Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WiseLady

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghívlak benneteket a konyhámba. Van egy szép nagy étkezőasztal, akad elég szék. Főzzünk, együnk, beszélgessünk, éljünk. Az ételek finomak, ti is elkészíthetitek, nem fogtok csalódni.Érezzétek magatokat otthon!..
Mik derülnek ki ... 2005-ben az Arénában lépett fel Marilyn Manson. A koncert ellen egyesek tiltakoztak, mivel szerintük Marilyn Manson a Sátán földi helytartója ... Az egyház szerint, aki részt vesz a koncerten, az valamilyen módon a Sátán mellé áll. A Manson-ellenes kampány…..
Már az elején szeretném leszögezni, hogy alapvetően semmi bajom nincsen se a Petával, sem annak alapvető célkitűzéseivel. Sőt! Én is imádom az állatokat, és ha nem is mentek meg minden nap pandákat és koalákat a kipusztulástól, de még csak vegetáriánus sem vagyok, azért…..
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
WiseLady 2009.02.18 17:40:37
@laspalmas: "Feri amúgy jól számol, kb. 2050-re fog talpraállni az ország. "
KSH népességelőrejelzés szerint 2050-re Mo 20-60 év közötti korosztályának több mint a fele lesz cigány. Ők fogják talpra állítani? Majd keményen dolgoznak Gy tesvír vezetésével? Vagy hogy?