Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Plantagenet

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..
Nem értem, miért nézik milliók a tűzijáték tévéközvetítését. Élőben még rendben van, leszakad az ég, hatalmas a robaj, és mindent beterítenek a kék-sárga-piros csillagok, de ez egy vibráló dobozt bámulva csak néhány színes pukkanás, meg pár giccses kép. Akkor már…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Mr. Plantagenet 2007.07.04 16:43:01
mavo · mavo.blog.hu 2007.07.04. 16:13:57
"Avagy a hülyeség alapvetően nem függ attól, melyik párthoz húz a kicsi szíved."

Éppen ezért gondolom hogy ez az állandó antiszemitázás kicsit álságos a mi Ferink részéről. (Mind ahogy az is , hogy a Fidesz állandóan hazaárulózza az MSZP-t.)

Az utóbbi napokban Farkasházy Tivadar több reggeli műsorban, így a Tv2-n a Mokkában, az MTV-n a Napkeltében és a Klub Rádió Reggeli gyors című műsorában is nyilatkozott elbocsátásról. A vele készült interjúkban többször hangsúlyozta, hogy Gellért Kis Gábor, a Magyar Rádió…..
A TV2 Aktív című műsor szerkesztői sokszor bebizonyították már, hogy orbitális hülyeségeket tudnak képernyőre vinni, és csípőből a frászt tudják hozni a gyanútlan tévénézőkre, így olyan nagyon múlt este sem csodálkoztunk. A műsorvezető komoly képű bejelentésére,…..
w Túl a barátságon 2007.06.15 06:00:00
Gyurcsány Ferenc egyszer azt mondta, hogy neki a politikában nincsenek barátai. Az egy munka, ahol alkalmasság és teljesítmény dönt, nem pedig a személyes szimpátia. Hűsítő ez a hidegfejűség. De akkor kicsodája neki Szilvásy György?Az épp távozó kancelláriaminiszterből - eh,…..
w Helyzetfokozódás 2007.06.04 04:30:00
Lezajlott a múlt héten egy meghitt kis ibseni jelenet. Kamaradarab, lényegében monodráma, Eörsi Mátyás monológja. A másik főszereplő, Puch László a színen meg sem jelenik, csak láthatatlan hangként. Első felvonás, az ATV, majd a Nap-Kelte stúdiója. Eörsi Mátyás…..
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
Sehogy nem fért a fejembe, hogy aki annyira hülye, hogy Budapesten csak úgy leint egy taxit, az hogy tud olyan kérdésekre fejből válaszolni, mint hogy hány könyvet írt Verne vagy mi Szudán fővárosa. Mert hogy még a leghülyébbek is tudják, hogy Budapesten csak a nagy…..