fertőtlenítésre, fehérítésre és ivóvíztisztításra használjuk. A szerzők szerint messze a legtöbb gondot a közlekedés okozza, méghozzá igen változatos módokon.
mikvagymuk na tessék! 2008.02.06 10:01:42
Szmogstopra várnak a civilek:Csak a program létezik, de nem adtak pénzt • Három évvel rövidíti meg a fővárosiak életét a por (MNO.hu)..
Fantomtartozni nem csak a Centrum kft-nek lehet. Zsuzsi például egy balassagyarmati videotékától kapott egy tréfás levelet (hajtás után csekkolható), egy 9500 forinttal kiváltható félmillás tartozásról: 2008. január 2.-án a csatolt levelet kaptam Balassagyarmat mozijának…..
gendermember 2008.02.12 13:45:18
www.madachmozi.hu

A Madách Filmszínházban azért dolgozunk, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Ennek érdekében szívesen fogadunk bármilyen igényt, észrevételt. Kérdéseit, kéréseit a videotéka nyitvatartási idejében a mozi telefonszámán fogadjuk.

Levélcímünk: 2660, Balassagyarmat Bajcsy Zs. u. 8.
E-mail: madachmozi@madachmozi.hu
Telefon: 35/315-405
Földhöz ragadva Mozi I. 2008.01.26 20:55:00
Húúú, a mozi nagy varázslat. Vasárnap teli nézővel, ebéd után matiné, kötelezően valami orosz film. Leginkább a "Jégmezők lovagja", Szergej Eisenstein filmje, vagy szintén tőle a "Patyomkin páncélos", néha gyerekfilm, még mindig szovjet, jobb esetben a…..
Ahogy korábban is említettem volt, egy rozoga földúton közelíthető meg otthonunk, melyet az eltelt majdnem 2 év alatt sem sikerült megszoknunk. Nem sok derűre ad okot, hogy ez azoknak a szomszédainak sem megy, akik 6 éve lakói az utcának. Száraz időben kátyús, poros; esős időben…..
Orsi mindent elmond, mi meg némán lógatjuk a páncélos fejünket hozzá: A Soroksári úton található a Ferencvárosi malom, melynek szomszédságában eddig egy remek kis malomipari bolt üzemelt. Jómagam és sok-sok őrült otthoni kenyérsütögető ismerősöm szerettünk ott vásárolni,…..
Két akkord jó, négy akkord rossz. Úgyis a harmadiknál kezdődik a köcsög értelmiségi zene. Világítsuk meg tételünket négy válogatott gyöngyszemen keresztül. Az ugye világos, hogy az égvilágon semmilyen összefüggésben nincs valakinek a hangszeres tudása és az, hogy…..
Többen felhívták figyelmünket arra, hogy az idei Super Bowl egyik pöpec reklámfilmjében Jankovics Marcell Oscar-díjra jelölt, 1974-es animációs filmje szerepelt (mi is észrevettük persze, csak lassabban kapcsolunk), így jogosan merült fel a kérdés, hogy errőt tud-e vajon maga az…..
Az Audi a SuperBowl idejére időzítette R8-as modelljét bemutató reklámfilmjének debütálását. A gyönyörűen fényképezett filmben a Keresztapa híres, levágott lófejes alapjelenetét alakították át. A dúsgazdag főszereplő az ágyában ébredve valami furcsát érez, majd a…..
 Valahogy el van átkozva az V. kerületi Zrínyi utca. Az, amelyik pont szembe kapja a Bazilikát, nemrég sétálóvá alakították, és a Bazilika felőli oldala hirtelen tele lett butikokkal, kocsmával és pálinkabolttal. Na tavaly itt már becsődölt a Suitcase nevű kellemes…..
Tisztában vagyok vele, hogy politikai témáról írni kockázatosabb, mint a gumi nélküli szex Kelemen Annával, de a úgy éreztem, hogy az SZDSZ sokat vitatott csillagáról szót kell ejteni az addicton is. Bár csak lazán kapcsolódik ide, el kell mondanom, hogy én már a múltkori, a…..
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
Levetítettek a tévében egy 1987-ben készült, de eddig soha be nem mutatott Erdős Péter-interjút. Néhány név azok közül, akik a filmet a műsorban kommentálják, utána pedig kérdések és gondolatok, amik felvetődtek bennem a műsor közben. Boros Lajos: jelenleg irritáló…..
Az O története 1954-ben jelent meg egyszerre franciául és angolul. Azóta a pornográf irodalom alapműve. Hozzáférhető magyarul is, az Európa Kiadó adta ki 1990-ben. Íróként Pauline Reage jegyzi, aki nyilvánvalóan fiktív alak. Negyven évvel később, 1994-ben egy kutató akadt…..
gendermember 2008.01.23 00:41:57
A könnyűzene egyik leghíresebb számát eredetileg a Van Morrison vezette Them írta és rögzítette 1964-ben, tíz évre rá punk-klasszikus lett belőle. Egy alapmű evolúciója.   Them, 1964 Már az eredetiben együtt volt a szennyes vágy, a fojtott feszültség és az a…..
gendermember 2008.01.22 20:17:28
ezt a verziót találtam

Well she is around here.
It's around midnight.
Oh, she makes me feel so good.
She makes me feel all right.
And she got the name:
G, L, O, R, I...A. GLORIA, GLORIA, GLORIA.
It's spell. It's spell.
Gloria, Gloria, Gloria, I say Gloria. Yeah! Yeah!

