Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azazell0

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Bűnügyi filmek kliséi 2013.01.03 07:00:00
A "minden rendőrfőnök néger" klisén túlmenően álljon egy összeszedett lista a bűnügyi filmek kliséiből: A nyomozó (detektív / felügyelő) A főhős múltjában mindig van valami szomorú esemény: társ akció közbeni elvesztése, ártatlan ember (gyerek) véletlen lelövése. A…..
A cím nem egy politikai párt buta kampányszlogenjének paródiája, hanem a szentpétervári Hadtörténeti Múzeum - korábban Tüzérségi Múzeumként ismert intézmény - egyik egyedülálló állandó kiállításának neve. A 2009. november 10-én 90. születésnapját ünneplő Mihail…..
Egyik olvasónk rövid időn belül 20 % körüli hozamot ért el a K&H Bank egyik kockázatos befektetési termékével, de az öröm nem tartott sokáig. A bank a különböző díjtételekre annyit levont a visszavásárláskor, hogy az ügyfélnek kevesebb pénze maradt, mint amennyit…..
Geekblog Engedj be! 2009.11.15 15:50:00
Mi állhat 48 díj, a reprezentatív szakmabeliek és a közönség ösztönösen szinkronizált bólogatása, elismerő csettintései mögött? Hogy adhat a tematikai hiánygazdaság közepette egy túltermelt toposz, egy mozgóképes megkerülhetetlenség – valami újat? Talán a…..