Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnHenry

3 bejegyzést írt és 2241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most memória és memóriafejlsztés témakörében szeretnék Veletek megosztani egy érdekes olvasnivalót:   A madraszákban - csakúgy, mint más muszlim iskolákban - bevett szokás volt az állandó ismétlés, mely a memorizálást segítette. Neves jogi szakértők úgy emlékeztek…..
Néha hallani róla, semmi hype, de rosszat sem szoktak róla mondani. Próbáljuk be, hátha ez a tuti. Ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal álltam neki a vásárlásnak, amikor kinéztem a Thl 5000 helyettesét. Szériahibának tűnik a 4000-nél és az 5000-nél is, hogy egy idő után kevésbé lesz érzékeny a…..
Fiatal huszonéves vagy, aki boldogan éli az életét. Nincs súlyproblémád, bármit megehetsz, amit csak megkívánsz. Nem kell oda figyelned az étkezéseidre, mert sosem okoztak gondot. Vékony, sportos alakod van, aki után megfordulnak az emberek. Egyre jobban telik idő, elmennek feletted az évek,…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
JohnHenry 2015.02.04 19:59:35
@Zalaba_Ferenc: Harmadik tipusút a Tabán moziban láttam először, tévéképernyőre kifejezetten nem való film :)

Én amúgy a Star Wars 4-5-6 *eredeti, vágatlan, mozis* verzióit nézném meg újra mindenféle digitális felújítás és egyéb baromságok nélkül.
2014. december 18-án az Európai Unió Bírósága (EuB) egy dán bíróság által elé terjesztett kérdésekre válaszul kimondta, hogy habár sem az alapszerződésekben, sem az Európai Unió Alapjogi Chartájában nincsen védve a túlsúly, mint hátrányos megkülönböztetési alap, az…..
K report Windows update 2015.01.27 17:22:45
Isten lássa lelkem, nem szoktam bántani a Microsoft operációs rendszerét, mert igazából nincs miért. Windows 7 –et használok, (gyári, full legal, a géphez vettem anno) jön – megy – világít, teszi a dolgát, így ez idáig tényleg semmi okom nem volt a panaszra. Tekintve…..
JohnHenry 2015.01.28 11:00:19
@The Skizo: te is valami sufni barkácsoló vagy, annak is iszonyat béna.
Sorozatunk nyitórészében a Coca Colát és a Pepsit eresztettük egymásnak és némi huzavona után azt is kiderítettük, melyiket bírjátok jobban. Sokkal jobban! Most folytatjuk a megosztó kérdések prezentációját, ezúttal a gyorséttermek világába kalauzolunk el benneteket. Ha…..
Egy január 8-án feladott, nem különösebben érdekes álláshirdetés szakította szét a szlovák webet. Pedig nem gondnokot kerestek egy csendes-óceáni szigetre, ami minden évben tömegeket vonz, hanem logisztikus–közgazdászt egy nem belvárosi, de még mindig elég jó címen székelő vállalathoz. Öt napig élte…..
JohnHenry 2015.01.18 13:36:29
@Alick: 10-20 éve még nem is volt szlovákia :D
  Manapság a kormánypárti gyűlölködés kap leginkább helyet a mainstream sajtóban, de ne higgyük, hogy a másik oldal jobban teljesítene a kérdésben. A kormányellenes Facebook-oldalak kommentelői kultúráját ismerjük, de van példa érdekességekre a mainstream ellenzéki…..
A híreket talán mindenki ismeri: a szilveszteri buli, amelyhez a nevét a Music Fm adta, botrányosra sikerült, sérülések, lopások és óriási kommunikációs katasztrófa jellemzi. Nem szeretem az ilyen túlzásokat, de január másodikán talán nem túlzás elsütni: ez az év…..
Ahogy elnézem a tüntetők bizonyos szervezeteit, csoportjai, bizonyos blogokat, és bizonyos hozzászólásokat, a középkori parasztfelkelések jutnak az eszembe. A parasztfelkelésekkel mint olyan mozgalmakkal példálózok, amelyek elkeseredettek voltak, de nem vitték sokkal előrébb a…..
Bob Iger, a Disney-birodalom feje stílszerűen kezdi a jövő évet, hiszen ő már tudja, hogy 2015 nem kis részben az új Star Wars-trilógia nyitódarabjáról fog szólni. Iger a Fortune magazin januári számának címlapján (és belső lapjain) pózol az újjáépült Millennium…..
Hetente 50 ember hagyja ott Lázár János tárcáját - tudta meg az Egyenlítő blog kormányzati forrásból. Áll az egész rendszer, totális a káosz. Senki nem mer aláírni semmit, így az apróbb ügyek is több esetben helyettes államtitkári szinten dőlnek el. Nagy a fluktuáció a…..
