Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offos

1 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sunaking a 2012.01.28 21:48:00
a..
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
offos 2011.01.21 23:36:35
Mivel is kívánhatnék kellemes ünepeket mindenkinek, aki az ünnepek alatt is megtisztel azzal, hogy a blogra kattint, mint egy teljesen hülye évvégi reklámmal? A Stella Artois hirdetése épp megfelel a feladatnak, hiszen a Rudolfot egy sörre becserélő Télapó pont megfele a célnak,…..
offos 2010.12.25 01:24:52
Update: Táráráááám! A szerencsés nyertes a Glenfiddich játékán ezen a héten davez lett, aki bőségesen termelte a kommentekben a fősorjavaslatokat. Ezúton ürítem poharam az egészségére, egyúttal megkérem, hogy küldje el nekem holnap az adatait, hogy továbbíthassam azokat a…..
Update: Tárárááám! Kisorsoltam a játék nyertesét! Nem más az illető, mint Rewriter, a miazhogy.blog.hu  gazdája, aki a következő hozzászólással örvendeztetett meg bennünket: Gazdálkodj okosan - Az agrármarketing centrum támogatásával, A legkisebb is számít - Tesco. A…..
Az egyik szemem sír, mert a Hellel nem sikerült még zöldágra vergődnöm az idei együttműködés kapcsán, a másik viszont nevet, mert többen jeleztétek, hogy elvonási tüneteitek vannak, és szívesen fejtenétek már a régi jól megszokott reklámrejtvényes feladványokat. Csak…..
addict Írj egy Class dumát! 2010.01.19 17:30:00
Egy kis minipályázatot írnék ki a Class FM meglepő poszterére építve, amelyen valamilyen okból kifolyólag szabadon hagyták a logófejű alak szövegbuborékát. Lehet, hogy eleve nem is akartak odaírni semmit, vagy csak nem jutott eszükbe egy class duma sem, de az is lehet, hogy egy…..
Ez alkalommal a corbis képügynökség magyarországi képviselője a Red Dot kapcsolódott be a reklámrejtvény játékba, aminek eredményeképpen maga a feladvány is átalakult egy kicsit. Ezúttal ugyanis nem az a cél, hogy megfejtsük az eredeti reklámot, hanem az, hogy a megadott stock…..
Fél szemetek mindig az addicton legyen, hogy ha valami szemrevaló reklámfeladvány szemet szúrna nektek, akkor egy szempillantás alatt lecsaphassatok rá. Szokásainkhoz híven, most is szemrebbenés nélkül beírhatjátok a legszemtelenebb fősorokat is, aztán meg szemezgethettek a többi…..
Update: Na kérem! Ezennel kihirdetem az újabb kör nyertesét, aki nem más, mint Chalabre, aki már annyi poént szórt be a kommentkbe a rovat indulás óta, hogy már rég kijárt volna neki egy nyeremény. Örülök, hogy hozzá kerülnek a Hell ajándékok, már amennyiben elküldi nekem az…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
Update: Az augusztusi hosszú hétvége miatti kis csúszással ugyan, de megvan ennek a játéknak is a győztese, aki nem más mint santinocorleone, akinek gratulálunk. Küldje el fejvesztve az elérhetőségét, és mennek a helles ajándékok! A feladvány a ninjás PS2 játék volt, ahogy az…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
Ezen a héten egy újabb hirdetőt köszönthetünk az addicton, akik éppen megfelelőnek találták a blogot arra, hogy bemutassák magukat, illetve terméküket nekünk. Ez a cég nem más, mint a Wardrobe Média, aminek nevében már benne is van maga a termék, ami nem más, mint egy…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Update: A térdelő hölgy mögött álló fekete alakos print nem más, mint a nálunk a per óta már Metropol néven futó ingyenes napilap megbízásából készült, és azt hivatott demonstrálni, milyen az, ha mások irányítják a véleményedet. A képre kattintva előbukkan az eredeti…..
Update: Ma, amikor éppen a Weedsről és a marihuána történetéről volt szó a blogon, mi is lehetne stílszerűbb ajándék a reklámszemlén, mint egy spangli formájú gyertya. Ennek boldog tulajdonosa Budabitch lett, aki a legközelebbi munkahelyi szülinapon már ezeket teheti fel a…..
Update: Bár ezen a héten a feladatválasztás nem bizonyult maradéktalanul jónak (mondhatnám azt is hogy szar volt, de az nem hangzana profinak), azért így is szép számú tipp érkezett. A megfejtők közül a szerencse és a random.org ezúttal Bravo Bateman nevű kedves barátunknak…..
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..