Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bango skank

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a dolog nem játék, nem olcsó, fillérekből beszerezhető vacak, küszöb alá csavarozható neon, hanem tisztességes minőségű, 73 ezer forintos termék. Nappali menetfény és kanyarfényszóró egyben. A tesztjét elolvashatod itt. Nem kell kendácsolni, nem kell blankolni vagy…..
Hány ilyet mondjak? Még akkor is bele lehet tenyerelni egy hasonló történetbe, ha az eladó tiszta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Slovakiaring, Dunaszerdahely, TC-pályanap. Közel hat kilométernyi pálya, hajtűk, dombok, húzós, hosszú ívek, három hosszú egyenes, a célnál konkrétan hosszabban, mint a Hungaroningen. Profi pálya, profi időjárás, profi szervezés - utóbbiért ezredszer is óriási köszönet a…..
Két hete én is vitába keveredtem egy bevásárlóközpont parkolójában egy sráccal, aki úgy rámparkolt, hogy nem tudtam volna kiállni, ha nem jön vissza az autójához. Pedig előtte talán fél perccel és néhány kormánymozdulattal tovább tartott volna rendesen beállni. Nem egyedi…..
Belsőség A japán belpiac csodái 2011.11.23 18:10:00
Nagy Tibor olvasónk Japánban járt, ami számára maga a nirvána, hiszen a régi japán autók nagy szerelmese. Természetesen annyit fotózott, amennyit csak bírt és tényleg érdekes, kicsit ufószerű dolgokat látott. Fogadják szeretettel képeit, megtekinthetők a képre kattintva, a…..
bango skank 2011.11.23 19:49:20
@huleaks: ezt akartam kérdezni én is
bango skank 2011.11.23 20:37:34
@Zsozé_: ez volt a szabvány, de nem tudom miért
Nem elég, hogy jó áron adják és műszakilag is rendben van, még szép is legyen? ..
Először talán a 2010-es OT Expón nyomták a kezünkbe, a nagy zűrzavarban és hajtásban nem is értettük, mit keres nálunk ez a lap és egyáltalán, mi ez? Aztán belelapoztunk, körbejárt és akkor még megmosolyogtuk a kicsit kezdetleges és egyszerű DTP-t, a helyenként rossz fotókat…..
...a Mercedes-Benz Magyarország meghívott minket egy bemutatóra. Mivel csak a közeli Bécs volt a cél, így az újságíró-hordát kisbusszal vitték ki a tetthelyre. Ez idáig rendben is van. Egy nappal az indulás előtt - késő délután - kaptunk egy e-mailt, melyben közölték, hogy…..
bango skank 2011.10.17 18:05:33
@Bambano:
valaki feltalálta a spanyolvigaszt
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
bango skank 2011.09.27 07:54:25
bango skank 2011.09.27 08:03:01
@utalok minden motorost:
egyrészt valamivel közlekednie kell.
másrészt ha szerkezetileg veszélyes ponton nincs rohadás, akkor csak te fosol miatta feleslegesen, az meg a te bajod.
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Sokszor puffogtatott sztereotípia, ráadásul már nem is nagyon menő az ebben még anyag volt-frázis. Persze, minden bizonnyal. Volt. Azóta azonban sokat változott a világ, iszonyatosan megnőttek a vásárlói igények és jóval többet is autózunk. Ennélfogva az autó, mint termék…..
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
bango skank 2011.07.05 19:07:03
@Bambano: az nem kézifék hanem rögzítőfék, és ha használod nem rohad be.
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
bango skank 2011.02.08 19:16:35
@gelsystem:
Az oké hogy ne te legyél már a hibás, de azt is mindenki tudja hogy ami nincs lelakatolva, odahegesztve, egybeöntve vagy egybeépítve azt ellopják.
Az EU-elnökség idejére több mint kétszáz prémiumautót szedett össze a Külügyminisztérium, aprópénzért. Vélemények az azonos című írásunkról...
bango skank 2011.01.21 08:16:47
@záporjózsi: akkor cng-s ikarus is lehetne
bango skank 2011.01.21 08:22:58
@záporjózsi: nem muszáj újnak lennie :D
bango skank 2011.01.21 08:28:15
@záporjózsi: jó lesz a 280-as is, szép békávékékben
Kaptunk egy rakás dobozt tesztelésre a Bburago-importőrtől, volt, aki a könnyebbik végén fogta meg az öntőformát, és a papír feltépése után máris kész autóval berreghetett, én látatlanban a Mercedes SSK-t választottam. Aztán rájöttem, hogy az 1/24-es, tehát elég nagy…..
bango skank 2010.12.15 12:18:37
Jókat mulattunk a szerkesztőségi flotta SEC-ének tulajdonosának motoros karrierjét megörökítő íráson. Bár ő nem biztos, hogy ugyanilyen érzelemmel állította fel motorját bukás után a pálya széléről. De ő felállt, s általában vissza is szált a nyeregbe. Egy Hyundai…..
bango skank 2010.12.11 13:11:19
Régen látott atyám nehézgép-kezelőként űzte egykor az ipart, így apró gyermekként a hétvégeken egy Poclain markoló volt a mászókám. Talán ebből származik a buszok és kamionok iránti vonzalmam, ami a gyerekkorra sem múlt el. Így természetesen nem mondhattam nemet Sipos…..
bango skank 2010.11.12 16:26:35
@Leadfoot:
az a zene része. ezen a videón az eredeti szám van, a filmre pedig átdolgozták egy kicsit, de mindkettőben benne van.
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Teljesen spontán jött az ötlet, rutinos OT Expo-járó barátunktól kaptuk a tippet: csináljunk hangversenyt pontozással! Hiszen a legjava csak most jön, mikor a sok csillivilli verdát beindítják a csarnok előtt. (A galériában Papp Tibi fotói, folytatódhat a fotó-topik). Nem kellett…..
Bár sokat foglalkoztunk vele, mindenképpen kellett legalább egy rövid, tisztességesen leforgatott összefoglaló. Íme, itt van, ez az, de... ...a java még csak holnap jön. Ad hoc és instant szervezett hangértékelő versenyünk, melyben a frissen a csarnokból kitolt autók hangját és a…..
bango skank 2010.04.20 20:45:12
bango skank 2010.04.20 21:27:45
Az Oldtimer Expo harmadik napja is jól kezdődött. Ilyenkor, reggel még tart az otthoni hideg zuhany utáni sokk, az ember friss és szinte boldogan esik neki ismét a 12 autó polírozásának. A KGST-s gazemberek mindenféle külföldi valutával (többek között trinidadi dollárral is)…..
bango skank 2010.04.18 17:42:07
bango skank 2010.04.18 20:34:11
@somlói galuska:
kösz, semmi különleges, fuji s5600.
bango skank 2010.04.18 21:47:37
@KuKori: egyiket sem szerkesztettem, kivéve az utolsót, de az hdr. és azon amúgysem autó van.
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
Pár nappal ezelőtt határozott körvonalakat kezdett ölteni tízes listánk. Gyurmáztuk a jelentkezőket ide-oda, míg végül szűkült annyira a kör, hogy a Volvo, CX és Porsche után bemutathattuk a következő autót, a tegnapi Alfa 75-öst. Feltűnt azonban, hogy listánk egyre kevesebb…..
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
bango skank 2010.03.24 13:27:08
@pszihoapu: csak én nem voltam útban.