Szinte sutyiban újra alkalmazni kezdte a Wizz Air azt a céget, amely pár hete még a botrányos utasszívatásban jeleskedett, majd a sok reklamáció hatására megvált tőle. A Budport újra akcióban, de tapasztalataink szerint valóban visszavett a szigorból. A csomagmérő kisiparosok…..
JohnHenry 2014.12.23 13:25:19
@György Balog: jó vicc, fel is írom magamnak :) b-a-l-o-g-gy-ö-r-gy
Bréking: A Fidesz elérte a magyar politikai vicc újjászületését, amihez azért elég rendesen kellett kalapálnia a népet az utóbbi öt évben. Lassan olyan jellegű vicckultúra kezd kialakulni hazánkban, mint amilyen a Rákosi- vagy a Kádár-korszakban volt jellemző. A nép egyszerű…..
Megígértem, megteszem. Gazda Albert szokott jó publicisztikákat is írni. Néha ugyan nekem nem a szívem csücske, de néha meg nagyon bejön.  Nemrég végigfutottam pár írását cink.hu-n, és ezúttal nagyon is megérte. Elsőként A Fidesz végnapjai-t. Szerintem érdmes az egészet…..
Azt tudjátok, hogy miért büntették meg a japán origami művészt Magyarországon? Most persze mindenki azt várja, hogy válaszoljak, de csak azért sem fogok. Az effajta viccek pedig sohasem maradhatnak nyitva, a feszültség csökkentése érdekében meg kell válaszolnunk. Így van ez…..
JohnHenry 2014.12.12 22:29:39
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
JohnHenry 2014.11.27 22:13:16
@Hefe: japán kollaboráns? Yip Man? jesszus, te tényleg hülye vagy.
JohnHenry 2014.11.27 22:15:43
@Skatulya bácsi megmondta: dehogyis, Hefe poszterei voltak azok, ő itt az istenkirály.
JohnHenry 2014.11.27 22:17:45
@Hefe: mondok neked egy hipszteres szöveget: már akkor wing chun-t tanultam, amikor te még meg sem születtél.
Az őszülés folyamata régtől fogva érdekli az emberiséget. A hófehér hajkorona látványa önkéntelenül is tiszteletet parancsoló, tekintélyt kihívó lehet; talán nem véletlen, hogy a mesékben, csodás történetekben a bölcs, sokat látott és sokat megélt személyeket,…..
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Ha komolyan gondolta Kamu Miska azt, amit tegnap benyújtott, akkor ezek a narancslegények tényleg nem szarral gurigáznak. A nagy külföldi kiskerláncok régóta tartó molesztálása úgy tűnik, gyilkossági kísérletté fajul, többfrontos támadással most már azt üzenik a fiúk a mocsok…..
JohnHenry 2014.11.19 11:37:46
@$$$=$$$: régi tévhit/hazugság, hogy említett országokban semmi nagyobb üzlet nincs nyitva vasárnap :D
JohnHenry 2014.11.19 11:39:52
@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: ebben az országban mindig a feljelentőt veszik elő.
Csütörtökön egy meglepő indokkal mondott le posztjáról Yishan Wong, a Reddit vezérigazgatója. Wong két éve vezette a közösségi hírportált. A Reddit egyik befektetője, Sam Altman szerint a vezető és az igazgatótanács nézeteltérésbe keveredett a vállalat irodáinak…..
Az orosz elnök egyfajta derűvel kezelte a G20-csúcsról idő előtti távozásán sopánkodókat. Tisztelettel beszélt az ukrán államfőről, noha a Donyec-medence orosz lakosságának kiéheztetésére és kivéreztetésére készül a kijevi hatalom. Az elnök elégedett volt a G20…..
JohnHenry 2014.11.16 22:55:20
Az elmúlt napok egyik legfontosabb eseménye volt, hogy a Tényfeltáró Újságírók Nemzetközi Konzorciuma megszerzett és nyilvánosságra hozott olyan dokumentumokat, melyek szerint Juncker, az Európai Bizottság jelenlegi elnökének komoly munkája van a nagy multik…..
JohnHenry 2014.11.16 14:06:20
Az egyelőre nem világos, hogy a takarító Terike csak szóban tudja-e majd fegyelmezni a másodéves Zsoltit, hogy az elsős Vivien blúza alatt matasson a lépcsőfordulóban, vagy esetleg gumibotot is kap az erélyes fellépést elősegítendő. Az egyetemistákról köztudott, hogy nappal…..