Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titanova

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbeszéltem öreg Biszbasz barátommal, hogy idén Magyarországon nézzük az olimpiát. Biszbaszról annyit kell tudni, hogy elég messziről érkezett, az ókori Görögországból, régen nagy sportoló volt. Szimpatikus srác, tetszenek neki a magyar lányok, Budapest fantasztikus, és azok a…..
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
titanova 2012.03.15 12:42:33
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
titanova 2011.02.18 00:22:21
Te nagyon el vagy tévedve, kedves Árpád!

Tényleg azt gondolod, hogy a médiatörvénynek vannak politikai céljai (is)? Ha igen, akkor jól gondolod.

De tényleg azt (is) gondolod, hogy ezek a politikai célok "büntetni vagy korlátozni a kormánykritikát"? Ha igen, akkor bevitted magad (is) az erdőbe a nagy hiszti és szolidáris rettegés közepette.

Úgy gondolod, hogy a ti rezervátum-blogjaitok, meg az atv, klubrádió homokozói vagy a nyíltan elkötelezett Népszabó és Népszava, 168 óra és Hírszerző hasábjai (undsoweiter) olyan súllyal bírnak, hogy célpontok lehet(né)nek? Kapaszkodj meg, kedves Árpád, egy lófaxot!

Itt bizony a kilenc év és az egyszínű testület a lényeg, két stratégiai céllal.

Az egyik: a közszolgálati média "kézben tartása" (fujj!) --- nem durvábban (mert hogy az nem hatékony), mint a ballib csinálta, de a másik oldallal való fárasztó és hosszadalmas "kéz kezet mos" alkudozások nélkül.

A másik: a két nagy kereskedelmi csatorna semleges mezőbe terelése --- az nem fordulhat többé elő, hogy az egyik hírműsorai (főleg)a szocik (TV2), a másikéi pedig (főleg) a libbantak (RTL Klub) szócsöveivé váljanak. Még egyszer: nem kell, hogy átálljanak, bőven elég ha nem húznak egy irányba.

Ti meg akkor és azon nevethettek törvénnyel vagy törvény nélkül, amikor és amin úri kedvetek tartja. A Mari néni kedélyállapotát nem tudjátok befolyásolni, következésképpen Orbánékét sem.

Szóval, egy csöppnyivel több szerénységet, ha kérhetnék. Nemcsak a világ, még ez az elcseszett törvény sem körülöttetek forog.

És valóban, az ország nyert. De nem most, hanem amikor (mikor is? érdekes lenne eltöprengeni, hogy választ kapjunk erre a kérdésre --- én legalább is nem tudom a választ) ez a helyzet kialakult.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a hisztiző, "nyugaton följelentgető" ballibnek önkezével sikerült a "korrupt" mellé egy másik (tapintatból nem pontosítanám, milyen) bélyeget a saját homlokára sütnie.

Na, akkor bontod a pezsgőt?
 A kormány válaszolt Neelie Kroes, uniós médiabiztos levelére. A biztos a médiatörvényekkel (a médiaalkotmánnyal és a médiatörvénnyel) kapcsolatban három problémát vetett fel. Egyrészt a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének kiterjesztését a lekérhető szolgáltatásokra, azaz az internetes…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
Van annak valami diszkrét bája, amikor az MSZP a kurucinfóra hivatkozik és egy ott nyilvánosságra hozott hangfelvételre alapozza kampányának finisét. Mindenesetre a Haza legigazabb demokratája, maga Gyurcsány Ferenc hívta össze a Fidesz székház elé az aggódó tömegeket…..
Bagoly mondja...?  Netalán az MSZP-nek is meg van a maga "kis" adatbázisa? Úgy látszik az szocialisták is bűnben fogantak (plusz abban is éltek, és rohadtak szét), igaz Feri?..
Várható volt, hogy csak órákban lesz mérhető a válasz a Kubatov videóra. Hát megérkezett: Ugyanezt egyébként már négy éve is eljátszották egyszer, csak akkor még Excel táblákat vágtak egymás fejéhez, most meg már online crm adatbázisokból dolgoznak. Hiába, fejlődik a…..
POLISZ Korrekt... 2010.04.08 21:09:00
A fagyi visszanyalásának két eklatáns példáját láthattuk a héten. Először a Bayern München ejtette ki brit korrektséggel a nagy MU-t. Nagyon örültem ennek. Régóta a bögyömben voltak már az angolszász arroganciájukkal, és azzal, hogy a foci=pénz felfogás zászlóshajója…..
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
titanova 2010.04.05 23:47:56
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
titanova 2010.01.23 15:47:33
Nem szeretek más tollával ékeskedni, de most mégis.