@Stock: "közterület jogtalan használatáért figyelmeztetem", vagy valami hasonló. persze büntetést nem kaptam, mert nem volt miért. társasház-szerűek vannak az utcában szinte csak, egy bejáróval több ház, egy házszám alatt. ott szúrta egyikük szemét, mert a bejárójukkal szemben állt a trabi, a mi oldalunkon, a kerítés előtt. kétlem hogy bárkit is zavart volna, mivel eleve földúton lakunk, tíz-tizenöt család lakik az egész utcában, semmi forgalom. csak sok az újgazdag és derogál nekik a látvány. volt már személyes összetűzés is, akkor engem fenyegetett hogy "bebassza a trabantomba a féltéglát".
bango skank 2010.03.24 13:37:49
@Stock: hát én nem igazán mondtam neki semmit, egy porcelánkutya hamarabb megérti mit akarok mondani, mint ő. de azért vicc, hogy egyébként mindenki oda áll a fűre aki hozzájuk jön, ahol a trabant állt.
mióta kiraktam ilyen cölöpszerűeket, érdekes módon meg tudnak állni ott, ahova mennek.
meg felhúztak egy két méter magas betonkerítést, és állandóan nekimennek mert nem tudnak befordulni a bejáróra. azt már nem is mondom hogy földúton tépnek vagy hatvannal állandóan. csak szerencse hogy még nem ütöttek egy kisgyereket sem (macska már volt, talán a miénk is).

szóval ilyennel nincs értelme vitába szállni.