Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ech

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Orbán avat 2012.11.10 12:29:59
Orbán Viktor megint gyárat avatott, ilyenkor általában a fejébe száll a szénsav és vicces elszólások kíséretében távozik belőle. „Ma ezen a földgolyón egyetlen ember sincs, se Brüsszelben, se Budapesten, aki meg tudná mondani most, milyen lesz a 2014-es…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egy új, ígéretes témában készülő sci-fi sorozatot túl hamar levesznek a képernyőről, megfosztva ezzel (még ha néha csekély számú) követőjét attól, hogy a story kiteljesedjen, minden szál elvarrásra kerüljön. Az elmúlt…..
Idézetek Magyarország Alaptörvényéből:I. cikk(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.VII. cikk(1)…..
   Egy hete ilyenkor még azt találgattuk, ki mit vesz fel az Oscar estéjére, melyik film viszi haza a legtöbb szobrocskát, kinek melyik testrésze villan ki...(persze, Angelina lábával nem számoltunk, meglepetésként ért bennünket..). Mindenki máshogy készült ugye a…..
Ha olvasatad az index.hu felhívását és megtaláltad a megfelelő URL-t, akkor erre a bejegyzésre jutottál. Itt meg kell találnod egy kódot, amit ha megfejtesz, az email címet kapod eredményül, melyre a CV-det várjuk. A kódot igyekeztünk "stílusosan" elrejteni.Továbbá, ha…..
Örülünk, Vincent? Einstand 2011.12.16 19:00:00
A kormány (pillanatnyilag) 320 milliárdos lyukat tömköd. Például a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradók (mintegy 10 ezer ember) 10 %-os munkavállalói járulékának átirányításával foltozná a — maga ütötte — lyukat. Sőt, szemet vetett a maradók 250–300…..
ech 2011.12.17 10:59:59
@hüjehalyó: osztrák devizaszámla, forintban
Michael Knight El lehet menni 2.0 2011.01.02 13:59:00
Szankciókat követel a magyar kormány ellen az Európai Bizottságnál tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt. Kíváncsi vagyok, hogy Szijjártó, Kósa, Matolcsy vagy maga Orbán…..
ech 2011.01.03 05:42:23
@mingyá beszólok!: És te kitől veszel autót, mobiltelefont, számítógépet meg úgy nagyjából mindent?

Béla bácsitól a kis- és középvállalkozótól?

Lehet szidni őket, köszönik szépen, jól megvannak. Nélküled is, OV nélkül is, Magyarország nélkül is.

Úgy tűnik iparunk, mezőgazdaságunk, kereskedelmünk nem versenyképes a multikkal.

Mégis mit szeretnél: egy bank, egy élelmiszerlánc, egy "háztartási bolt" legyen? Volt már ilyen? (költői)

Lehet érdemes lenne észrevenni, hogy "azok az idők" elmúltak.

21. század, globalizáció, piacgazdaság.
Ezek vannak most.
ech 2011.01.03 05:42:23
@mingyá beszólok!: Jah és a bérszínvonalról:

Amikor jelentkezel egy állásra (multihoz vagy nem multihoz mindegy) az első kérdések között van a "Mennyit szeretne keresni?".

Itt is a kereslet-kínálat dönt (ezt már leírtam ide egyszer). Akinek ez nem elég az legyen élelmes...

Lehet jó pénzt keresni a környező országokban, csak észre kéne venni, hogy nincs már vasfüggöny. EU van!
ech 2011.01.03 10:36:38
@Toporodottordog: Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Anno Feri a zsebbefizetős vállalkozóknak mondta, hogy menjenek. Viktorék most a multiknak mondják (de persze nem nyíltan). Sajnos ha a multik mennek, akkor az embereknek is meg kell gondolni, hogy velük tartanak-e?

A multik húsz év múlva is meglesznek. Tegyük fel a kérdést magunknak: Hol lesznek Viktorék húsz év múlva?
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
ech 2009.09.03 12:44:56
Képviselő Funky Zártkörű klub 2009.08.24 19:29:00
Kaptunk egy igen szórakoztató levelet, aminek ráadásul jelentős része minden bizonnyal igaz. Mielőtt azonban rátérnénk, szeretnénk három igazi csemegét megosztani nyári, szerencsésen politikamentes álmukból mostanában ébredező olvasóinkkal. Először is egy fantasztikus…..
Az alábbi eset tipikus példája a birtokvédelemmel való visszaélésnek. Régi kérdés, ki a kiszolgáltatottabb, az albérlő vagy a bérbeadó? Szia Zugügyvéd,mit tehetünk?????kiadtuk a lakást ami a nevem van decemberben. mivel a lakbér fizetése állandóan késett, ezért szóban…..
Lenéztem az óriási pillérek közt derengő mélységbe, arcomat megcsapta a föld gyomrának hidege, és tudtam: metrót fúrni lélekemelő és mágikus tevékenység. Olyasmi, mint felépíteni Stonehenge-et vagy megrajzolni a Nasca-vonalakat. Monumentális, a létezés peremét érintő…..