Ezzel is kellene valamit kezdened, Árpád (már ha legalább olyan komolyan veszed magad mint térító-felvilágosító buzgalmadat):

" levee ·
www.nemzetiliberalis.net 2010.01.22. 14:00:29
Árpád, az, hogy az intézményesült vallásosságról mit gondolsz, a te dolgod. Én hiszem, hogy ebben az országban szólásszabadság van, úgyhogy engem ez a poszt sem zavar. Csak mondjuk csalódást keltő módon nyilatkozol olyan dolgokról, amely leginkább az egyének magánszférájába tartozik. Lehet szidni a katolikusokat (csak már baromira unalmas, akárcsak a foci), elő lehet hozakodni a pedofil-kártyával, amiről talán te magad is tudod, hogy fel van fújva és túl van lihegve. Ez csak azért furcsa, mert máskor pont az ilyen általánosítások ellen szoktál felszólalni.

Az, hogy valaki istenhívő, lelkiismereti szabadsága, márpedig sértő és direkt provokáló, ha valakik a reggeli rádióműsorban ilyeneket böffentenek be. Kész, punktum. Iszonyat taplóság.

Ennek ujjongani tudod milyen? Mint amikor valaki a saját, buta viccén nevet, de más nem. Pont ilyen."
w Nem reformálni több mint hiba 2009.11.11 11:10:00
Az MDF befogadja a szeplőtelen múltú liberálisokat, de nem vállalja fel a melegjogokat és a könnyűdrogokat. Bajnait nem igazolnák le Bokros mellé, de a válságkezelést eredményesnek tartják, sőt reformokkal párosítanák. Beszélgetés Herényi Károllyal, az MDF…..
titanova 2009.11.13 01:02:09
@okostojgli: És erre a köztiszteletben álló, noch dazu közkedveltségnek örvendő Bauer & Co. rémlátomásos víziói jelentik az adekvát eszközt... Ébresztő, demokraták!
w A költő visszatér 2009.11.02 11:08:56
  Gyurcsány megszólalt végre, és olyan, mint volt. Mármint amikor elkúrta...
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
w A ló elszállt 2009.03.30 15:34:33
  Nekik szólt az őszödi beszéd eredetileg. A demokratikus Magyarország legnagyobb hatású szpícse lett, csak épp nem úgy és nem azok számára, ahogy Gyurcsány tervezte. Tévéfoglaláshoz, randalírhoz remekül bevált. Az úgynevezett szocialisták meggyőzéséhez nem volt elég.…..
titanova 2009.03.31 00:46:13
@navera: Na, azért egy kis demagógiáért te sem mész a szomszédba.
Mert hogy -- mit tesz a nagy Ég --, pontosan tudod, melyik pártnak ki a ME-jelöltje, amikor leadod a szavazatod...
Ponyimajtye?
titanova 2009.03.31 01:13:06
@Tóta W. Árpád: Fogom, de azért nagy általánosságban az ilyen váltás eléggé atipikus.

Más: Gyurcsány szándéka szvsz már eredetileg (2004-ben) is a maszop modernizálása lehetett, de megnyerendő a választást ezt is jegelte a lázas kormányzati semmittevés közepette.
2006-ban viszont valóban neki akart ugrani. És szerintem nem lehet csak az őszödi szivárgásra, a fityisz "aknamunkájára", a szoci őskövületek faxságára, meg a Föld tengelyének ferdeségére (undsoweiter) hárítani a felelősséget a "reform"-káoszért. Előbbiek okán konzekvens -- ahogyan Bokrosnál írtad, a fogaskerekeket és az őket hajtó rudakat is láttató -- programok maradhattak volna félbe vagy teljesen el, és nem azok, amelyek végül valóban félbe- meg elmaradtak: Gyurcsány naponta, de legalább is hetente változó, egymást is kioltó agymenései.
Summa summárum: Gyurcsány ambíciójához, párt-, ország- és világmegváltó szándékaihoz a kedvezőtlen körülményeket figyelembe véve is KEVÉSNEK BIZONYULTAK A KÉPESSÉGEI.
Ezt azért ki lehetne (és kellene) szerintem mondani.
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
titanova 2009.03.21 00:58:47
@wagabound: Szociális renccccerváltás.
Tecccccik emlékezni? Ha igen, akkor miér' teccccccik faxságokat kérdezni?
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
titanova 2009.03.15 12:00:13
@Rittyentett Hőzönbőzön:

Hsz-ed kapcsán -- kérlek ne vedd zokon -- üzenem TWA-nak: erről regéltem az első hozzászösszenetemben.

De ugyanígy üzenhettem volna sok más beíráshoz csatlakozva --- szerencsére...
titanova 2009.03.15 16:30:29
@Foltos Gatya: Bizony mondom -- pedig gyűlölöm a madárbél-jóslást -- TE IGENIS EL FOGSZ MENNI, ama kisebbség oszlopos tagjaként, amely igazolni lenne hivatott a TWA-tételt.
Ám azok lesznek többen, akiket a tiédhez hasonló, empátiától, toleranciától, mértéktartástól átitatott kirohanások, sem az ügyeskedő, finom, "értelmiségi" manipulációk nem tudnak már rábírni a patással szembeni protest-szavazásra.