She's around my house.
It's around midnight.
And she walks down my street.
She knocks upon my door.
(She's) climbing up my stair.
Can you hear it?
Knock upon my one more time door again.
She comes across my room.
I'm making this music.
And she kisses me on my belly.
Make me feel like some day.

And say our, hey baby, hey A baby.
Ah way baby. I come to, come to make love to you.
And say hey girl what's your name?
Said help me out different generate.
And the meantime while I play to you.
(She say)"you better call me, Gloria",
Gloria now, Gloria. Gloria.
Make me feel so good.
Ah you make me feel so good baby.
What more can I say?
You may add some voice.
That's all I say! Hey baby!

And of course I say woo yeah.
She shows me her thing baby.
I'm sure some people here got girl name Gloria.
Like Mitch Mitchell has a girl friend name Gloria.
I see that all happen.
You know we had a scene one night.
A pretty girl came around here.
She's driving a car out.
Her hair was 'ba' that long.
Anyway I see her walk up my stairs.
Walk to your room. And said,
Hey baby. I gonna make love to you.
Hey you pretty girl. Yeah!
You see I can't explain it.
Here we go. She's coming. All right!

Noel Redding also got a girl friend name Gloria.
He like bad boy we know all about this.
One time Noel Redding was playing with them.
She came in a distance.
And now we take a song for the bass man.
Showing that he appreciates her love.
You know she doesn't like home made scene.
Bad boy still love Kung Fu scene.
And while that was happening,
I look out the window.
Here came a man was all the glory grapes.
And here we are free them out baby.
You know we can get some girls.
And we lay back, speaking, smoking, and joking. Outside the man is coming.
It is so complicated, all everything.

I say hey Gloria.
I gonna got the hell outta here.
I say Gloria get out my room.
Start get the hell outta here.
I'm talking about G, L, O, R, I, A. GLORIA. GLORIA. Yeah yeah!
Make me feel so good.
Make me feel so good baby.
I'm talking about talking about talking about Gloria!
gendermember 2008.01.22 23:06:20
Volt már a teatörténelemben a tea elkészítésének sokféle módja, főzés, áztatás, forrázás; a legnagyobb szerepet a teán és a vízen kívül a következők játszották: teáskannákszűrős teáskannákteaszűrők (teatojások)teafilterszamovárbombilla (szűrős…..
A sherwood-i erdő haramiái közül gyermekkoromban Little John volt a kedvenc karakterem, Robin Hoodot valahogy minden olvasatban díszletszagúnak tartottam - és ezzel le is zárnám a kötelező tiszteletkört, ugyanis Nottingham a helyi vár falába / mellé épített, Ye Olde Trip to…..
Nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy forrásban lévő mustot lezárt műanyagpalackban forró erkélyen tartani petymegség, kezdő olvasóinknak talán mégis hasznos lehet Anna története, aki mégis megpróbálta. Olvasható kattintás után, vigyázzanak magukra! Kedves Homár!…..
Corey Delany 15(egyesek szerint 16) éves Ausztrál tini, csöpp házibulit tartott múlt szombaton. A srác nem szarozott, hogy egyesével felhívjon mindenkit, bulira invitálásképp, fogta magát és elküldött egy meghívót az összes myspaces ismerősének.. A haverok örömmel fogadták a…..
Szinte az összes klinikán elmondták már nekünk, hogy az alkoholizmus kis hazánk egyik legnagyobb problémája. Általában a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek mellett említik a nagy hármas tagjaként. Most a Wall Street Journal bloggere megosztotta velünk a John Hopkins…..
A Népszabadság cikke szerint a kirendelt védői rendszer átalakítását szorgalmazza a Magyar Helsinki Bizottság, miután vizsgálata a rendszer válságáról és a kirendelt védőkkel szembeni bizalomhiányról tanúskodik. Mondjuk ez a válság már az intézmény szabályozásába is bele…..
gendermember 2008.01.06 03:16:40
Van két ünnep évente, amikor megszaporodnak az utakon a józannak nem kifejezetten nevezhető autóvezetők, biciklisek, gyalogok. Az egyik a húsvét, a másik kitalálásához pedig valószínűleg elegendő egy ötvenet közelítő IQ. Az újév első napja valószínűleg előbbinél is…..